Foto Profimedia/Beta
Политика Србија

СПС БУРНО РЕАГОВАЛА НА ИНТЕРВЈУ МИРЕ МАРКОВИЋ: Она има жељу да нас уништи као што је уништила и Слободана!

Социјалистичка партија Србије оштро је реаговала на речи бивше председнице ЈУЛ-а Мирјане Марковић, која је у ексклузивном интерјвуу Куриру, изјавила да ова партија користи бившег лидера СПС Слободана Милошевића само у предизборним кампањама.

Мирјана Марковић је за Курир рекла да је ова партија сасвим друга у односу на некадашњи СПС, а да је „СПС под липом“, алудирајући на место где је сахрањен Слободан Милошевић.

СПС је саопштио да ће историја донети коначну оцену о Слободану Милошевићу, а да је Мира Марковић „његова супруга чији је политички рад већ добио оцену од грађана Србије“.

(ВИДЕО) КАМЕРЕ НА МЕЊАЧНИЦИ СНИМИЛЕ ЛИКВИДАЦИЈУ НА ВОЖДОВЦУ: Убица са капуљачом у плавој јакни после злочина побегао аудијем А6!

„Док се СПС залаже за престанак прогона њене породице и да Слободан Милошевић добије свој споменик и улицу, као државник који је задужио наш народ и до задњег дана се борио за њега, она прозива једину партију и њеног лидера Ивицу Дачића који се боре за истину и правду Слободана Милошевића. СПС нема ни један разлог да било кога користи у изборној кампањи јер је државотворна партија која постоји на политичкој сцени Србије пуних 27. година, која се модернизовала и реформисала чувајући свој идентитет под руковођењем садашњег председника Ивице Дачића“, пише у саопштењу и додаје се да је партија поносна на „политичке тековине које су и данас основ одбране националних и државних интереса: Дејтонски споразум и Резолуцију 1244“.

Социјалисти додају да су се увек и свуда са поштовањем односили Милошевићу и да немају намеру да полемишу са Мирјаном Марковић „јер она никад није била члан СПС нити њен председник, већ председница ЈУЛ-а- странке која је покушала да уништи Социјалистичку партију Србије“.

(ВИДЕО) ПОСЛЕДЊИ ЛЕТ РУСКОГ ХЕРОЈА: Пилот који је био у пратњи Филипова БРАНИО ОБОРЕНОГ КОЛЕГУ, али је ОСТАО БЕЗ ГОРИВА!

„Морамо и да кажемо да је у једној ствари госпођа Мира Марковић у праву, таква Партија као што је некада била, где она руководи Социјалистичком партијом Србије чији није ни члан, заиста више не постоји. Зато се она и придружује нападима на СПС и то уочи избора у Београду, са жељом да уништи СПС као што је уништила и Слободана. У томе се вара, са тиме је готово. То време је прошло“, истишу у саопштењу.

Они су нагласили да о њиховој доследности говори и чињеница да се удружење „Слобода“, које је бранило Милошевића, налази у просторијама СПС.

ВОДИТЕЉ ПРОГОВОРИО О БОРБИ СА БОЛЕШЋУ: Огњен Амиџић већ дуже време страхује за здравље, а ови АЛАРМАНТНИ СИМПТОМИ су му спасли живот!

„Наставићемо тако да радимо у будућности, одговорно и посвећено у најбољем интересу нашег народа, а лицемерје госпође Марковић која је своју странку послала у заборав, нећемо више коментарисати“, закључили су социјалисти у саопштењу.

РЕКЛАМА
ЗАВЕТНИЦИ: Вратићемо ћирилицу у Београд!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нема жртава у руском представништву у Дамаску

СЛОВЕНИЈА ПОРУЧИЛА: Са Хрватима можемо разговарати само о начину на који ће се имплементирати арбитражна пресуда

Вулин: Заустављамо прављење „Велике Албаније“, то је кључ мира

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
20°
Sun
21°
Mon
16°
Tue
21°
Wed