Приватна архива
Регион

СПИСАК ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ ДОГОВОРЕН НА ЗЛАТИБОРУ, ИСКЕШИРАЛИ 5 МИЛИОНА ЕВРА ЗА 10 УБИСТАВА! Сведочење које је уздрмало српско подземље!

Саслушање заштићеног сведока пок кодним именом Јадранко Јонски у Подгорици уздрмало је црногорско и српско подземље јер прети да разоткрије све ликвидације и сва кривична дела њихових највећих супарника из кавачке криминалне групе.

План о ликвидацијама, како тврди заштићени сведок, пао је на Златибору пре годину дана, када је Никшићанину Ранку Радуловићу шкараљска екипа платила пет милиона евра за извршење више од десет наручених убистава.

ДОДИК: Иванић се и даље прави Енглез, покушава да их демантује и одбрани

Како Експрес сазнаје, ово није био једини састанак шкаљарске екипе на Златибору. Као безбедносно најопаснији у полиицији је заведен састанак шкараљаца на Златибору 13. јануара 2014. године. Управо је тај састанак касније довео до раскола у групи, крађе кокаина у Валенсији и почетка обрачуна којем се не назире крај.

Доказ на Фејсбуку

(ФОТО) НАЈМОРБИДНИЈА КЛЕТВА НА НИШКОМ ГРОБЉУ УТЕРУЈЕ СТРАХ У КОСТИ! Ко прође овуда, застане да прочита натпис на гробу и СКАМЕНИ СЕ! На овом месту виђају само једну баку…

Врх шкраљаске екипе окупио се 2014. године на Златибору за дочек Српске нове године, али новогодишње славље било је само покриће за прави посао који се одвијао после поноћи. На Златибор су тог дана стигли Которанин Јован Јовица Вукотић, вођа тада јединственог шкаљарског калана и врх барске криминалне екипе, његови најважнији сарадници у Црној Гори: Јован Ђуровић звани Капетан, Милан Вујовић и Драган Печурица.

САЧЕКУША У ЖЕЛЕЗНИКУ: Тело познатог криминалца пронађено у локви крви

„Састанак Вукотића са барском екипом је код осталих чланова шкараљске групе изазвао подозрење и прве сумње, које су крајем те године довеле до потпуног раскола у клану. У стану Горана Радомана у Валенсији тада је нестало 200 килограма кокаина, а сумња за крађу пала је на Радомана и Горана Ђуричковића.

ЗОРАН ЈЕ ВИДЕО ЈЕЛЕНИНО УБИСТВО И СЛУШАО ЊЕНЕ ВРИСКЕ: Најновији форензички докази открили шокантне чињенице!

Обојица су убијени наредне, 2015. године, а клан је у то време већ био подељен на две групе: шкраљаску којом је наставио да управља Јовица Вукотић и нову кавачку екипу, на чијем су се челу нашли доташањи Вукотићеви сарадници Радоје Звицер и Слободан Кашћелан“, каже за Ескпрес извор упућен у истрагу о шкараљском клану.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Клинци од 12 година из Србије БАЦИЛИ МАЧЕ КЕРОВИМА, па се смејали и снимали како животиња умире

Вукотић је, како сазнаје Експрес, за собом оставио и траг на друштвеним мрежама о боравку на Златибору, до чега је дошла српска полиција. Он је на свом профилу, који је касније угасио, 13. јануара 2014. године поставио фотографију из паба.

(ВИДЕО) НАТАЛИЈА И ДМИТРИЈ УБИЛИ И ПОЈЕЛИ 30 ЉУДИ: Харали 20 година док нису направили ЈЕДНУ ФАТАЛНУ ГРЕШКУ!

Следећи састанак на Златибору, на којем су наређена убиства за која је искеширано пет милиона евра, када је састављена листа за одстрел на којој су се нашли бивши припадници Агенције за безбедност, тамошњи специјални тужилац, неколико полицајаца, двојица припадника супарничке кавачке екипе…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАПАДНУТ МИЛОРАД ПУПОВАЦ: Политичара гађали храном у Загребу!

Лукашенко и Путин поверљиво о дејствима НАТО-а у близини граница Белорусије

Екстремисти „Десног сектора“ напали храм Украјинске православне цркве

Курир/Експрес

Оставите коментар