public
Политика Србија

СПС: Наставити политику која се води у Београду

Социјалистичка партија Србије сматра да треба наставити политику која се води у Београду, као и да, уколико се одлучи да на градским изборима наступи самостално, кандидат не мора бити члан СПС-а, изјавила је висока функционерка социјалиста Славица Ђукић Дејановић.

(ВИДЕО) СЕНЗАЦИОНАЛНО ОТКРИЋЕ ЗАШТО ЈЕ ТИТАНИК МОРАО ДА НЕСТАНЕ: Потапање брода омогућило је формирање једне моћне институције

„Процене како ћемо добити бољи резултат у Београду, да ли заједно са СНС-ом или самостално, на основу тестирања јавног мњења показаће нам шта је за нас политички најучинковитије“, рекла је Ђукић Дејановићева гостујући у Дневнику РТС-а.

(ФОТО) НАЈМИСТЕРИОЗНИЈЕ ЦРКВЕ БАЛКАНА: Остаци моћне државе од ПРЕ НЕМАЊИЋА који данас ЗБУЊУЈУ И ИСТОРИЧАРЕ

Она је додала да, по узору на председницу владе која не припада ниједној партији, потенцијални кандидат СПС-а на градским изборима за градоначелника не мора нужно бити члан те странке.

ШОКАНТНО!Лазански оптужује досовску власт: ЗА МИЛОШЕВИЋЕВУ ГЛАВУ УЗЕЛИ 10.000.000 ДОЛАРА!

„Мислим да ће размишљања ићи у том смеру да најподеснија личност која може да окупи један квалитетан тим и ко буде имао највећи сензибилитет, љубав за Београд и праве вредности у њему, он ће бити прави кандидат. Мислим да ћемо ићи са тимским предлозима, појединачни ће бити важан, али не доминантан“, навела је Ђукић Дејановићева, која је и министарка без портфеља задужена за демографију и популациону политику.

ОЛИВЕРА КОВАЧЕВИЋ ИЗАЗВАЛА ХАОС НА РТС: Своју емисију претворила у суђење Србији за агресију на Хрватску и БиХ!

На питање да ли то значи да кандидат неће бити нужно страначи, министарка без портфеља рекла је: „Не, Не. Баш по моделу премијерке“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БЕОГРАД БЛОКИРАН ЗБОГ МАРАТОНА: Ево које улице ће данас бити затворене

(ВИДЕО) ЊУЈОРК ПРОТИВ ТРАМПА: Председника дочекале барикаде и повици да „иде у затвор“

Сиријска војска приказала оружје отето од терориста (ВИДЕО)

Извор: РТС/Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
27°
Fri
30°
Sat
31°
Sun
31°
Mon