Друштво Србија

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ ПРИВАТНОГ ДЕТЕКТИВА ИЗ БЕОГРАДА: У Србији је преломна 12. година брака, тад се догађа највише ПРЕЉУБА! Будуће младе све чешће проверавају младожењу, али и његову фамилију!

У 90 одсто случајева прељуба се дешава у току радног времена, најчешће на паузи око 10 сати. Клијенти желе да сазнају све детаље - са ким су преварени, где, како су се понашали њихови партнери, да ли су се заљубили... Најлакше се пецају 30-годишњаци.

Телефон је зазвонио чим је ушао у канцеларију. На другој страни „жице“ је четрдесетогодишња жена која срамежљиво признаје да сумња у мужевљеву верност. Почео је да излази сваки викенд и измишља службена путовања. Мушкарац од педесет година жели да провери да ли га супруга вара са колегом. Понаша се, каже, чудно у последње време.

ВОЈСКА РАДИЛА ДРУГУ ОБДУКЦИЈУ: Форензичарима нелогична прича да се Бојана убила

На посао одлази са усхићењем и изгледом за ноћни излазак, а кући се враћа уморна и без жеље за блискошћу са мужем. И једна бака жели да разреши дилему – да ли њен супруг троши новац на коцку или на друге жене. Телефон је усијан од позива особа уплашених да је категорија верности у њиховој вези или браку угашена, пише Живот плус.

Девојка је одлучила да кроз „скенер“ пропусти свог вереника и његову породицу, како би пред олтар стала без размишљања да ли је заиста добра прилика за њу. За детектива Братислава Петковића Петка из Београда, то је само уобичајена слика радног дана.

– Људи нам се свакодневно обраћају за помоћ, јер желе да им се у слици и речи потврди да њихова сумња у партнера није само сумња – каже саговорник Живота плус. – Верујем да се сви они потајно надају да ћемо им оповргнути сумње, али, нажалост, у 95 одсто случајева, ми потврдно климнемо главом.

Ко су најчешћи клијенти

Тог, али и сваког другог дана Петковићу су се за помоћ обраћали и мушкарци и жене, што говори да су припадници оба пола подједнако сумњиви и сумњичави.

(ВИДЕО) РУСИ БРУТАЛНО ПОКЛОПИЛИ ЗАПАДНЕ СИЛЕ: Ово су необориви докази да је акција у Сирији била ПОТПУНИ ПРОМАШАЈ!

– Статистика је прецизнија када су у питању године, па нас тако највише зову млади брачни парови, који су у браку од 2 до 15 година. Искуство у раду ми говори да је за сваког преломна 12. година заједничког живота, јер се тада догоди највећи број прељуба. Међутим, скоро нас је позвала жена која је већ после шест месеци брака посумњала у мужевљеву верност, а ми смо морали да јој кажемо да је била у праву. Као што, нажалост, у већини случајева потврдимо сумње клијената. Жене нам често кажу: „Само да не буде то“, а оно буде баш „то“ – прича детектив са дугогодишњим искуством.

Она му, наставља Петковић причу, плаћа и поштено је да јој каже пуну истину, све оно што су његове очи виделе, а она само наслутила. Клијенти желе да сазнају све детаље – са ким су преварени, где, како су се понашали њихови партнери, да ли су се заљубили…

– Знате ли колико је суза овде проливено и колико се и ми потресемо када морамо да им саопштимо лоше вести. Али, нису сви случајеви исти. Један човек (32) је дошао код нас у нади да га осећај вара и да га његова жена, са којом је седам година у браку и са којом има двоје деце, не вара. Међутим, не само да га је варала, него оно што му је радила заиста нико не заслужује, тако да је добро што нам се јавио, јер смо га спасли муке. Налетели смо на тројицу мушкараца са којима је била. Бираним речима сам му то саопштио – открива наш саговорник.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ПОЗИВ БИВШЕ ДЕВОЈКЕ ЛУКЕ ЛАЗУКИЋА: Речи које су уплашиле сестру Наташе Беквалац – одмах јој ПРЕНЕЛА СВЕ

Јер, у овом послу је велики ризик како ће клијенти да одреагују када им се пруже докази. Због тога добар детектив мора да буде и добар психолог, па да људима представи непријатност на најпажљивији начин и тиме спречи евентуалне трагедије.

Петковић са клијентима углавном остаје у контакту, па нам открива да су многи бракови опстали упркос доказима о неверству. То је углавном покушај новог почетка због деце.

