pixabay.com
Свет

СПРЕМИТЕ СЕ ЗА СНЕГ, ЛЕД И ХАОС: Европу чека најхладнији крај октобра у последњих 100 година! ЕВО ГДЕ ЋЕ БИТИ НАЈГОРЕ!

Европу ће оковати ледени талас на крају овог месеца. Метеоролози предвиђају до 10 центиметара снега на планинама у Шкотској, а нису искључили могућност да ће иста судбина задесити остале делове Британије, па и Лондон.

(ФОТО) ОН ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ВИДЕО ДАРКА ЛАЗИЋА ПРЕ САОБРАЋАЈКЕ: Били смо у кафани, па отишли код мене да спавамо! Кроз сан сам чуо његов телефон и само је ИЗЛЕТЕО напоље

„До краја ове недеље готово је извесно да ће велика количина снега пасти у Велсу, јужном делу Лондона и централним деловима Енглеске. Снег ће свакако изазвати проблеме, али не попут оних које грађани имају зими. За сада није познато каква ће нам бити зима – истакао је метеоролог Џејмс Меден, додајући да у оним крајевима где не буде пао снег, пашће обилна киша.

Дарко и даље у коми, породица пресекла и донела ВАЖНУ одлуку!

За неких седам дана, дакле, очекују се велике падавине, а такође, лоше вести за љубитеље празника „Ноћ вештица“ – 31. октобар ће бити најхладнији у последњих 100 година!

„ВОЛЕЛА БИХ ДА МОГУ ДАРКУ САДА ДА КАЖЕМ…“ Лазићева девојка очајна због певачевог лошег стања отворила душу!

„Очекује се да ће 31. октобра снег додатно појачати, а температура ће се спустити на -7 степени Целзијуса. То је незапамћено у последњих скоро 100 година, јер је последњи пут, последњи дан октобра био најхладнији 1926. године, када је измерено чак -10 степени Целзијуса“, додаје он.

МЕШТАНИН БРЕСТАЧА СТОПИРАО ЛАЗИЋА! Дарко му није стао, пројурио поред њега, а онда чуо ЛОМЉАВУ: Срећа па ми није стао, могао ме је УБИТИ

Новембар ће на тлу Британије бити знатно хладнији ов овог месеца и падавине ће бити много већег интензитета.

ДАРКО ЛАЗИЋ ВОЗИО ПИЈАН: У крви имао 1,39 промила алкохола у тренутку несреће! НИЈЕ БИО ВЕЗАН, А ВЕЋ 5 ГОДИНА ЈЕ БЕЗ ВОЗАЧКЕ

Оно што нас треба да забрине, постоји могућност да се талас из Велике Британије прошири и на остале делове Европе, па и на Балкан.

(ФОТО) ЊИХ ДВОЈИЦА СУ НЕРАЗДВОЈНИ, НАЈБОЉИ ДРУГОВИ И УВЕК ЈЕДАН ДРУГОМ ДРЖЕ ЛЕЂА: Порука коју је послао Дарку Лазићу КИДА СРЦА

Начелно установљена временска прогноза говори да снега на овим просторима неће бити до децембра, али се не искључује могућност да се циклон који доноси хладноћу и падавине лако прошири и на остале делове континента.

„ДАРКО, СИНЕ! НЕМОЈ ДА МИ УМРЕШ!“ Јецаји мајке Дарка Лазића одзвањали ходницима болнице!

Kurir.rs/ Miror

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat