Извор: Спутњик
Србија Хроника

СПРЕЧЕН МАСАКР У КРАЉЕВУ! Полиција убила мушкарца који је хтео да активира бомбу У СТАНУ ПУНОМ ДЕЦЕ!

Припадници Министарства унутрашњих послова у Краљеву синоћ су у близини аутобуске станице покушали да ухапсе Д. Ј. (1985) због претњи да ће бацити експлозивну направу на полицијску станицу у овом граду, али и сумње да је у претходних неколико дана извршио више тешких крађа.

Међутим, Д. Ј. је том приликом извадио ручну бомбу и запретио да ће је бацити на полицајце. Припадници МУП су касније успоставили контакт путем мобилног телефона са Д. Ј., али упркос преговорима, он није желео да се преда.

Након тога полицијски службеници су лоцирали кућу у Улици Божидара Милуновића, где се са бомбом скривао осумњичени Д. Ј., а у објекту се, у том тренутку, налазило још десет особа, међу којима и једна осамнаестомесечна беба и четворо деце од 6 до 13 година. Ту је била и његова петнаестогодишња девојка.
Пошто је претио да ће бацити бомбу, припадници полиције су били приморани да упадну у кућу, а Д. Ј. је тада покушао да исту активира, због чега су га полицајци убили.

Један од полицијских службеника је присебном и брзом интервенцијом успео је да дође до Д. Ј., пре него што је бацио бомбу, и тако спречи далеко већу трагедију у којој су могла да страдају деца и остали присутни у кући.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шешељ за легализацију проституције

Дрецун: Ослобађајућа пресуда Мишковићу није добра порука

ХРВАТСКИ МИНИСТАР МЕДВЕД: Вучић нема основа да коментарисе хрватске законе

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
7°
10°
Wed
10°
Thu
14°
Fri
17°
Sat