Printscreen
Србија Хроника

ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ УБИСТВА ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Убица је шипком ударио у ногу, па у главу и ДОКРАЈЧИО ЈЕ У КАНАЛУ

Јелена Марјановић грчевито се борила за живот, убица толико био решен да је усмрти да ју је крвнички тукао, чупао и цепао јој гардеробу, последњи ударац јој задао када је убацио у воду, наводи се у оптужници.

ТОМА ФИЛА ШОКИРАО: Убиство Зорана Ђинђића је чин патриотизма!

Више тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против Зорана Марјановића због тешког убиства супруге и певачице „Гранда“ Јелене Крсмановић Марјановић (33), чији је леш пронађен у каналу поред насипа у борчанском насељу Црвенка 3. априла 2016.

Оптужница је прослеђена Вишем суду, који ће, након што је потврди, заказати припремно рочиште, а потом и отпочети поступак. Како Курир сазнаје, заменик тужиоца који је водио двогодишњу истрагу у оптужници је до детаља описао како је Зоран Марјановић убио несрећну Јелену, али и колико се она грчевито борила за живот.

Узео шипку из кола

– Јелена је несумњиво дошла на насип са Зораном и Јаном, који су остали на његовом почетку док је она отишла да трчи. Реконструкцијом је утврђено да је Зоран после неколико минута највероватније окупирао ћерку неком игром, а потом јој рекао да мора накратко да је остави и да се врати до аутомобила који је био паркиран неколико метара даље. Из пртљажника је узео металну шипку са шиљатим врхом и кренуо за Јеленом – испричао је за Курир извор.

ОТАЦ НЕБОЈШЕ ГЛОГОВЦА је учинио нешто ДИВНО за свог сина У ЊЕГОВИМ ПОСЛЕДЊИМ ДАНИМА!

У том тренутку, према речима нашег саговорника, почели су да откуцавају Јеленини последњи минути живота.

– Прикрао с до ње и с леђа је ударио шипком по нози. Она је пала, а у тренутку када је покушала да се окрене, Зоран је већ био изнад ње, замахујући шипком. Јелена је успела да се измакне, али јој је оштрица шипке задала рану на врату. Како би га одгурнула од себе, почела је да млати ногама, од чега јој је спала патика. У једном тренутку успела је да се исправи. Почела је

да бежи, када јој из џепа испао и мобилни телефон. Зоран је кренуо за њом и ухватио је за косу, с које је спала гумица. Потом је зграбио за оковратник горњег дела тренерке, који је певачица у грчевитој борби за живот успела да свуче са себе – додаје наш извор.

ТУГА У ОЧЕВОЈ ПАРОХИЈИ ЗБОГ СМРТИ ГЛОГОВЦА: Отац Милован био уз сина до самог краја

Жива још десет минута

Зоран је коначно успео да је савлада и одвуче до воде, где јој је задао још седам удараца у потиљак.

– Последњи, девети ударац, Јелена је задобила док је већ онесвешћена, због вишеструких прелома лобање, лежала у води. Обдукција је показала да је она била жива још десетак минута, што потврђује вода у њеним плућима, муљ и гранчица – каже наш саговорник.

ШТРАХЕ ОДБРУСИО ШИПТАРИМА ПРЕД ДОЛАЗАК У БЕОГРАД: Косово је део Србије и не притискајте је да га призна


ДНК анализа

ТРИ ТРАГА НЕПОЗНАТА

На телу Јелене Марјановић изолована су три ДНК трага која нису припадала члановима породице њеног супруга, а ни самом Зорану, такође је наведено у оптужници. Оно што је занимљиво јесте да је недвосмислено утврђено да је реч о мушким ДНК траговима. Међутим, због непотпуног профила, никада нису пронађене особе чији је материјал завршио на певачици.Реклама              

МИЛИЦА ЂУРЂЕВИЋ: Да ли је могуће да је градским властима преча геј парада од српских мајки и српских очева?!

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

Да ли је могуће да је градским властима преча геј парада од српских мајки и српских очева?!Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔Цео говор погледајте на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=2lBpltgYbqk

Posted by Милица Ђурђевић on Sunday, 11 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Приведен мушкарац због индиција у вези са убиством на Новом Београду

(ВИДЕО) ОБУЗЕЛА МЕ ДУБОКА ТУГА И ЖАЛОСТ ЗА ДРАГИМ ГЛОГИЈЕМ: Милена Дравић открила шта је помислила када је први пут угледала Небојшу Глоговца!

Турска ниже поразе: Још три тенка дигнута у ваздух

(ВИДЕО) Очевици: У време пада авиона Ан-148 чула се јака бука

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri