Clipart
Друштво Србија

ШОК У УЖИЦУ! ДАО ОТКАЗ раднику који се утопио у Сочију!

Радник О.Т. из Ужица, који је двадесетак година радио у Путевима Ужице и који се вероватно утопио летос у близини Сочија, добио је отказ у тој приватној фирми.

(ВИДЕО) ТЕКСТ ИНДИЈАНСКОГ ПОГЛАВИЦЕ УЗБУРКАО ЈАВНОСТ НА ЗАПАДУ: “Србија је лекција модерном свету”

Како пише Данас, радник се вероватно утопио у близини руског града Сочија, где је та фирма упућена на градилиште. Његови посмртни остаци нису пронађени.

(ВИДЕО) БАБА ВАНГА ЈЕ ВИДЕЛА БУДУЋНОСТ: У 2018. години два догађаја ће променити свет!

У решењу, које је 16. новембра ове године потписао генерални директор Леко Корићанац, наведено је да се са наведеним радником раскида радни однос због његовог “неоправданог одсуства са радног места”. Њега је 22. јуна ове године, за обављање послова бравура , та фирма упутила на градилишсте у руски град Сочи, на обалу Црног мора.

(ВИДЕО) ОВДЕ ТЕМПЕРАТУРА ПАДА И ДО -70: У најхладнијем селу на свету људи дуго живе, шокираћете се кад чујете зашто!

У решењу о отказу се наводи да је радник 30. јула отишао на купање и да послодавац нема никакве званичне информације о његовом оправдању изостанка с посла њему од 31. јула до 16. новембра, изузев непотврђених информација да је настрадао у мору. Због тога се констатује да су се стекли услови да се запосленом откаже Уговор о раду због неоправданог одуства са рада.

КРВАВИ ЉУБАВНИ ТРОУГАО НА МИЉАКОВЦУ! Монструм се сам предао полицији, ТВРДИО ДА НЕМА ВЕЗЕ СА ЗЛОЧИНОМ!

Радници у Ужичким путевима шокирани су поступком пословодстваи наводе да фирма није ништа учинила да помогне породици настрадалог колеге.

ДРАМА НА ВРАЧАРУ, СТАКЛО ПРЕСЕКЛО ДЕЧАКУ (11) АРТЕРИЈУ: Бјела га одмах стрпао у кола и кренуо у Тиршову! МИНУТИ ДЕЛИЛИ МАЛИШАНА ОД СМРТИ!

– То је несхватљив и срамотан однос фирме према раднику који је толико одина радио у фирми. Мртвом човеку су дали отказ. не могу да верујем да су то урадили И то од вас први пут чујем. Он се највероватније утопио и без обзира што његово тело није пронађено, то је катастрофалан однос пословодства према породици нашег колегу – каже Бобан Ћалдовић, председник Независног синдиката у том предузећу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шта ће Србија преписати од Путина да би подигла државу

(ВИДЕО) СРПСКИ ДОКТОР ОТКРИВА: Како да препознате КАНЦЕРОГЕНО месо! ОДМАХ ГА ВРАТИТЕ НА ПОЛИЦУ

У ,,Москви“ одржана дебата о одбрани Косова и Метохије!

Лавров: Нема нове „гвоздене завесе“ између Русије и САД

Извор: Данас

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
33°
28°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu