Printscreen
Политика Србија

СРАМОТА МЕ ЈЕ НЕМАЧКИХ ЗЛОЧИНА НАД МАЛОМ СРБИЈОМ: Адмирал признао да су над СРБИМА ПОЧИЊЕНИ СТРАШНИ ЗЛОЧИНИ

Када је 1999. уз НАТО бомбе на Југославију кренула и незапамћена медијска хистерија по европским медијима против „грозних Срба“, међу реткима који су стали иза бомбародованих нашао се Немац, адмирал Елмар Лудвиг Шмелинг, бивши шеф Немачке обавештајне службе и потом шеф Контраобавештајне службе НАТО.

Иако је тада био у пензији, Шмелингов официрски ауторитет био је довољан да у Немачкој одјекну његове речи: „Стид ме је као човека и официра што моја држава трећи пут у овом веку напада малу Србију!“

ПЕТА КОЛОНА – НА КиМ НАРОД БЕЗ ХРАНЕ И ЛЕКОВА, ОНИ ПРАВЕ ПРОТЕСТЕ ЗБОГ ГОРИВА!

Априла 1999. разобличили сте медијски НАТО мит о хуманитарној НАТО интервенцији у Југославији у циљу спасавања угрожених Албанаца.

– Да, указао сам да су тврдње Рудолфа Шарпинга, министра одбране тадашње Немачке, како постоји геноцидни српски ратни план „Поткова“, који има за циљ истеривање Албанаца са Косова обична лаж, јер таква реч не постоји ни у српском језику и очигледно је из НАТО кухиње.

ТРАГЕДИЈА! ПРЕМИНУЛА ДЕВОЈЧИЦА (1) ИЗ ВРТИЋА У ВРЧИНУ: Мајка и васпитачица је донеле у Дом здравља без свести

Такође, јавности сам указао и на званична документа Берлина, тачније Савезног завода за верификацију избеглица из марта 1999, у којима је јасно писало да у Југославији не постоји државни програм протеривања људи са Косова. Избеглице и хуманитарна криза у покрајини почели су када су почеле да падају НАТО бомбе, и то је једина истина.

У врема када сте стали „иза“ Срба, већ девет година нисте били НАТО адмирал. Били сте у пензији.

СРБИ НЕЋЕ КАКО РАМУШ ХОЋЕ! Српска листа одбила Харадинајев позив на седницу о Резолуцији о дијалогу са Београдом!

– У пензију нисам послат јер ми је било „време“ већ по дискреционом праву власти у Немачкој да пензионишу официре који им нису по вољи. Конкретно, ја сам још у НАТО штабу у Бриселу, после уједињења Немачке, гласно указивао на промену структуре и политике НАТО после уједињења Немачке пошто је НАТО усвајао све агресивније доктрине и стратегије употребе. До уједињења Немачке то је била одбрамбена војна алијанса, да би се, после тога, претворила у агресивну. То коинцидира са почетком ратних сукоба на територији бивше СФРЈ, у које су се активно мешали и НАТО и Немачка.

Одмах после завршетка бомбардовања, у јулу, дошли сте у посету Југославији. Шта сте видели?

Полиција тзв. Косова објавила апсурдан разлог забране уласка кошаркашима Партизана

– Иако сам обучен војник професионалац, био сам пренеражен степеном разарања у вашој земљи и циљевима који су гађани. Према Србима су почињена два злочина у једном. Прво, злочин је што су бомбе уопште бачене, а други, још већи, јесте коришћење неразумно велике количине забрањене муниције са осиромашеним уранијумом и невероватан број бачених касетних бомби.

Чим сте се вратили у Немачку, против Шарпинга, Фишера и Шредера поднели сте Савезном суду кривичну пријаву јер су „прекршили члан 80 државног закона“, који забрањује употребу немачке војске у агресивним ратовима. Како се то завршило?

ПОДЛИ ПЛАН ЗА ОТИМАЊЕ СЕВЕРА КиМ! Приштина прихватила Бахтиријев захтев за „уједињење Митровице“!

– Тужбу нису узели ни у разматрање. Ипак, у Берлину смо основали потом „Европски трибунал за мир“ у чијем раду су учествовали многи умни људи Европе и света, и тај суд је симболички осудио и немачке лидере за бомбардовање Србије. Правда и међународно право су убијени бомбардовањем ваше мале независне земље 1999, мимо одлука СБ УН.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Украјина подигла борбену готовост, читава флота на мору

Убиство Переце на Вождовцу открило опаке крими везе: Радио са кланом Насера Орића, кокаин довозили из Јужне Америке!

ДУШАН (59) СИЛОВАО ДЕВОЈЧИЦУ У ШКОЛИ И ЈОШ ДВЕ ЖЕНЕ, А САД ЈЕ НА СЛОБОДИ! Ово је човек на ког упозорава отац брутално убијене Тијане Јурић

(ВИДЕО) У КАКВУ ТО ЕВРОПУ МИ ТРЕБА ДА УЂЕМО КАД НИЈЕ СПОСОБНА ДА УБЕДИ ПРИШТИНУ ДА УКИНЕ ТАКСЕ! Мирослав Лазански разочаран бледом реакцијом Брисела на КиМ!

У Донбас стигли војници у униформама НАТО-а

Еспресо/Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
2°
18°
Sat
18°
Sun
17°
Mon
10°
Tue