Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić, Aleksandar Jovanović
Србија Хроника

ШОК СПИСАК УТИЦАЈНИХ И МОЋНИХ ЉУДИ ПРОНАЂЕН У КУЋИ МАРЈАНОВИЋА ПОСЛЕ УБИСТВА: Полиција чешља ко штити породицу!

После пуштања Зорана из притвора припадници МУП поново чешљају списак његове мајке Зорице, која је биоенергијом лечила бројне моћнике

ЕГИПАТ ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ КОСОВА?!

Породица Зорана Марјановића (39), осумњиченог за убиство супруге Јелене Марјановић (33) 2. априла 2016. године на насипу Црвенка у Борчи, своју породичну кућу у Борчи наводно је изградила захваљујући рођаку утицајног политичара коме је Зоранова мајка помогла око излечења сина, незванично сазнаје Курир.

Према речима нашег извора, након што је Зоран Марјановић прошле недеље изашао из притвора, у коме је провео 10 месеци, ова породица поново је на оку надлежних органа, а како сазнајемо, полиција проверава везе ове мистериозне породице с тим политичарем, али и с другим моћним и утицајним људима.

Мајка надрилекарка

– Није тајна да се Зоранова мајка Зорица бавила биоенергијом и надрилекарством и да су је посећивали разни људи, међу којима је било и врло утицајних и моћних људи, па и људи који су на високим положајима. Они су долазили код Зорице како би им помогла око разних здравствених проблема, пошто је тврдила да има неке натприродне моћи. Зорица није наплаћивала своје услуге, али су јој задовољни клијенти остављали новац и дарове у знак захвалности – каже наш извор и додаје да је рођак једног политичара, након што му је Зорица помогла око сина, у знак захвалности дао позамашну своту.

УЖАС У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Жена скочила са хотела Славија

– Захваљујући том новцу, али и новцу који је она добијала од других клијената, Марјановићи су успели да заврше, среде и опреме породични дом, где и данданас живе – каже наш извор.

Имала списак политичара

Саговорник Курира подсећа да је полиција након убиства Јелене Марјановић нашла списак Зоричиних клијената и да су се на њему налазила врло занимљива имена.

– Током истраге полиција је проверавала и с ким је све Јеленина свекрва сарађивала и ко им је од политичара и бизнисмена долазио у кућу, као и колико су они били блиски. Због свега тога полиција је, наводно, поново почела да чешља тај списак не би ли се открило да ли неки моћник штити Марјановиће и због чега – каже саговорник.

(ВИДЕО) НЛО СРУШЕН НА СЕВЕРУ СИРИЈЕ, СНИМАК УЗДРМАО ПЛАНЕТУ: Шта је то пало селу Мшавех У ПРОВИНЦИЈИ ЕЛ ХАСАКА?!

Он напомиње да се читава породица из Борче већ више од две године, колико је прошло од злочина, понаша врло мистериозно и да се не искључује могућност да уживају нечију заштиту.

– Истрага је трајала скоро две године, а дуго је тапкала у месту. И након хапшења Зорана Марјановића и подизања оптужнице против њега многе чињенице везане за његову породицу нису разјашњене. Њихове везе с разним утицајним људима буде сумњу да их неко све време штити и да због тога још није подигнута оптужница, а Зоран је чак пуштен из притвора – каже извор.

Осуђена због надрилекарства
Признала да су јој долазили политичари

УСТАШЕ МОДРИЋУ ПОБИЛЕ ПОЛА ФАМИЛИЈЕ У ЈАСЕНОВЦУ! Лука је по мајци Србин, али је заборавио злочин над рођацима! Није му сметало да пева са Томпсоном! Хрвати покушавају да сакрију СТРАШНУ ИСТИНУ!

Зорица Марјановић је 15. септембра 2016. године пред Првим основним судом у Београду била осуђена условно на три месеца затвора због бављења надрилекарством. Она је тада признала кривицу и рекла да није наплаћивала своје услуге.
– То што сам помагала другима никада нисам наплаћивала. Код мене су пронашли само евиденцију људи који су долазили на лечење, а коју сам водила због себе саме. Људи су свашта причали и причају, али има бога. Има и људи који траже помоћ код мене, од оних с државног врха, политичара, полицајаца и познатих, до обичних – рекла је тада Зорица.

Суд још није одлучио
Одговор одбране на оптужницу

Вишем суду у Београду достављени су одговори на оптужницу од адвоката Зорана Марјановића. Како Курир сазнаје, одговор на оптужницу послаће сваки од четворице адвоката понаособ, а према незваничним информацијама крајњи рок за то је 20. јул. Након што Виши суд прими одговоре од свих адвоката, донеће одлуку о томе да ли ће потврдити оптужници или је можда поново вратити на допуну истраге.

Чињенице

РУСКА СЛУЖБА БЕЗБЕДНОСТИ ОТКРИЛА: Ево зашто је Путин једини имао кишобран, а Макрон и Колинда покисли до голе коже!

џ 2. априла 2016. убијена Јелена Марјановић
џ 15. септембра 2017. ухапшен Зоран Марјановић
џ 9. фебруара 2018. подигнута прва оптужница
џ 27. јуна 2018. подигнута друга оптужница
џ 12. јул 2018. Зоран Марјановић пуштен из притвора

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОТАЦ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА ПАО У ПАРАНОЈУ: Плашим се сад ће све да нас ухапсе, МИЛОША, МЕНЕ И ЖЕНУ!

ДЕЧЈИ НЕУРОЛОГ: РОДИТЕЉИ САМИ СТВАРАЈУ АУТИЗАМ КОД ДЕЦЕ! Одмах склоните од њих геџете, мобилне, таблете…!

БРУТАЛНИ ШИПТАРСКИ ТЕРОР: Породици младића ПРЕГАЖЕНОГ У БЕЧИЋИМА не допуштају да тело САХРАНЕ НА КОСОВУ!

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
8°
13°
Thu
15°
Fri
18°
Sat
21°
Sun