Преваре на радном месту

У 90 одсто случајева прељуба се, каже саговорник, дешава у току радног времена, најчешће на паузи око 10 сати, после чега се прељубници враћају у канцеларију, а по подне долазе кући као да се ништа није догодило.

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ БОРИСА НОВКОВИЋА КОЈИ СЕ 8 ГОДИНА БОРИ СА БОЛЕСНИМ СИНОМ: За све ЛОШЕ, ДОБРО, БОЛНО постоји неки разлог… Учимо о нама самима кроз тешке ситуације

– Жене најчешће варају мужеве са колегама. Оне очекују да и после десете године брака добијају максималну пажњу од супруга. Али како то изостаје, падну на ласкање првог колеге који им данас похвали фризуру, сутрадан парфем, прекосутра хаљину – каже детектив.

Жена улетела у хотел, пребила га пред љубавницом и стрпала у кола

Пре две недеље Петковић је човека од 72 године ухватио у прељуби са женом од 45 година, која ће га, јасно му је, волети до последњег динара. Супруга је посумњала да је вара јер су, како је рекла, остали без новца. Детектив је кренуо у потрагу и – налетео на човека са љубавницом у хотелу. Акција је прошла без инцидената, али понекад се и они последично одигравају.

– Жена из унутрашњости нас је унајмила да пратимо њеног супруга и јавила нам је да је отишао у Београд. Пронашли смо га у хотелу, са неком госпођом. Јавили смо жени, она је одмах „долетела“ таксијем, ушла у хотел, отишла до собе, покуцала и када је муж отворио врата, супруга је почела да га удара, пребила га је и стрпала у кола – открива наш саговорник.

Кад муж нема љубавницу него љубавника

Жене је, међутим, углавном срамота док детективу причају да сумњају да су преварене, јер не знају до каквих ће их све сазнања истрага довести. Десило се и да жена сумња да муж има љубавницу, а он заправо има љубавника или да мушкарац поред супруге и сталне девојке има и повремене девојке.

КИНА ДИГЛА АВИОНЕ! СИЛА ЛЕТИ КА ТАЈВАНУ: Бранићемо наш суверенитет, ОВО ЈЕ ИСТОРИЈА!

– Једном ме је ангажовао клијент да му пратимо жену, а после тога нас је звала његова жена да провери да ли је он вара. Одбио сам то, јер бих заиста прекршио сваки кодекс етике – каже Петковић и додаје да се у суштини једино радује када клијента обрадује информацијом да је његова сумња била безразложна.

Прича о љубавницама које ангажују детектива да прати жене својих љубавника, није мит. Или то да љубавници желе да провере верност мужева својих љубавница. У таквим, али и у неким другим случајевима, клијенти неретко имају високе захтеве.

– Понекад од нас траже да ми физички повредимо особу коју пратимо, да је „пропустимо кроз шаке“, огребемо јој ауто, изазовемо удес… Али, ми на то не пристајемо. Нема магије, физичких повреда или било какве повреде закона – каже детектив.

Млађи се лакше пецају!

Сваки случај је посебна прича, а за колико времена ће бити испричана, најчешће зависи од година потенцијалних прељубника.

УЖАС У ОШ БРАНКО РАДИЧЕВИЋ У ВРАЊУ: Дечак понео метак у школу, разнео му прст у кабинету за ликовно!

– Потреба млађих, поготово тридесетогодишњака, за сексом је далеко већа него код старијих, а он јесте покретач за прељубу. Због тога нам је довољно само три до пет дана рада да их, ако има нечег, ухватимо на делу. Спорије је, међутим, открити превару људи у старијим годинама, јер они могу да се виђају и на десет-петнаест дана. Може да нам се учини да су чисти, јер две недеље воде „поштен“ живот – открива Петковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Нови потрес за Европу — Словачка и Пољска одбацују „план“

ВОЗАЧИ, ПАПРЕНЕ КАЗНЕ ОД ДАНАС СТИЖУ ПОШТОМ: Полиција кажњава све који макар и за један километар прекораче дозвољених 120 на сат! Скупо ћете платити за ДИВЉАЊЕ

„ПРИСТУП СРБИЈЕ ИРИТАНТАН“: Протестне ноте Париза, „муте“ и Британци

„Ако не Медведев, онда ко?“ — Русија ускоро добија новог премијера

Извор: Живот плус/Вечерње новости/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon