Wikipedia
Америка Свет

ШОК У САД! НИКИ ХЕЈЛИ БИ ДА СМЕНИ ТРАМПА: Доналд је поставио за амбасадора САД у УН, а она би сад у његову фотељу!

Трампов тим је још пре неколико месеци званично прогласио почетак председничке кампање Доналда Трампа за 2020. годину. Овај пут би Трамп могао имати највећег конкурента међу републиканцима, односно Ники Хејли, амбасадорку САД при Уједињеним Нацијама.

Амерички народ, што се тиче спољне политике, највише очекује од Трампа да испуни основна обећања, а то је оно што је Трамп поручио у једном од својих последњих јавних иступа, очигледно покушавајући да покаже да је на правцу испуњења својих председничких завета које има са америчким народом.

СРБИНУ ПРЕТИО ЗАТВОР ЗБОГ ПЕЧЕЊА ПАПРИКА У КАНАДИ, А САД ТРАЖИ ОДШТЕТУ ОД 15 МИЛИОНА ДОЛАРА: Ево како је преокренуо систем у своју корист!

Америка више неће бити светски полицајац, недавно је рекао амерички председник, подсетивши на тренутак на оног Трампа из прошле председничке кампање, односно, на обичног просечног правдољубивог Американца којем су породичне вредности на првом месту.

– Све мање желимо да будемо светски полицајац. Деценијама смо трошили огроман новац за подршку реда у свету и то не треба да буде наш приоритет. Ми желимо да заведемо ред код нас, намеравамо да обновимо нашу земљу – рекао је Трамп на конференцији са председником Нигерије Мухамедом Бухаријем.

Прва реакција Београда на могућу акцију Лондона против Србије у СБ УН

Амерички председник Доналд Трамп је изјавио да САД више неће бити светски полицајац нити ће за то трошити огроман новац.

Подсећамо, Трамп је у току кампање „Мејк Америка Грејт Еген“ на претходним председничким изборима рекао нпр. да „Украјином треба да се бави Немачка, а да Америка треба да се бави својим двориштем“.

(ФОТО) ОВО ЈЕ МУШКАРАЦ КОЈИ ЈЕ ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ММА БОРЦА У ПАНЧЕВУ!

Поражени Клинтонови ће сигурно имати своје место у трци 2020, али тешко на позицији кандидата.

Овај пут би Трамп могао имати највећег конкурента међу републиканцима, што је врло вероватно, а једно од имена које се помиње као ново име у трци за место председника САД-а 2020. године је Ники Хејли, амбасадорка САД-а при Уједињеним Нацијама.

РУСИЈА ХОЋЕ ВОЈНУ БАЗУ У СРБИЈИ! Виктор Колбановски руски експерт за Балкан: То би био одговор на америчко присуство на Косову И ЊИХОВУ БАЗУ БОНДСТИЛ!

Ники Хејли је члан Републиканске странке, а Трамп је тај који је поставља на позицију амбасадора САД-а у Уједињеним Нацијама.

Прва жена председник је идеја која се одавно кристалише у америчком друштву, па су ипак, на страни Хејлијеве, велике шансе и разне могућности освајања пажње великог броја грађана Америке.

Идеја да би Ники Хејли могла да буде достојан противкандидат Доналду Трампу не долази под сумњу. Посебно након Трамповог скандала са порно-глумицом и других примера „ниподаштавања женског пола“, прва жена председник САД може имати посебну пажњу и наклоност америчког народа и уопште свих грађана Сједињених Америчких Држава.

ЈЕЗИВО! Хијерархија у Земунском клану: Ево како је Душан Спасојевић спроводио терор над својим потчињенима!

Због неиспуњених председничких обећања, Трамп је веома рањив, а може се можда рећи и „политички мртав“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Додик: Срби могу имати слободу само кад имају своју државу

НЕВЕРОВАТНО: Уместо есеја, професорки грешком послао фотографију о којој сада сви причају. Њена реакција ће вас одушевити!

КАКВУ СУДБИНУ ДОНОСИ ВЕНЧАЊЕ У МАЈУ: Ако сте планирали свадбу за овај месец, пазите се, ово може да вам се деси!

Извор: Комерсант

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
17°
Sat
16°
Sun
18°
Mon
11°
Tue