Друштво Србија

ШОКАНТНО! ДР ПАВЛОВИЋ ТВРДИ: Милан ме је питао о мастурбацији, па снимао разговор!

Не стишава се и даље бура око Милана Јевђића студента медицине о коме већ данима прича јавност у Србији.

Један од оних који тврде да су помагали Милана, доктор Добрица Павловић из Шведске, пожалио се да га је Милан звао 12. марта и, како каже, поставио му низ „чудних питања“.

ДРАМА У ЧАЧКУ: Адвокат се запалио у болничком кревету, лекари му се боре за живот!

– Поставио ми је серију крајње чудних и за тренутну ситуацију невезаних питања. На пример: „Да ли мрзиш Србију?“ и „Да ли си ме питао да ли мастурбирам кад немам девојку?“ (?) „. Спреман сам на све и јасно ми је у ком правцу ће прича ићи. Јасно ми је да се разговори снимају и да ће направити неку монтажу – наводи Павловић.

Он је предходно саопштио да је Милана финансирао све до дан пред емисију „Живот прича“.

– Није требало да лаже. Ако урачунамо и ванредне пошиљке, он и сада живи од нашег новца, а ако урачунамо све оно што је отишло тамо где нисмо планирали, новца би имао до краја студирања. На његову жалост и срамоту, знам да новца нема. Од банке ћу затражити извод за период од 2013. године па све до 2018. како бих доказао тачно колико сам му дао – написао је Павловић.

Дала сам му 30.000 евра, он ми тотално уништио кућу

Јавила се и Весна Попов из Аустрије, која тврди да је младићу, чија је телевизијска исповест потресла јавност, пет година месечно слала по 500 евра!

Простом рачуницом, дала му је 30.000 евра!

ДА ЛИ ЈЕ ЈЕВЂИЋ ПРЕВАРИО СРБИЈУ ИЛИ СЕ СРБИЈА ОГРЕШИЛА О ЊЕГА? ТВ Прва се огласила о случају који је целу земљу дигао на ноге! ЕВО ШТА КАЖУ

– Да није било господина Павловића, не бих знала да нисам једина која је желела да буде хумана и помогне младом човеку у невољи. Не размишљајући пуно, почела сам финансијски да му помажем, што је трајало укупно пет година, све до фебруара 2018. године. Сам ми је рекао да му је за студије сасвим довољно 500 евра, које је редовно, месечно, добијао од мене, а некад и више, не рачунајући разне поклоне и пакете које сам слала. Нисам га никад контролисала, нисам га ничим условљавала, нисам знала да станује код господина Павловића бесплатно. – написала је Поповљева на Фејсбуку.

АФЕРА СТУДЕНТ ТРЕСЕ СРБИЈУ! АДВОКАТ ТВРДИ: Милан може да одговара за ПРЕВАРУ, али само под овим условом!

Према коментарима и сликама, може се закључити да су она и Милан били веома блиски. Последњи њихов сусрет се десио 13. фебруара.

– Разлог његове изненадне посете је био то што сам му смањила суму новца и што сам више пута покушала да прекинем контакт с њим. Угостила сам га онако како сам васпитана. Заузврат сам добила бахато понашање: свакодневно опијање, кревет уништен црним вином, запушену ВЦ шољу, због које је интервенисао инсталатер, што сам, наравно, сама платила – открила је Весна Попов.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛАВРОВ: Русија ускоро протерује британске дипломате

ХАРАДИНАЈ: Драган Мектић и ја делимо исте вредности

ЗАХАРОВА: Русија припрема одговор

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu