Informer, Public
Србија Хроника

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ О ЗОРАНУ МАРЈАНОВИЋУ: Ево зашто је бежао од Јецине другарице, ко ђаво од крста!

Зоран Марјановић (39), удовац убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић (33), почео је чудно да се понаша одмах након проналаска њеног унакаженог тела у каналу у Борчи, док је од њене најбоље другарице бежао ко ђаво од крста!

(ВИДЕО) ЗЛОЧИНАЦ ПРАЉАК ПОПИО ОТРОВ У СУДНИЦИ! Прекинуто суђење Хрватима у Хагу!

То тврди Јеленина познаница и открива да је Зоран напрасно почео да избегава контакт са људима који су били његови и Јеленини пријатељи.

– Јелена је била веома блиска са девојком која је бринула о њеном стајлингу. Са њом је сарађивала од почетка каријере и временом су се спријатељиле и почеле једна другој да се поверавају. Зоран је знао да њих две отворено разговарају о свему када су саме. Он је углавном свуда ишао са Јеленом, али је просто било немогуће да јој контролише сваки покрет. Јелена је ишла код пријатељице уочи сваког наступа или гостовања на ТВ-у да јој осмисли фризуру и предложи јој који накит да изабере, и то време су користиле да насамо причају о свему. То је Јелени био издувни вентил и пријало јој је да има сродну душу, којој може да се повери и изјада када је између Зорана и ње нешто шкрипало – каже Јеленина познаница, која је инсистирала на анонимности.

(ФОТО) СЕСТРА УБИЈЕНОГ МАРКУША ОСТАВИЛА СТАТУС ОД КОЈЕГ СУ СВИ ЗАНЕМЕЛИ: Ја те молим брате док болујем…

Према њеним речима, после Јелениног убиства Зоран је напрасно почео да избегава сваки контакт са њом.

– Зазирао је од ње, јер је свестан да између ње и Јелене није било тајни! Претпостављам да се плашио сусрета са њом и да је страховао да ће му скресати у лице све што зна! То је једино могуће објашњење за његово чудно понашање. Не знам да ли ће Јеленина пријатељица сведочити у истрази, али ако је позову, Марјановићи се неће добро провести! Ако ико зна да ли је њихов брак пуцао и да ли је Јелена хтела да напусти Зорана, то је она – тврди саговорница.

(ВИДЕО) СВЕМИР КРИЈЕ СТРАШНУ ТАЈНУ: Паралелни свет постоји, а ово је доказ!

Јелена нипошто није могла да буде одговорна за кризу у браку, јер је породица, како каже, за њу била светиња.
– Мушкарци никада нису били непристојни према Јелени. Била је озбиљна и одмерена, због чега су је мушкарци поштовали, без обзира на то да ли пева у кафани или у неком престижном клубу. Никад јој нису добацивали, нити су јој прилазили са непристојним понудама. Често је певала у „Кафани на води” и сећам се да је увек била лепа и скоцкана. За њу су сви говорили да је „девојка на месту” и културно су се опходили према њој – каже Јеленина познаница и додаје да је прошла трновит пут до успеха.

(ВИДЕО) КЛЕТВА КОЈА ЈЕ УБИЛА СЕДАМ ПРЕДСЕДНИКА САД: Индијански поглавица је гледао покољ свог народа, па рекао ове речи

– Пре смрти је све кренуло набоље. Никада лепше није изгледала. Радовала се новим пословним подухватима. Ништа није указивало на кризу у браку, нити на развод. Питање је како је успевала тако добро да функционише ако су она и Зоран заиста имали несугласице? То ће пре или касније свакако испливати на видело – каже на крају разговора Јеленина познаница.

Певала са Јами пре смрти

(ВИДЕО) УЖАСАВАЈУЋИ ТРЕНУТАК! ТИГАР ПОБЕГАО ИЗ КАВЕЗА У ЦИРКУСУ: Улетео међу гледаоце, а онда је почео хорор!

Јеленини пријатељи кажу да је певачица непосредно пре смрти била посебно полетна и еуфорична. – Пре њене смрти у Зоранов студио је долазило много људи. Посао им је баш кренуо и Јелена је због тога била еуфорична. Јами је снимила две феноменалне нумере, једну баладу и једну брзу песму. Јелена јој је певала пратеће вокале. Била је одушевљена и говорила је да ће обе песме бити велики хитови. Са Надом Топчагић је снимила дует, као и своју нову песму. Све је то било у завршној фази када је Јелена убијена – каже Јеленин пријатељ.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЦРНОГОРСКА ОПОЗИЦИЈА ЗОВЕ ЛАВРОВА У ПОМОЋ: Зашто се спомиње Кадиров пред ЦГ судом?

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Украјинац је прекршио примирје, а онда је снајпериста ДНР испалио само један метак

Хашки суд потврдио да је постојао удружени злочиначки подухват у случају „Прлић“

Извор: СРНА

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Wed
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat