Друштво Србија

ШОК У ВОЈВОДИНИ: Украли покојника гробарима с лопате! Нећете веровати ко је то учинио и колико се закомпликовало!

Управник гробља у војвођанској вароши био је запањен када је затекао обијена врата капеле, а умало га инфаркт није стрефио када је видео да је нестао покојник кога је дан раније сместио у капелу.

(ВИДЕО) ЈЕЗИВ СУДАР У ЦРНОЈ ГОРИ! Српкиња тешко повређена!

Родбина је тог мартовског дана 1995. требало тачно у подне да преузме тело и сахрани га. Управника Перу ухватила је паника, јер за 20 година колико ради тај посао ништа слично није доживео. Одмах је обавестио директора комуналног предузећа које газдује гробљем, а он му је дао савет да случај пријави полциији.

Пера је правдао директору да је тело покојника било допремљено возилом приватног погребника, али да је све било у реду.

(ВИДЕО) СРБИЈА НАБАВЉА ПУМЕ! Један од најмоћниијх ХЕЛИКОПТЕРА НА СВЕТУ браниће наше небо!

– Сахрана је била заказана за наредни дан. Тачно у 15 сати сам закључао капелу и отишао кући – јадао се Пера.

Ипак, испоставило се да су рођаци покојника поново дошли на гробље чим је он отишао с посла.

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У ЗАЈЕЧАРУ Старицу везао завесом, брутално тукао, а потом силовао! Комшиница је нашла у локви крви!

– Капела је била закључана. Отишли су на гробље да потраже неког од радника да им отвори. Видели су поворку која је баш тада испраћала једног смртника на вечни починак и од гробара тражили кључеве капеле. Он их је упутио на „одговорно лице”, али се њима журило јер су купили нову гробницу у центру вароши и нису га послушали! Комадом мермера из дворишта каменоресца, које се налази тик поред капеле, разбили су стакло на вратима капеле и украли покојника! – испричао је просјак који се обрео на гробљу.

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ О МЛАДОЈ СРПКИЊИ САРИ ВИДАК ЗАТОЧЕНОЈ У ЦРНОЈ ГОРИ: Разговарао сам са министарком Кубуровић, Србија чини колико може!

Сутрадан је у штампи осванула скандалозна вест. Цела варош је брујала о томе и навелико испредала приче о крађи покојника. У званичном допису директор комуналног предузећа је написао да је родбина провалила у капелу и без дозволе „одговорних лица” однела покојника.

Родбина је после сахране и задушног ручка завршила у полицији. Унук покојника је тврдио да је затекао отворена врата на капели.

МУШКАРАЦ СЕ РАЗНЕО БОМБОМ?! Језиво самоубиство код Младеновца!

– Гробарима који су копали раку сам рекао да ћу дедино тело пренети на ново гробље у центру вароши. Мислио сам да је то довољно и да ми не треба посебно одобрење. Ваљда могу свог деду да сахраним тамо где ја хоћу! Цео случај су надувале новине. Возач предузећа за погребне услуге ми ништа није рекао, а нисам знао да је он конкурент јавном комуналном. Због њиховог ривалства страдају ожалошћени ни криви, ни дужни – рекао је унук.

МИЛОШ ЈЕ ПОГИНУО, А СНЕЖАНА ЈЕ 36 ДАНА У КОМИ: Нова одлука суда у случају Црногорке која је покосила веренике из Србије у Бечићима!

Представници погребних услуга тврдили су на суду да није било крађе леша и да су то чаршијске лакрдије.

– Комунално предузеће пошто-пото хоће монопол. Нигде не пише да покојник мора да се сахрани у њиховој режији! – правдали су се приватници.

ИСПОВЕСТ БЕОГРАЂАНКЕ КОЈУ ЈЕ СИЛОВАО ДРУГ ЊЕНОГ СИНА А ОНДА ЗАПРОСИО: Рекао ми је Твој муж је силовао моју жену, сад ћу ја тебе!

(ВИДЕО) Испливао снимак на ком Игуман САВА ЈАЊИЋ другује са шиптарским терористом Агимом Чекуом и његовим јастребовима из УЧК!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ИТАЛИЈАНСКА НАУТИЧАРКА БРУТАЛНО ИСПРОЗИВАЛА ХРВАТЕ: Неће их опрати ни два Јадрана, она свима препоручује Грчку

ПРЉАВА ИГРА АМЕРИКАНАЦА Окупатори се спремају да заузму Газиводе, најзначајнију стратешку тачку Срба на Косову

НОВИ ВИЈАДУКТ У ЂЕНОВИ БИЋЕ ОД ЧЕЛИКА: Изградња ће трајати 8 месеци!

(ВИДЕО) Турци траже затварање базе Инџирлик за Американце

(ФОТО) МЕЧ ДЕЦЕНИЈЕ НА „МАРАКАНИ“ Стадион САБЛАСНО празан, УЕФА новом одлуком шокирала Звезду! (21х)

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon