Foto: Printscreen/ Facebook
Регион

ШОК! КАЛЕЗИЋА У ЗАМКУ НАМАМИО БЛИЗАК ПРИЈАТЕЉ?! Бар 4 учествовало у мафијашкој ликвидацији! 10 МЕТАКА му испалили у груди и стомак!

Најмање четири особе учествовале су у ликвидацији Подгоричанина Веселина Калезића (47), а инспектори покушавају да утврде да ли га је неко од блиских пријатеља намамио да дође до локала "Левел" на Старом аеродрому, где су га сачекали нападачи, незванично сазнају Вијести из врха полиције.

(ФОТО) ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИО ИЗ БОЛНИЦЕ! Ево с ким је направио селфи и шта је поручио!

Калезић, наводни вођа подгоричког огранка кавачког криминалног клана, из ватреног оружја изрешетан је прексиноћ, у понедељак, 19. новембра, око 17.30 часова.

Убрзо су полицајци у Зети пронашли запаљени аутомобил који је највероватније коришћен у нападу.

Полиција не жели да открије да ли снимци са наџорних камера помажу у идентификовању нападача.

ПРОЧИТАЛА ЈЕ ТРАГИЧНУ ВЕСТ И НАПУСТИЛА СТУДИО: Водитељка Дневника доживела трауматично искуство у програму УЖИВО, а овако то данас коментарише!

„Током увиђаја пронађени су значајни трагови који ће бити предмет вештачења, а на основу резултата можда бисмо могли да дођемо и до актера овог злочина“, каже саговорник Вијести. Он додаје да је Калезић погођен са десет метака.

„Налаз обдукције још није готов, али према ономе што се могло видети – у њега је испаљено десетак пројектила и то све у горњи део тела. Пронађене су чауре 9 милиметара“, казао је он и објаснио да полицајци још покушавају да утврде куда су се кретали нападачи пре и после злочина.

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ! Експлодирао пакет у пошти!

„Верује се да су учествовале најмање четири особе. Утврђено је да су подгоричке регистарске ознаке пронађене на запаљеном аутомобилу марке, украдене прошле године у Бару, али и да је возило украдено у региону. Полиција је током ноћи саслушала већи број безбедносно интересантних особа, већином оне које оперативно важе за чланове шкаљарског клана.“

Овај извор тврди да је саслушан Марко Мартиновић, један од телохранитеља браће Јована и Игора Вукотића, који су наводно на челу шкаљарског криминалног клана.

НОВА ДРАМА ДАРКА ЛАЗИЋА: Лекари наложили певачу да хитно ослаби 40 КИЛОГРАМА! Ако не успе имаће озбиљне последице

Саговорник је рекао да су саслушани Иван Ђоновић из Бара и Ђорђе Божовић из Берана који се синоћ задесио у Бару. Разговор је обављен и са Подгоричанином Бобаном Вуксановићем, Цетињанином Филипом Мијановићем као и браћом Стефаном и Мартином Јанковићем.

Саговорници Вијести тврде да се Калезић пре пар година, после инцидента у једном подгоричком локалу, посвађао са високорангираним чланом из супротстављене, шкаљарске криминалне групе – Милићем Мињом Шаковићем. Још се не зна да ли је његово убиство на било који начин повезано са тим догађајем.

ДАНАС ЈЕ АРАНЂЕЛОВДАН! Овај светац испуњава највећу жељу ако учините ЈЕДНУ ВАЖНУ ствар током дана!

Калезић је дуго живио у Загоричу. Пре неколико година преселио се на Коник.

Према истим информацијама, још прошле године полицији је пријављивао да му се око куће у том подгоричком насељу мотају аутомобили без таблица и затамљених стакала.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вулин: Наш однос према Црној Гори и Македонији треба да се промени, они нам нису пријатељи!

ДРХТЕ МЕНАЏЕРИ И КЛУБОВИ! Кежменов сарадник све признао, развезаће језик о намештаљкама, прању новца…

МАКРОН УПУТИО ПИСМО ВУЧИЋУ: Наше братство по оружју нека буде основ за стратешко партнерство Србије и Француске!

Католичка црква мења текст молитве „Оченаш“

Kurir.rs/Vijesti.me

Оставите коментар