Занимљивости

СПИСИ КОЈИ КРИЈУ БУДУЋНОСТ СВЕТА: Баба Ванга и Нострадамус добијали знање из истог извора! Све се зна!

Метафизички запис свега што је било, познат као хронике Акаше или Акаша, на више места се спомиње и у Библији.

Акаша описује неухватљиви, нематеријални флуид који прожима читав свемир, својеврсна меморија у којој се бележи свака мисао, сваки догађај, сваки осећај и намера који су се икада догодили или ће се догодити од када је света и свемира.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ШОКАНТАН СНИМАК: Погледајте како полиција НЕМИЛОСРДНО ПРЕБИЈА осумњиченог

Док је у индијској митологији Акаша кључна код реинкарнације, из перспективе теозофије и антропозофије, Акаша је темељ религија, али и пророка. Сви који су могли да приступе акаши, која постоји изван овог простора и времена, могли су да виде будућност.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ИСПЛИВАО СКРИВЕНИ СНИМАК ТУЧЕ ИЗ ЗЕМУНА: Погледајте бруталан сукоб навијача вечитих и полиције из ПРВОГ УГЛА!

Увид у списе Акаша имали су и најпознатији пророци – Нострадамус и Баба Ванга. Приступ Акаши, објаснио би како су дошли до својих пророчанстава иако су потпуно различити – Нострадамус је научио технике како би приступио Акаши, док је баба Ванга била повезана с Акашом захваљујући природном таленту.

(ХИТ ВИДЕО) ОВАКО ИЗГЛЕДА КАД СЕ ПУТИН ЉУТИ… И ТО НА НЕМАЧКОМ! Одбрусио аустријском новинару, јер га је константно прекидао током интервјуа!

Нострадамус је остао највише упамћен по пророчанствима које је објавио 1555. године. Док једни тврде како су његова пророчанства двосмислена и подложна тумачењима како коме одговара, његови поборници су уверени како је Нострадамус имао увид у древне вештине, те јасно предвидео будуће догађаје. У његова пророчанства се убрајају и успон Хитлера, Наполеона, али и многи ратови и природне катастрофе.

Србија у три корака јача савез са ОДКБ — до краја године

Са друге стране Баба Ванга, мистериозна Бугарка која је умрла 1996. године у 85. години живота, прилично је позната личност у кругу теоретичара завера који верују да је ова пророчица предвидела низ природних катастрофа и других глобалних догађаја.

Прије него што је умрла оставила је пророчанства све до 51. века, када верује да ће догодити смак света.

КАТАРИНУ (22) ЈЕ МУЖ МИЛАН УБО 17 ПУТА НОЖЕМ ДОК СУ ИМ СИНОВИ СВЕ ПОСМАТРАЛИ: А онда је урадила нешто што јој је сачувало живу главу!

Приписују јој предсказање терористичког напада 11. септембра 2001. на Сједињене Америчке Државе, успон Исламске државе, Брегзит и успон Владимира Путина.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БИВШИ ШЕФ НАТО: Русија може да „заузме“ Украјину за неколико дана

МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПОКОСИЛА АМЕРИЧКЕ ДИПЛОМАТЕ У КИНИ! Мозгове им нападају „звучним таласима“, БЕЛА КУЋА НЕМА ПОЈМА ШТА ИХ ЈЕ СНАШЛО!

КОЛЕ КУПУЈЕ „МЕТРОПОЛ“?! Један од најлуксузнијих хотела мења газду: ЕВО КОЛИКО МУ МИЛИОНА ГРЦИ ТРАЖЕ!

НАЈЧУДНИЈА ВЕРОВАЊА У СРБИЈИ Ево како да се заштитите од ЗЛА!

Нешто се ваља: Хоће ли европске државе укрстити копља — због Косова

Курир/ Нет

Оставите коментар