Printscreen
Србија Хроника

ШОКАНТНО! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ ПРИЗНАО: Лично сам убио Јелену!

Полицијски инспектор је био озвучен и Зоранов исказ је снимљен, али тај доказ не може да се користи на суду.

Зоран Марјановић је признао убиство супруге Јелене Марјановић!

У руској Думи представљена стратегија за ОДБРАНУ КОСОВА!

Он је злочин признао инспектору који је убачен у његову ћелију.

Наиме, искусни оперативац је током боравка у ћелији успешно глумио ухапшеног криминалца и тако је задобио Зораново поверење, да би у једном тренутку Зоран признао и до детаља испричао како је извршио гнусни злочин.

Полицијски инспектор је био озвучен и Зоранов исказ је снимљен, али тај доказ не може да се користи на суду. Ипак, он је потврда да је с правом ухапшен као главни осумњичени за Јеленино убиство, наводи извор из полиције.

Елфета ножем пресекла врат дечаку, Орић мирно гледао како га коље!

Тужилаштво је обавештено о овом потезу али су они потврдили да суд не прихвата такво признање, јер није узето по закону, наводи извор.

Зоран Марјановић, осумњичен за убиство супруге Јелене Марјановић, је крајем новембра пребачен из једне притворске јединице у другу.

У питању је редовна процедура притвореника да се после више од месец дана пребаце у нову ћелију. Марјановић није правио никакве проблеме и тада је смештен је са још тројицом притвореника, који јавности нису познати, а од којих је један био оперативац полиције.

Марјановић је после два месеца одвојен од Марка Николића и још двојице са којима се свакако добро слагао. Против Николића је подигнута оптужница за свирепо убиство супруге Маје и сина Михаила.

Уколико тужилаштво у периоду од шест месеци од покретања истраге не подигне оптужницу, за шта рок истиче 15. марта, Марјановић ће бити пуштен на слободу

Зорана иначе редовно посећују адвокати, који га обеваштавају о току истраге и даљим плановима одбране. Син Урош и отац Владимир последњи пут су посетили Зорана на крсну славу Ђурђиц, а пре тога у посети му је била и ћерка Јана. Њихов сусрет био је изузетно емотиван, а Зоран стално прича о Јани и о томе како му недостаје.

Зоран Марјановић ухапшен је 15. септембра у својој кући у Борчи, само дан након што је напустио ријалити шоу „Задруга”. Против њега је покренута истрага за тешко убиство супруге Јелене и он је за сада једини осумњичени.

(ВИДЕО) ЂАВОЉИ РУКОПИС: Најзад дешифровано Луциферово писмо! Научници користили забрањени код!

Зоран званично све време негира умешаност у убиство. И даље званично се држи приче да је тог 2. априла отишао на насип са Јеленом и њиховом ћерком Јаном да би Јелена џогирала.

(ВИДЕО 18+) УЖАСАВАЈУЋИ СНИМАК: Младићи пребили педофила на смрт!

Према његовим речима, Јелена му се у једном тренутку изгубила из вида и он више није могао да је нађе, па је организовао потрагу мислећи да ју је неко отео. Међутим, Јелена није била жртва отмице, већ је њено тело нађено сутрадан у каналу на том истом насипу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка одбацује руски план, спремна за војно решење севернокорејског проблема

СТРАХОТА У РАКОВИЦИ Ученика осмог разреда ножем избо вршњак

(ФОТО/ВИДЕО) ОВАКО ЈЕ ПАО СРБИН ЗА КОЈИМ ЈЕ ТРАГАЛА ЦЕЛА ИТАЛИЈА: Погледајте драматичну акцију хапшења Игора Србина!

Извор: Информер/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat