Друштво Србија

СРАМНО: Хоће да вређају Србију и Републику Српску у центру Београда!

Екстремистичка сорошевска антисрпска организација под називом ,,Иницијатива младих за људска права" најавила је скуп који намерава да одржи у уторак на Андрићевом венцу у Београду, а у циљу обележавања наводног ,,геноцида у Сребреници". Активисти ове организације залажу се за етикетирање Републике Српске као ,,геноцидне творевине".

На фејсбуку се појавио ,,event“ у режији невладине организације ,,Youth Initiative for Human Rights“ (иницијатива младих за људска права) под називом ,,Београд памти геноцид у Сребреници“, заказан за уторак 11. јул у 21h на Андрићевом венцу у Београду, коме је сврха да Србију и Републику Српску оптужи за наводни ,,геноцид у Сребреници“. Ова организација иначе годинама уназад покушава да, противно одлукама међународних судова, Србију означи као одговорну за наводни ,,геноцид у Сребреници“, а да Републику Српску етикетира као ,,геноцидну творевину“. Осим тога, активисти ове организације залажу се за независност Косова и параде хомосексуалаца широм Србије.

,,Event“ са фејсбука

Подсећамо да невладину организацију Иницијатива младих за људска права којом председава Анита Митић финансирају фондови америчке владе NED и USAID, Сорошев Фонд за отворено друштво, Европска комисија, сепаратистички органи такозване ,,Републике Косово“, као и амбасаде и фондови бројних западних земаља. Анита Митић је иначе октобра 2013. путовала у Вашингтон и Њујорк где је прошла обуку америчке владине Националне задужбине за демократију (National Endowment for Democracy – NED) која функционише као параван ЦИА.

Председница Иницијативе младих за људска права Анита Митић, извор: Медија центар Београд

Извор: Говори Србија

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat
24°
Sun