Printscreen YT RTS
Политика Србија

СРАМНО! У СРБИЈИ РАДЕ И ЗАРАЂУЈУ, А СРБИЈУ ПЉУЈУ: Албански привредници са југа Србије подржавају економски рат приштинских власти!

Срамна и варварска одлука Приштине о повећању таксе са 10 на 100 одсто за робу из централне Србије на КиМ ће, од свих предузећа у Пчињском округу, највише погодити фирме из Бујановца и Прешева чији су власници Албанци и које највећи део својих производа пласирају на косовско тржиште.

ВУЧИЋ: Јединице РОСУ су смештене у две базе на само ТРИ МИНУТА ОД СЕВЕРНЕ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ!

Српске компаније из овог дела Србије нису много усмерене на косовско тржиште, јер имају и друга тржишта и могу да преусмере и прерасподеле посао, али дивљачки напад власти из Приштине, усмерен како против Србије, тако и против Албанаца није наишао на очекивану осуду албанских привредника из ових градова.

ЗАВЕТНИЦИ: ДОСТА ЈЕ ПОНИЖЕЊА И МЛАКИХ ИЗЈАВА! СРБИМА са КиМ ТРЕБА ПОДРШКА!

Уместо тога, неки од њих чак подржавају мере Приштине. Тако на пример, Једна од албанских компанија која послује у Прешеву Солид из Суве Реке, и њен извршни директор каже да подржава одлуку Приштине, али да од среде ће престати да извози робу на КиМ и да ће робу слати у земље Европске уније. Шпејтим Куки, директор Солида, рекао је „да је одлука о таксама врло добра у патриотском аспекту“, али у другим аспектима не, јер фабрика у Прешеву ради за потребе фабрике на КиМ.

(ФОТО) БОРБЕНА ВОЗИЛА ТЗВ. КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ПРИПРАВНОСТИ! Полицијска колона на улицама Јужне Митровице!

Такође, вивши први човек Прешева Рагми Мустафа данас је изјавио да ће у наредним данима тражити од владе у Приштини укидање ових мера за предузећа Албанаца која послују са обе стране административне линије.

МОСКВА ТРАЖИ ХИТАН ОДГОВОР БРИСЕЛА: Приштина започиње трговински РАТ, РЕАГУЈТЕ!

Срамотно је што се од политичких представника Албанаца са југа Србије, као и од њихових привредика не чује ни реч осуде, иако су они грађани Републике Србије, у којој живе, раде и зарађују. Уместо тога, они траже изузеће, придружујући се тако шовинистичким мерама Приштине.

ХАРАДИНАЈ ОДГОВОРИО МОГЕРИНИЈЕВОЈ: Приштина посвећена слободној трговини, али захтева да Србија поштује споразуме

(ВИДЕО) НОВИ ШОК СНИМАК! Албански политичари пале српску храну, па ПОЗИРАЈУ крај ломаче!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРАМАТИЧНА ИСПОВЕСТ ПОВРАТНИЦЕ НА КиМ! Винка из Глине умало расплакала Вучића: Можда је тамо најтеже, али је моје!

АЛБАНЦИ НЕЋЕ ОСТВАРИТИ СВОЈ ЦИЉ! Ђурић: Прве мирне акције на КиМ договорене за сутра!

ОТКРИВЕНИ ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ: Албанци почели да продају српску робу Србима, двоструки аршини за велике компаније

ШИПТАРИ ПИЈАНИ ОД МРЖЊЕ! Приштински медији славе нове ДРАКОНСКЕ МЕРЕ против Србије уз скандалозне пароле!

ПОТРЕСНО СВЕДОЧЕЊЕ ДИРЕКТОРА БОЛНИЦЕ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Албанци нам не дозвољавају транспорт боца са кисеоником! Ово може да буде погубно по пацијенте!

РАЦИЈА У МИТРОВИЦИ: Главни инспектор лично упада у трговине и плени српску робу! Јавно се хвали да је већ склоњено 90 посто производа

САСТАНАК ВУЧИЋА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА СРБА СА КИМ НАСТАВЉЕН БЕЗ МЕДИЈА!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
22°
31°
Sun
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed