Друштво Србија

(ВИДЕО) ШОК СНИМАК ИЗ НИША! ПИЈАНА медицинска сестра ТЕТУРА СЕ ходником и ГУБИ ЕПРУВЕТЕ?! ДИРЕКТОР: Није први пут!

На снимку кога је редакцији Јужних вести доставио забринути грађанин, види се жена у белој униформи, највероватније медицинска сестра, која пацијента, судећи по ономе шта говори, покушава да одведе до лабораторије новог Клиничког центра, али се у томе не сналази. Тетура се, говори успорено и неразумљиво, испадају јој папири и епрувете, а особа која је послала снимак тврди и да се осећала на алкохол.

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ХИТНО ПРЕВЕЗЕН У УРГЕНТНИ – Георгиева жена нашла на поду без свести!

Грађанин за који сумња да приказује пијану медицинску радницу, забринут је за безбедност пацијената који долазе у Клинички центар, али и за поузданост анализа крви, с обзиром на то да епрувете завршавају на поду.

Међутим, на снимку се види да нико не прилази медицинској сестри да јој пружи помоћ.

(ВИДЕО) КЉУЧА НА АРКТИКУ! РУСИ ШАЉУ СУПЕРОСОНИЧНЕ БОМБАРДЕРЕ: Москва ће штитити своје интересе УПРКОС ПРЕТЊАМА САД!

Директор КЦ: Молим да ми особе које су снимале доставе видео

Генерални директор Клиничког центра Зоран Радовановић каже да је први пут погледао видео те да не зна о којој се жени ради, као и да нема начина да је идентификује с обзиром на то да је лице скривено, па не може да утврди да ли је запослена у КЦ, те да је раније било пријава да су радници били под дејством алкохола или опојних супстанци, а да установа има процедуру односно Правилник о правима, обавезама и одговорностима запослених у КЦ.

Монструм из Пожаревца „прославио“ излазак из затвора силујући ћерку (16) два дана

Директор КЦ такође апелује на особе које су направиле снимак да га доставе њему како би му помогли у идентификацији жене која би требало да буде санкционисана ако је запослена у овој здравственој установи, али и да би утврдио да ли је можда снимак направљен с намером да би се радници КЦ Ниш осрамотили.

ДАЧИЋ ОШТРО ОДГОВОРИО НА ПРИТИСКЕ ИЗ БРИСЕЛА: Можемо ми и са Русима, не могу да нас уцењују

„Молим овом приликом особе које су направиле снимак док су тразили помоћ од особе у белој униформи да ми сутра доставе снимак како би се утврдило да ли је или не особа на снимку радник КЦ Ниш. Ово је неопходно како би се идентификовала и процесуирала особа на снимку ако је наш радник, али и утврдило да можда није направљен снимак, како би се сви радници Клиничког центра Ниш, који су 24 сата, 7 дана, тј. 365 дана на располагању пацијентима, осрамотили“ – додао је Радовановић.

ЕВО КОГА ЈЕ МЕЛАНИЈА ВОЛЕЛА ПРЕ ТРАМПА! Бивши дечко ПРВЕ ДАМЕ открио све детаље њихове везе!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Шта је амерички план ако Србија јасно каже — Не!

СРБИЈА ЈЕ КАРИКА КОЈУ РУСИЈА ТРЕБА ДА ЈАЧА, судбина Европе опет се РЕШАВА НА БАЛКАНУ!

Трамп најавио заокрет у односу са ЕУ и затражио погодности од НАТО-а

ОТКРИВАМО СПИСАК СРБИЈЕ ЗА МУНДИЈАЛ Ево ко је отпао, а ко је тајни џокер!

Извор: Kurir.rs/Južne vesti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
12°
23°
Wed
25°
Thu
27°
Fri
21°
Sat