PRINTSCREEN
Србија Хроника

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ НЕБОЈШЕ ТУБИЋА ЖАПЦА: Легија је једном пијан и дрогиран напао команданта полиције!

(ВИДЕО) СИРИЈА: ХРАБРА СТАРИЦА УБИЛА ТЕРОРИСТЕ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ И СПАСИЛА УНУЧИЋЕ!

Милорад Улемек Легија (50), осуђен за убиство премијера Србије, једном је пијан и дрогиран напао командира полиције, док је био на челу „Црвених беретки”!

Ову шокантну причу је за ТВ „Балкан инфо“ испричао Небојша Тубић Жабац (57), контроверзни новосадски бизнисмен, који је навео да је са некадашњим командантом „Црвених беретки” био добар пријатељ.

– Једном је био Легија пијан и дрогиран, и дође командир полиције Врањеш и почне Легија њему да чупа чинове. Кажем му ја: „Не можеш то да радиш човеку који је командир у овом месту, ради свој посао. Ионако си већ у проблему, не треба ово због себе да радиш.” Он ту почне да плаче, каже: „Е, мој Жаба, имам три тунела испред себе, треба да уђем у један, а ни у једном нема светла.” То је било кад је већ дотерао цара до дувара, ја му кажем: „Је*ига, требало је то раније да размишљаш.” Само да је ћутао, да није ништа радио, био би бог данас, шеф полиције. Али спанђао се са погрешном екипом, навукли га, заволео је лаку лову и ето – испричао је Небојша Тубић Жабац за ТВ „Балкан инфо“, а преноси Фејсбук страница „Легенде деведесетих“.

ДВЕРИ УШЛЕ У ЂИЛАСОВ САВЕЗ! СРЂАН НОГО ГЛАСАО ПРОТИВ!

У шокантној исповести је навео и да је Жељко Ражнатовић Аркан „створио” Легију!

– Легију сам упознао када је била предаја Ђелетоваца, тада је наређено да се минира регрутни центар Ердут, а то су одрадили Легија и Ненад Бујошевић Рамбо. Тајна операција се звала „Жириновац“. Стране силе нису смеле да сазнају да се тад два месеца секао славонски храст и превозио из Хрватске у Србију. То је српска страна сматрала компензацијом јер је морала да преда Крајину. Тад је било више екипа, био је Слободан Медић са „Шкорпионима”, онда Аркан и Цопе друга екипа и Боровица и ја трећа. То је била жестока сеча. Тад је Легија нон-стоп био ту. Аркан је тада рекао: „Добар ми је овај пулен, биће нешто од њега.” Легија је све слушао Аркана, који га је фактички направио – испричао је Тубић за ТВ „Балкан инфо“.

Костић и трансвестит убица се друже у затвору – ЕВО ШТА ИХ ЈЕ СПОЈИЛО!

Легија никада није волео да се облачи формално, већ опуштено, при чему је истицао своје тетоваже, због чега су га звали Шарени, испричао је један његов пријатељ, преносе „Легенде деведесетих“.

– Када је позван на једну свадбу, замољен је да дође у оделу. Он је то испоштовао, али бунтовни шарени командант је решио да направи фору, па је офарбао косу пола у плаво, пола у црвено и дошао такав. Наравно, чим је сео, скинуо је сако, заврнуо рукаве и поносно показао тетоваже -испричао је један Легијин друг.

Чувао Шуцину удовицу, па се оженио њоме

НИЈЕ БИО САМО АДВОКАТ ЛУКЕ БОЈОВИЋА: ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ У ХАГУ ЗАДУЖИО СРПСТВО!

На Фејсбук страници је објављена фотографија Александре Ивановић (44), Легијине невенчане супруге, са венчања са Небојшом Ђорђевићем Шуцом (28), дугогодишњим вођом „делија” и чланом СДГ-а Жељка Ражнатовића Аркана. Александра, коју Легија одмила зове Алекс, тада је била у сасвим другачијем издању и једва бисте је препознали. Била је црнка и знатно се променила отада. Шуца је убијен 12. октобра 1966. пред својом кућом у Земуну, док је паркирао „фолксваген пасат“. У сачекуши је у њега испаљено више од 20 метака из аутоматске пушке, више метака га је погодило у главу, а два у врат. Очевидаца није било, а непознати нападачи су нестали без трага. Његово убиство никад није разрешено. После његове смрти, Легија је имао задатак да пази Шуцину удовицу и њеног сина. У међувремену, између њих се родила љубав и Легија се оженио Шуцином удовицом, са којом има три ћерке.

Према наводима „Легенди деведесетих“, Бранислав Нано Ивановић из Берана је Легију упознао 1991. године, када је радио као обезбеђење Вањи Бокану.

– Када су се упознали, ту је још био и Баја Секулић. Како је Нано испричао,

Легија је након тога имао неки обрачун и рањен је у руку. Нано даље прича како је Легија после отишао у Београд, па су ту поново пуцали на њега код Хотела „Палас”, али се спасао акробатским скоковима. Нано је испричао и за трећу пуцњаву, када је Легија возио ауто булеваром, кад су у сачекуши на семафору пуцали на Бокана. Након тог атентата Легија и Бокан су отишли у Грчку. Бокан је остао у Грчкој, повремено је долазио у Београд, али након још једне пуцњаве отишао је у Грчку и тамо остао до смрти. Легија је већ почетком деведесетих отишао у Арканову гарду -наведено је страници „Легенди деведесетих“.

Очевици о стравичној ликвидацији: УБИЦА ЈЕ БИО У ЦРНОМ И КАЧКЕТУ, САСУО ЈЕ МЕТКЕ И ПОБЕГАО! А ОНДА ЈЕ АДВОКАТ ИЗДАХНУО НА КРВАВИМ РУКАМА СИНА

Такође, упућени истичу да је Аркан веома ценио Легију:

– О томе говори Нано када је Легија имао удес у Сићевачкој клисури, у којем је озбиљно повредио ногу. Аркан је сео у ауто и дојурио за сат времена из Београда да посети Легију у болници.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАСТЕ БРОЈ СТРАДАЛИХ У ПОЖАРИМА У ГРЧКОЈ: Ватрена стихија однела 91 живот, још се трага за несталима

ХАГ ДВЕ ГОДИНЕ УБИЈА ЖУПЉАНИНА! Хашки трибунал наставља ТИРАНИЈУ НАД СРБИМА!

ДРАМА У ВАЗДУХУ У току лета у препуном путничком авиону на 11 километара висине ПОТУКЛИ СЕ ПИЛОТ И КОПИЛОТ

Војник се убио у резиденцији Силвија Берлусконија

Извор: Kurir

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
9°
9°
Sun
10°
Mon
11°
Tue
11°
Wed