Public
Србија Хроника

ШОК-ОТКРИЋЕ: Тајни ДНК води до убице Јелене!

Две и по године после убиства Јелене Марјановић (33) још није познато коме припада ДНК треће, непознате особе, који је пронађен на стварима певачице "Гранда", као ни на који начин је та особа умешана у бруталну ликвидацију!
МУП РС

Пропуст
Након хапшења Зорана Марјановића (40), Јелениног супруга, у септембру прошле године, а на основу прикупљених доказа и изјава сведока, нико се више није ни бавио спорним ДНК.

Стравични детаљи кобне саобраћајке: Деца запомагала поред мртве мајке

Засад није познато због чега идентитет тајанствене особе није утврђен. Док поједини саговорници Српског телеграфа верују да су трагови остали неистражени и због тога што у Србији не постоји база ДНК како би нађени биолошки материјал био упоређен, други спекулишу да се у овом случају поједина имена крију од очију јавности!

ДОКАЗ 1
Трагови на телефону
На гумици за косу и батерији мобилног телефона Јелене Марјановић пронађени су њени трагови. Међутим, у мањим траговима пронађен је и ДНК који би могао да одговара мушким члановима породице Марјановић, превасходно Зорану. Тужилаштво сумња да је траг на гумици остао приликом борбе са убицом и самог злочина.

(ФОТО) Давор Драгичевић ,,прави кућу” у центру Бањалуке и најављује НОВУ ДРЖАВУ!

ДОКАЗ 2
Блато на гардероби
Зоран Марјановић је на саслушању у тужилаштву изјавио да ниједном није прилазио месту где је пронађено Јеленино тело, односно да никада није силазио са насипа.

Међутим, његова изјава је у супротности с нађеним микротраговима земље на његовој гардероби. Ти трагови имају исти елементарни и минерални састав као и узроци са канала на насипу у Борчи у којем је пронађено тело певачице.

Да су на месту злочина пронађени трагови који указују на другог нападача, а не на Марјановића, потврдио је и његов адвокат Вељко Делибашић.

СТЕЖЕ СЕ ОБРУЧ! Полиција проверава Трифуновићеву фондацију

– То је јако тешко открити, морате имати ДНК с којим бисте упоредили пронађене трагове, али је неспорно да није реч о Зорановом ДНК, већ неког трећег лица. Можда је пропуст то што већ годину и по дана више нико не истражује ко је то – рекао је Делибашић јуче гостујући на ТВ Хепи.

На констатацију да се спекулише да је у случај убиства певачице умешана нека битна особа, Марјановићев адвокат је рекао да такву могућност не може да искључи, али да у предмету нема ниједног доказа који би указивао на тако нешто.

(ВИДЕО) ДЕЈИНА ПОРУКА И ДАНАС ЈЕ ХИТ: Овако је Савићевић одговорио хрватском провокатору усред Загреба

Милосављевић: Док не дође до великих промена у полицији и тужилаштву, убиство неће бити расветљено
Да се у случају који је узнемирио јавност поједини људи крију, сматра и адвокат Небојша Милосављевић.

– Вероватно се у тој причи крије директни извршилац убиства или помагач. Верујем да ће се једног дана открити ко је убио Јелену, али се види да нема доказа против Зорана. Све сам више убеђен у то да он нема везе са злочином – прича Милосављевић.

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА! Ово је жена Хабиба Нурмагомедова коју НИКО НИКАДА НИЈЕ ВИДЕО! Религија му не дозвољава да супругу ЈАВНО ПОКАЗУЈЕ

Јана све време уз оца
Марјановићев адвокат Вељко Делибашић каже да је Јелена пронађена у каналу и да је неспорно да је ту и убијена.

РАСТЕ БРОЈ ЖРТАВА СТРАВИЧНЕ НЕСРЕЋЕ НА АУТО-ПУТУ: Преминуо мушкарац који је повређен код Мијатовца!

facebook.com/Zoran Marjanovic

– Нађени су трагови крви с друге стране канала. Претпоставка је да је извршилац након убиства морао бити сав крвав, прешао је с друге стране канала и тако су трагови њене крви завршили и тамо – прича Делибашић.
Он је додао да тужилаштво треба да им достави ЦД на којем се види да је мала Јана све време била са оцем Зораном, док је Јелена трчала.

Зукорлић после претњи ИСИС-а живи као тајни агент: Мења станове, избегава телефон, дописује се у шифрама

Неразјашњено
Сличног мишљења је и Божидар Спасић, бивши функционер ДБ, који каже да ће случај убиства певачице остати у аналима правних наука.

– Једног дана ће се сазнати шта се тачно догодило. У овом случају се појавило доста тога што је остало неразјашњено. Марјановићеви адвокати су и раније помињали ДНК треће особе, а како немамо базу и с чим да се упореде ти трагови, они се не могу узети као доказ – каже Спасић.

(ФОТО) ЗБОГ ФЛЕРТА С ВОДИТЕЉОМ ОСТАВИО ЈУ ЈЕ ДЕЧКО: Сад се Јелена Розга уживо пожалила да се Срђан охладио од ње, а Јована јој открила ПРАВИ РАЗЛОГ!

Оптужница поново враћена
Усвајањем жалби бранилаца Зорана Марјановића, Апелациони суд у Београду укинуо је решење о потврђивању оптужнице и предмет упутио првостепеном суду на поновно одлучивање. Како се наводи у образложењу, за потврђивање оптужнице неопходно је да постоје докази да је Марјановић извршио кривично дело за које се терети.

Замерке апелације
– нема оправдане сумње да је Марјановић убио супругу
– утврђене мањкавости и битне повреде кривичног поступка
– у оптужници уопштене формулације и просто набројани докази
– Виши суд мора да отклони повреде и донесе закониту одлуку

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТОМА ФИЛА ОТКРИВА ЈЕДИНИ НАЧИН ДА СЕ САЗНА КО ЈЕ УБИО ЈЕЛЕНУ МАРЈАНОВИЋ! Проблем је што нико нема петље за то!

КУКАВИЧЈЕ ЈАЈЕ: Шта ће сад Хрвати? Комшије им наметнуле Комшића

План Београда: Заштита за 44 светиње и споменика на КиМ

ЛАЗАНСКИ: О чему се ћути на безбедносним форумима у Србији

Ново америчко биолошко оружје: Скакавци и инсекти као преносиоци вируса

ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ПРЕТИ СРБИЈИ! Нафтна мрља величине 10 метара плута Савом после експлозије у рафинерији Босански брод!

ВУЧИЋ У АСТАНИ: Избора ће бити 2020, надам се да нико не мисли да ће силом да узме власт!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
30°
Thu
31°
Fri
30°
Sat
32°
Sun