Printscreen
Регион

СПРЕМАЈУ АТЕНТАТ НА МИЛОРАДА ДОДИКА: Сурови сценрио, лидер босанских Сртба НА НИШАНУ!

Мирсад Вилић, координатор служби за безбедност БиХ, забранио полицији РС да чува Милорада Додика. На исти начин склонио и обезбеђење Александра Вучића у Поточарима и тако умало омогућио убиство председника Србије

Путин: БРИКС има основа за већи утицај у ММФ-у

Милорад Додик, српски члан Председништва БиХ, лако може постати мета атентата јер шефови безбедносних служби у Сарајеву раде све како би му укинули обезбеђење полиције РС које га тренутно чува!

Цртање мете

Мирсад Вилић, директор Дирекције за координацију полицијских тела БиХ, забранио је полицији РС да обезбеђује Додика у Сарајеву и инсистира да тај посао преузме његова дирекција. Исти тај Вилић, на потпуно исти начин, склонио је и обезбеђење Александра Вучића приликом посете Поточарима у 2015. години и тако умало омогућио убиство председника Србије. Безбедносни стручњаци и високи функционери Додикове партије оцењују да је тешко поверовати да је реч о пукој случајности већ о веома озбиљној ситуацији и безбедносном ризику!

Русија осудила планове за стварање „велике Албаније

Да се нешто опасно заиста спрема потврђује и сам Додик, који је рекао да не жели да га чува било ко осим полиције Републике Српске.

Вучић јасно и гласно: У животу се нисам ни видео, ни чуо с Харадинајем!

– Немам поверење у Сарајево и Вилићеву дирекцију. Значајан део њихових припадника усмерен је против РС. Немам намеру да будем глинени голуб! Нити желим да ме излажу као мету! Ако неко хоће да Председништво БиХ не функционише, може да поступа на овај начин. Без мог обезбеђења не желим тамо да идем – поручио је Додик за Алтернативну телевизију.

(ВИДЕО) Гори Брисел: „Жути прслуци“ јуришају и у Белгији


Додиков кабинет: Прете да ће нас спалити!

Из кабинета Милорада Додика, подсетимо, недавно су саопштили да су Додик и његови сарадници добили претње смрћу због постављања заставе Републике Српске у кабинету. Претња је стигла са немачког броја телефона, а непозната особа вређала је Додика и његове сараднике, поручивши да ће их све запалити.


(ФОТО) СКАНДАЛ: Тачи одликовао Џорџа Буша ОРДЕНОМ НЕЗАВИСНОСТИ!

Сташа Кошарац, високи функционер Додикове СНСД, каже за Информер да је реч о јако озбиљној ситуацији.

– Индикативно је то што Вилић није дао МУП РС да обезбеђује Вучића у Поточарима, где је нападнут, а сада идентичан сценарио понавља и за Додика. Закон врло јасно предвиђа могућност да полиција РС чува Додика и у Председништву БиХ, али увиђамо да Вилић, који је повезан с америчком амбасадорком, тумачи закон како њему одговара. Као да жели да створи инцидентну ситуацију. Рекао је да нико наоружан, па ни полиција РС, не може да уђе у Председништво БиХ. Не знам шта је циљ, можда хоће Додика да окруже својим доушницима и створе несигуран амбијент – упозорава Кошарац.

Кољач Насер Орић изјавом након пресуде разбеснео целу Србију!

Амерички штићеници

Мирослав Бјеговић, декан Факултета за безбедност Едуконс, оцењује да је јако интересантно то што Вилић и дирекција толико инсистирају на личном Додиковом обезбеђењу.

– На челу дирекције налази се Мирсад Вилић, који је у јуну 2015. забранио полицији РС да обезбеђује скуп у Поточарима, кад се десио напад на Вучића. Он и шеф Обавештајне агенције БиХ Мехмед Османагић штићеници су Амбасаде САД и зато до данас нису смењени због пропуста у раду. Па зар ико и помишља да ови људи треба да брину о сигурности Додика, која подразумева први прстен обезбеђења?! – подвлачи Бјеговић.

(ВИДЕО) ЖЕСТОК ОКРШАЈ У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ: Ивица Дачић спустио Чеду као НИКАДА до сада!

Председник Кипра шаље писмо о Косову и Метохији свим шефовима држава ЕУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДРОГА ЈЕ ДАРКОВ СМРТНИ НЕПРИЈАТЕЉ! Лазићу су УГРАДИЛИ ЧИП под кожу! Специјалним лечењем бори се против НАРКОТИКА!

(ВИДЕО) ЛИКВИДАЦИЈЕ У ТИШИНИ И ТАЈНОСТИ: Амерички специјалац потврдио да се водио тајни рат америчких и руских специјалаца у Сирији!

ХАОС НА СВАДБИ У СРБИЈИ Младини наручили песму, а младожењини одговорили другом… Избила је туча, није се знало ко кога удара

Орбанова изјава која ће многе збунити: Јасно је кога подржавамо у сукобу Русије и Украјине

Сузана из Крагујевца нестала без трага, породица преклиње за помоћ

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД БОГАТИЋА Миленко је гледао серију, а онда га је ударио ГРОМ и одбацио у другу собу! Затекли су га како без свести лежи на поду!

Извор: Informer

Оставите коментар