mc.rs
Друштво Србија

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ОДУЗИМАЊА ДЕТЕТА МИЛИ АЛЕЧКОВИЋ! Дете је имало шугу, било запуштено, забрањивали су контакт са породицом?!

Министар за рад Зоран Ђорђевић прочитао је данас део стручног надзора који се односи на случај девојчице која је била у хранитељској породици Миле Алечковић и између осталог навео да је дете затечено у лошем здраственом стању са констатованом шугом.

Министар је навео да је девојчици која је 15. децембра одузета хранитељској породици био забрањен контакт са браћом, да је брига о њој препуштана другим личима који су блиски хранитељској породици, као и да су се у школи хранитељи представљали као старатељи.

ДРАМА У ЦЕНТРАЛНОМ ЗАТВОРУ! Нападнут боксер који је ухапшен због убиства навијача у „Нани“!

„Хранитељи су од почетка тражили посебне услове и било је потешкоћа у сарадњи, нису хтели да приме посете социјалних радника, а нису се придржавали ни попуњавања свеске хранитељства. Такође су забрањивали разговор детета и социјалних радника насамо, али и контакт детета са браћом и сестрама“, рекао је Ђорђевић одговарајући на питања новинара након представљања резултата рада свог министарства.

КАКО ЈЕ СТВАРНО ИЗГЛЕДАО ЖИВОТ У ЈАТАГАН МАЛИ: Ово је исповест Београђанина који се родио и живео у овој озлоглашеној четврти!

Како каже, није желео да преко медија комуницира са хранитељском породицом у којој се девојчица налазила, а која је сада премештена у нову хранитељску породицу где се „полако прилагођава“.

ИСПЛИВАО ДОГАЂАЈ СА ТАРЕ О КОЈЕМ СЕ ЋУТАЛО ЈОШ ОД ДЕВЕДЕСЕТИХ: Кнеле је ове фудбалере натерао да обучени пливају у базену!

Он је додао да су бивши хранитељи на конференцији за штампу коју су организовали изнели многе податке о детету које треба да буду тајна, као и да је „начин на који су причали на конференцији и преко медија и друштвених мрежа подлеже пријавама“.

НОЖЕМ ИЗБО ДЕВОЈКУ У ВОЈНОЈ ГИМНАЗИЈИ: Били у љубавној вези, ученица хитно пребачена на ВМА!

Он је поновио да подржава рад социјалних радника који дају „200 одсто“ од себе и да „неће дозволити да они трпе претње“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић и амбасадор Азербејџана о економској сарадњи

АМФИЛОХИЈЕ: МИЛО И ЊЕГОВ РЕЖИМ ПОЧИНИЛИ НАЈВЕЋЕ ИЗДАЈСТВО У ИСТОРИЈИ ЦРНЕ ГОРЕ, Подгорица да повуче признање Косова!

НОВИ СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Обожавалац Павелића фукционер владе, секретару не смета

Извор: Блиц/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri