Uncategorized

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ СРПСКОГ ИСТОРИЧАРА: Краљица Елизабета потомак Немањића?!

Директна лоза се угасила у 14. веку смрћу цара Уроша, а по женској линији њихови наследници су краљевска породица Виндзор у Енглеској, каже историчар Дејан Ристић

МИСТЕРИОЗНИ ПУТНИК ИЗ БУДУЋНОСТИ ШОКИРА СВЕТ: Ноа из 2030. открио највеће америчке државне тајне! Ево како се ПУТУЈЕ КРОЗ ВРЕМЕ!

Више од два милиона људи сваке недеље у 20 сати гледа серију „Немањићи“ на РТС, а вероватно сваки пети гледалац тврди да је потомак првих српских владара. Управо због тога многи би волели да у свом родослову пронађу везу с њима, а историчар Дејан Ристић каже за Курир да она не постоји.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТУЧЕ НАВИЈАЧА КОД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ: У масовном обрачуну коришћене бакље, мотке, каменице…

– Потомака Немањића нема у Србији. Династија Немањића завршава се с царем Стефаном Урошем Петим, који је умро 1371. без потомака. Директна лоза се угасила крајем 14. века и у Србији нема директних нити индиректних потомака – каже Ристић и додаје:

(ВИДЕO) ДЕТАЉИ УБИСТВА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: НЕБОЈША С. (30) УБИО КОЛЕГУ, једног ранио, а потом СЕ РАЗНЕО У СВОМ СТАНУ НА ЗВЕЗДАРИ!

– Немањиће треба тражити у породици Виндзор у Великој Британији и међу Романовима, али и у Турској. Принцезе из породице Немањић су се удавале за стране владаре, па и краљица Елизабета има немањићке крви.

ДРАМАТИЧНО УПОЗОРЕЊЕ ЛАЗАНСКОГ: НАТО планира да нас уништи!

Мит Народно веровање у Црној Гори

У НОЛЕТУ ТЕЧЕ НЕМАЊИЋКА КРВ

Породица Васојевић тврди да су потомци Немањића, а преко њих и најбољи српски тенисер Новак Ђоковић и покојни председник Слободан Милошевић.

ЂИНЂИЂЕВ КУМ ПРОГОВОРИО И СВЕ ОТКРИО: „Ђинђић нас је водио у лоповлук! Ево ко је из ДОС-а највише крао!“

– Васојевићи, као ни Ђоковићи, нису потомци Немањића – кратко је рекао Ристић.

И генетичари тврде да је вероватноћа да се на основу упоређивања земних остатака владара из немањићке лозе и потенцијалног потомка пронађе веза „огромних“ 0,00000009 (седам нула!) процената.

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ЛЕГЕНДЕ НАРОДНЕ МУЗИКЕ ОБАВИЈЕНА ВЕЛОМ ТАЈНЕ ВЕЋ 22 ГОДИНЕ: У писму без потписа писало само „Опростите ми!“ Видели су га како скаче са Панчевца, али тела нигде није било…

Ристић наглашава да се крв предака вратила у Србију преко Енглеза.

– Ген је стигао преко Карађорђевића и краљице Марије, која је унука британске краљице Викторије. То је више симболика него реална прича. Везе с Немањићима су само индиректне – закључује Ристић.

Поједини историчари нису сигурни ни у везу Милице Хребељановић, жене кнеза Лазара, са династијом Немањић.

– О вези кнегиње Милице с породицом Немањић писано је у каснијим летописима, вероватно да би се одржао континуитет српске државе. Чак и да је тако, лоза Лазаревића завршава се 1427. године смрћу деспота Стефана, који је, такође, умро без потомака – тврди Бојан Миљковић, научни саветник у Византолошком институту.

НОВО ОТКРИЋЕ: МАРЈАНОВИЋИ ЗЛОЧИН ИСПЛАНИРАЛИ ДО ТАНЧИНА? Јелену напали испред мајчине куће?!

И млади глумац потомак

МИЛОШ ЈЕ ОД ВУКАНОВЕ ЛОЗЕ

И млади глумац Милош Ђуровић, који у серији „Немањићи“ игра младог Стефана Првовенчаног, потомак је Немањића.

– То тврди мој отац – каже Ђуровић, који би могао бити потомак Немањића по Вукановој линији, сличној линији као и Ђоковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЛИН: Срби су увек окренути миру, никад нису били колективна претња

ЧЕСТИТКЕ ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ ЗА РОЂЕНДАН: „Јачи од неправде, већи од планине“

Извор: Kurir / Ljubomir Radanov

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri