Политика Србија

СПОНЗОРИ ТАДИЋЕВИХ ЖУТАЋА ИЗ СВИЛАЈНЦА ЗАЗИДАВАЈУ ЛОКАЛЕ НЕИСТОМИШЉЕНИКА

СВИЛАЈНАЦ- Привредник Славољуб Живковић из Свилајнца тврди да су отац и син Драган и Владан Милосављевић, власници фирме Нова бреза, на име финансирања политичке кампање ,,жутог" предузећа из Свилајнца на чијем је челу Пера Милановић, политички представник Бориса Тадића, сада ,,шерифују" по том граду.

УХАПШЕН ДАРКО КОСТИЋ! ПОЛИЦИЈА УПАЛА У ЊЕГОВ СТАН: ПРОНАЂЕНЕ И ШОКАНТНЕ ПОРУКЕ У ТЕЛЕФОНУ

Милосављевићи су буквално испед улаза у Живковићев пословно-стамбени објекат у Топличиној улици у том граду сазидали зид од метар и по висине и тако га практично затворили. Тај зид је сазидан у пролазу за који постоји право службености, али Милосављевићи имају уредно издату грађевинску дозволу. У току је судски спор за који Живковић сматра да је унапред изгубљен.

ШАЋИРИЈУ И БЕХРАМИЈУ ПРЕСЕШЋЕ МУНДИЈАЛ! Паклени план српских навијача за Албанце у швајцарском тиму! НЕ ЗНАЈУ ШТА ИХ ЧЕКА!
-Прво је постављао камион, па палете са циглама испед мог објекта и када је добио грађевинску дозволу изградио је зид. Затворио ми улаз са зидом. Направио сам објекат како је уцртан са капијом, међутим Милосављевић је тражио да загради плац и сазидао зид поред улаз у мој локал и стамбену зграду, још неколико локала других власника је заграђено, објашањава Живковић.

(ВИДЕО) УЗ КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, ХАРМОНИКУ И „ПУКНИ ЗОРО“ НА УТАКМИЦУ! Српски навијачи доминирају Калињинградом!
Он истиче да није члан ни једне странке, али сумња је да политика умешала прсте у овај случај, јер су све жалбе упућене надлежнима одбијене, а он упућен да на суду тражи правду.

ЗАУСТАВИО ЈЕ ЦРНИ МЕРЦЕДЕС, ПА ПРИШАО ДРУГОМ АУТУ: Почела је препирка, а онда УДАРЦИ! Узнемирујућа сцена из НОВОГ САДА!
– Драганов син Влада се хвалио да је са 400 хиљада евра финансирао странку. Знам да нису имали новац, били смо добри пријатељи и његово пословање ми је било комплетно познато. Али добио је послове од општине Свилајнац у противредности до милион евра да би од дела новца финансирао ту странку, прича Живковић.

(ВИДЕО) ГАЗИЛИ И БРУТАЛНО ШУТИРАЛИ ХРВАТЕ! Сурова туча бесних Аргентинаца и навијача Ватрених након меча у Русији!
Спор између Живковића и Милосављевића је започео око куповине плаца у Топличиној улици. Милосављевић сада не признаје постојање службеног пролаза у површини 1,1 ар, иако је његова фирма Нова бреза и потписала приликом куповине плаца.

(ФОТО) ВИДОВИТИ РУС ПОГОДИО ТАЧНЕ РЕЗУЛТАТЕ СВИХ ДО САД ОДИГРАНИХ МЕЧЕВА: А сада је открио и ко ће освојити Мундијал, занемећете од ове слике!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu