Србија Хроника

ШОКАНТНО! НОВИ ДЕТАЉИ НАТАШИНОГ ИСКАЗА У ТУЖИЛАШТВУ: Лука је тежак психички болесник! Нашла сам му ДИЈАГНОЗУ лекара

Наташа Беквалац детаљно је описала како је изгледао брак с Луком Лазукићем на саслушању које је у уторак одржано у Првом основном тужилаштву, где је покренута истраге против ИТ стручњака због сумње да је починио породично насиље.

Певачица је наводно у свом излагању открила да је током брачне заједнице пронашла налаз из здравствене установе који указује да је Лазукић имао психичке проблеме (опис дијагнозе коју је певачица навела познати редакцији, прим. аут.).

ОСТАВИЛА МУЖА ПРЕКО ФЕЈСБУКА И ПОСТАЛА ХИТ: Пренесите мојој свекрви да јој остављам сина, нека њој пијан мокри поред ВЦ шоље! ‘Ебо ме воз који ме вама довезао!

Одлази на лајфкоучинг

– Ја се много плашим Луке! Слушала сам да је рекао да ће тражити дете и тада сам схватила да је он тешко ментално оболео. Пронашла сам лекарски извештај у којем све детаљно пише, а између осталог и да је љубоморан. Све то што је наведено ја сам приметила код њега. Ту документацију сам пронашла током брака, а она датира из 2015. године – рекла је Наташа, а на питање Лукиних адвоката да ли она посећује психијатра одговорила је:

– Годинама одлазим на лајф коуч. То је групна терапија и ту се учи лепота живота. Код психијатра Данијеле Марић никада нисам ишла на терапије, она је моја познаница.

Извори тврде да је Наташа у свом исказу навела да је Лазукић био незаинтересован за њихову бебу.

СИНА ЦРНОГОРСКОГ ПРЕМИЈЕРА ТУКЛИ РАДНИЦИ АНБ-А!?

– Никад нисам видела такво одсуство осећаја према детету. Радовала сам се кад уђе у собу код бебе јер је то ретко чинио! Може да прође неколико дана а да он не види бебу. Било ми је жао и Луке јер га очигледно не испуњава љубав према детету. Чини ми се да је беба осећала да је незаинтересован. Једном приликом је узео дете од само три дана за руке и подигао је увис, а пре тога у седећи положај, што је нашу дадиљу Јовану шокирало. Ја сам ово мајчинство можда доживела много лепше него прво, односно другачије. Кад сам га питала да ли је срећан, рекао је да, откако се Катја родила, он не постоји у нашој кући и да је у депресији – рекла је Наташа.

Сметала му беба

Певачица је, како тврде упућени, нагласила да ју је муж запоставио и да се и пре инцидента дописивао с разним женама.

– Он се и пре кобне вечери дописивао с неким преко телефона и ја сам кренула да му узмем телефон из руке и рекла сам му: „Аман, је*оте више, пусти телефон, причај са мном“, а онда ме је зграбио и стискао. То се дешавало и три-четири дана пре критичног догађаја. Њему је сметало и то када одлазим на бебин плач код ње у собу. Говорио је: „Немој да је навикаваш на руке.“ То је било с великом дозом ироније, изгледало је као је не воли. Тада је био у неком ненормалном стању. Према мени је био и нежан, рекао је да сам најбоља мајка на свету, да сам дивна кад сам трудна и хтео је одмах да правимо друго дете – испричала је наводно певачица.

(УЗНЕМИРИЈУЋИ ВИДЕО) УБИЈАО НА СВЕ СТРАНЕ: Биографија Атифа Дудаковића открива језиве детаље! Стрељати на лицу места!

То вече нисам била ни пијана ни дрогирана

Мени су вадили крв у Ургентном центру. Ја то вече нисам конзумирала ни алкохол ни наркотике. Лука кад конзумира алкохол, јако је незгодан и агресиван, али сам мислила да ја то могу да исхендлујем. Током брака с Луком нисам имала никакве сцене самоповређивања. Такође, нисам ишла ни на какве третмане у пределу главе, ишла сам на масаже – објаснила је наводно певачица.

Његова сестра ме је називала к*рвом

Лука није поштовао моје родитеље, што је мене доста повређивало. Њему је сметало што је с времена на време било коментара, па чак и од његове рођене сестре, која је то постављала на свој Фејсбук, у смислу да сам к*рва. Говорио ми је да је то све због тога што сам јавна личност и што стално стварам проблеме. Ја сам на венчању узела његово презиме јер сам мислила да ће то да умири његов его и да ће сама трудноћа да умири наше несугласице.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Објављен снимак БРУТАЛНОГ УБИСТВА ЛИДЕРА ЈЕМЕНА!

Мрзео је моју сестру Кристину

Рекао ми је да не подноси Кристину и да неће да буде присутан кад она долази у нашу кућу. Нико од чланова моје породице се није осећао пријатно у мом друштву. Он би стално вређао људе, а ја сам крила од њега да моја сестра долази код мене. Неколико дана пре критичног догађаја рекла сам Луки да га се плашим. Осећала сам се несрећно и психички сам била лоше. Било ми је жао да ме моја деца и родитељи гледају такву. Константно сам се осећала мање вредном јер ме је понижавао.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОБРТ! ПРОНАШЛИ ЗАКОПАНЕ КОСТИ ПОРЕД ПУТА У КУЧЕВУ: Мајка и синови ухапшени због убиства оца?!

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ ПОРУЧИО ХРВАТИМА: Сарађиваћемо, али… СРБИЈА НЕ ДОЗВОЉАВА ДА СЕ СА ЊОМ РАЗГОВАРА СА ПОЗИЦИЈЕ СИЛЕ!

ОПРЕЗ! НЕКО СКУПЉА НАШЕ ПОДАТКЕ?! Упозорење на лажне награде игре које круже Србијом!

ДАЧИЋ: Напалата за улазак у Шенген веома лоша одлука, СВИМА БИХ УДАРИО РЕЦИПРОЦИТЕТ!

БОЈАНИНА ДРУГАРИЦА ЈЕ ПОСЛЕДЊА ОСОБА СА КОЈОМ ЈЕ НЕСРЕЋНА ДЕВОЈКА ПРИЧАЛА: Вече пре њене смрти смо се чуле телефоном и све је било у реду

(ВИДЕО) КИМ СТИГАО У ЈУЖНУ КОРЕЈУ: Држали се за руке и заједно скокнули преко границе!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Wed
20°
Thu
20°
Fri
23°
Sat