Илустрација (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

СПИСАК ЗА ЧИШЋЕЊЕ: Хапсе министре, директоре и челнике општина

Српска полиција и тужилаштво већ месецима истражују велики број садашњих и бивших функционера, чија се хапшења очекују до краја године. Међу онима који чекају лисице су за сада виђена чак три министра! Један је из ове власти и он ће иза решетака да заврши јер је пребацио буџетска средства на рачуне повезаних фирми, док су друга два из периода власти Демократске странке.

(ВИДЕО) ИСКАСАПИЛИ ТЕЛО НОВИНАРА ЗА 7 МИНУТА! Комадали су га док је још био жив, а звук тестере угушили музиком!

– За једног министра из владе Мирка Цветковића појавио се сведок-сарадник који је под именом и презименом навео да му је он тражио да намешта тендере за реконструкцију појединих објеката. Постоје докази да су цене вишеструко надуване и да штета прелази неколико милиона евра. Уз тог министра путем затвора поћи ће и директор грађевинске фирме с којом су изводили малверзације. Други члан Владе из времена демократа је такође злоупотребљавао буџетска средства и ненаменски пребацивао новац који није правдан ваљаном документацијом. И постоје чврсти докази да су паре извлачили и потом делили и улагали у некретнине – открива извор.

Напунили џепове

(ВИДЕО/ФОТО) ОВО ЈЕ ТИНЕЈЏЕР КОЈИ ЈЕ ПОБИО 18 И РАНИО 70 ЉУДИ: У мобилном Владислава Росљакова (18) пронађен ЈЕЗИВИ СНИМАК који је направио пре него што се убио!

У овој лоповској „елити“, поред неколико државних чиновника и функционера на различитим нивоима власти, пашће четири директора државних фирми и шест председника општина.

– Међу тим директорима један је актуелан, а често се у јавности представља као јако успешан. И он ће бити баш велико изненађење. Тако да заштићених фактички неће бити без обзира што је он, као и многи који су под истрагом, чланови СНС – истиче извор и наставља:

– Од председника општина највећи „капиталац“ биће онај који је синоним за дивљу градњу и који отворено гради без дозволе. Код њега је досије прилично обиман и већ годинама је под истрагом Специјалног тужилаштва за организовани криминал.

Подсећамо да је пре само десетак дана писано о највећој акцији хапшења у последњих 30 година, која ће уследити до краја 2018.

Бошко Обрадовић – СА ДЕМОКРАТСКОМ СТРАНКОМ ИМАМО ЗАЈЕДНИЧКЕ ВРЕДНОСТИ!

– Није нимало случајно оно што је Вучић изговорио недавно на отвореном делу седнице Главног одбора СНС. Била је то јасна порука и неким кадровима напредњака, али и свима онима са стране који су пунили џепове позивајући се на Вучића и СНС. Током договора о овој акцији председник је дословце рекао: „Онај ко се позове на мене, ако је крао, први нека буде ухапшен“ – рекао је поуздани извор.

Увек је време

Бивши шеф Криминалистичке полиције Марко Ницовић каже да су ово одличне вести за грађане Србије, јер се, како је навео, наставља изразита антикорупциона политика власти и исказује јасна жеља за дефинитивни обрачун с криминалом.

– Требало је и раније почети са чишћењем корова из својих редова, али никад није касно. Практично, увек је време да се борба са криминалцима започне и проведе до краја, без остатка и протекција. Познато је да је организовани криминал једна од великих препрека за придруживање ЕУ јер су поглавља 23 и 24 немилосрдна по том питању – објашњава Ницовић.

Градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС Милош Вучевић поздравља најављена хапшења, истичући да је веома важно да нико не избегне одговорност:

БИЛА ЈЕ МИЉЕНИЦА ОПАСНИХ МОМАКА ДЕВЕДЕСЕТИХ: Саша открива све тајне криминалаца Југославије!

– Свако ко је добио поверење да врши јавну функцију мора да зна да је тиме више одговоран у односу на чланове СНС који нису у тој прилици. Нико не сме да буде аболиран, без обзира из које политичке опције долази. Као правник, сматрам да Србија то неодложно треба да уради не само због пута у ЕУ, већ најпре због себе саме, како бисмо нашој деци оставили нормално и уређено друштво.

Ко је на списку

3 Министра – један из ове власти, двојица из времена ДС

Нови сведоци руше алиби Марјановића: Зоран био на насипу 2 сата пре убиства!

4 директора државних фирми- један ће бити баш велико изненађење, често се у јавности представља као јако успешан

6 челника општине – прави „капиталац“ биће један који је синоним за дивљу градњу и годинама је под истрагом.

Вучићеве поруке са главног одбора СНС

-Има и високих функционера странке који иду код директора јавних предузећа и говоре о томе како би могле да се десе промене у Влади, а да ће они мени лично донети некакве паре, а онда ћу им, наводно, обезбедити да буду министар одбране или неких других ресора. Једва чекам. Такви ће бранити решетке у затвору, а неће бити министри одбране.

ДЕТАЉИ ДРАМЕ У СУДНИЦИ У ПАНЧЕВУ Дошао да погледа у очи зета који му је пред децом убио сестру, ођедном му је „пала ролетна“

-Када год се неко позове на мене и тражи било шта, као да је то за потребе СНС или за мене као председника странке, слободно га отерајте у мајчину. Јер знајте да такав никада ништа није допринео ни странци ни земљи већ је у питању лопужа коју одмах треба пријавити у првој полицијској станици.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У Хрватској је пожељно вређати и претити Србима: Чести напади на ученике Српске православне гимназије у Загребу

(ФОТО) ДРАМА НА НЕБУ! ЗАПАЛИО СЕ АВИОН МЕЛАНИЈЕ ТРАМП! Прва дама Америке била у опасности, дим испунио летелицу!

Шешељ ударио на жене у Скупштини: ,,Зорана, алапачо! Чомићева, обриј бркове!“

ШИПТАРИМА СМЕТА И ВИДОВДАН! Албанци не дају Србима да славе НАЈВЕЋИ СРПСКИ ПРАЗНИК!

ЧАНАК ЦЕПА СРБИЈУ: Косово отписати, Војводини вратити законодавну,судску и извршну власт

Извор: Српски Телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri