Printscreen
Политика Србија

ШОК ИСПОВЕСТ БИВШЕГ ШЕФА НАРОДНЕ СТРАНКЕ У КРАГУЈЕВЦУ! Вук је око себе окупио ШЉАМ, не дај БОЖЕ да дођу на ВЛАСТ!

Александар Бабић, бивши председник крагујевачког одбора Народне странке и најутицајнији човек ове партије у Шумадији, каже да су сви квалитетни људи напустили НС, а да су око Вука Јеремића остали само крш и лом од људи. У разговору за Курир Бабић каже да је у НС главни Здравко Понош, „јако лош човек који воли да командује“ и да не би било добро ако би они дошли на власт.

Он је, наводи, напустио крагујевачки одбор када је врх странке инсистирао да у одбору остану људи који су упутили јавну подршку Радомиру Николићу у Крагујевцу.

СРАМНА ПОНУДА ЗАПАДА! Ево зашто је ВУЧИЋ ОДБИО предлог лицемерног аранжмана који је послала Европа!

Не из Београда

– Ја сам хтео да ти људи одмах оду, али су ми из Београда рекли да не може. Са мном је отишао цео крагујевачки одбор, остало је њих четири или пет, све бивши напредњаци, а од тога је један био донатор кампање СНС. За тог човека се Вук Јеремић лично заложио, рекао је да је то његов пријатељ. Када сам рекао да ми нећемо да радимо са тим људима, Вук је рекао: „Ако нећете, онда идите“, и тако је и било – каже Бабић.

Он каже да је у политику ушао да би помогао да се направи систем у области пољопривреде, јер је и сам успешан пољопривредни произвођач.

(ВИДЕО) ИЗЕТБЕГОВИЋ ОПЕТ ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ: Срби и Хрвати се уједињују! Морамо да се наоружавамо!

– Кад окупљате само шљам и инсистирате да тај шљам буде ту, окупљате прелетаче, што напредњаке, што ДСС, сам олош који се ту скупља и кад пробате тај олош да најурите, кажу: „Не може јер нам треба“. Ја са неким битангама нећу да сарађујем. Мислим на људе на терену, то је све сам олош, скупљен с коца и конопца. Не дај боже да то дође да влада овом Србијом, гори су од ових на власти – разочаран је Бабић.

Растурили одборе

ОТКРИВАМО: Приштински функционери спремају СПИСАК МЕТА ако уђу у Интерпол, први на листи за хапшење – Диковић

Он каже да је таквих примера још по Србији.

– Отишао је повереник из Ниша, доктор наука, јако добар момак који је направио чудо тамо. Сукобио се с неким и отерали су га. Душан Раичковић, који је био повереник за Београд, то није више, то је преузео Никола Јовановић. У три највећа града у централној Србији – у Крагујевцу, Београду и Нишу – други су им направили одборе, а они су све то успели да растуре. Колико ја капирам, неки момци који раде у Извршном одбору су јако лоши људи – наводи он.

(ВИДЕО) ЉУДИ, ПА ОВО СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ! Голман постигао гол са 90 МЕТАРА!

Бабић каже да је главна фигура у странци Здравко Понош.

– Понош се за све пита. Извршни одбор подређен је Поношу. ДСС екипа делује јако покварено. Праве циркус, постављају послушне људе, гледају да имају већину у неким својим одборима. То се само гледа ко је коме одан, не смеш да мислиш, да кажеш нешто… – наводи он и додаје:

– Међу народом влада теорија да Понош нечим држи Јеремића у шаци, да је Јеремић уцењен. Понош је човек који обожава да командује, јако је лош и опасан човек.

Многи људи из унутрашњости су се јављали Куриру да кажу да су учествовали у формирању одбора, да су чак и своја средства улагали, а да су им из Београда обећавана средства која нису стизала. На питање да ли је тачно да су људи на локалу давали свој новац за организацију локалних одбора, а не странка, те да ли је и он давао, Бабић каже:

Детаљна временска прогноза до Нове године! Данас се забелео Београд, а ускоро нам стиже и тежак пљусак!

– Да, свој новац сам улагао у НС и ништа их нисам коштао, доносио сам и више него што треба. Нешто сам финансирао ја, нешто странка.

Без зле намере
ВУК ЈЕ И ДАЉЕ МОЈ ПРИЈАТЕЉ

Што се тиче осталих Вукових блиских сарадника, Стефан Јовановић је Вуков асистент, значи, секретарица. Немам ништа ни против Вука. Он је и даље мој пријатељ, ако он то тако схвата – наводи Александар Бабић.

Рендген
ШТА СУ САРАДНИЦИ ДОСАД ОТКРИЛИ О ВУКУ ЈЕРЕМИЋУ

ВЕЛИКИ НОВАК ЂОКОВИЋ! Србин не заборавља! Ноле је овим гестом нашу земљу по ко зна који пут учинио ПОНОСНОМ!

– Месечно даје за томпусе „кохиба бехике 56“ и „ромео и јулија“ преко 1.000 евра
– Пије вино „гаја“ од 350 евра
– Годишње попије и попуши гарсоњеру у Београду
– Наручује му се само „кока-кола“ из Америке
– Вришти кад му сарадник попије лименку „кока-коле“
– Сарадници га масирају и додају му влажне марамице док је на WЦ шољи

Нема одбора
НС ИМА ИНФРАСТРУКТУРУ САМО НА ПАПИРУ

НС има стотинак одбора, али је од тога само десетак правих. Како? Па у неком месту се скупи њих пет, шест, сликају се код штанда, пошаљу Јеремићу слику и кажу: „Ево, ми смо активни.“ И ви мислите да имате одбор. Али да сутра у то место треба да дођете, да направите трибину, људе не би имао ко да позове. Ако не можете да доведете у странку 50 људи, како ћете сутра да натерате 50 људи да гласа за вас на локалу – додаје Бабић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СЛАВИО РОЂЕНДАН ДРУГА ПА ПОГИНУО НА ПУТУ КУЋИ! Туга у Бајмоку због смрти младића (18): „Таквог другара више никада нећемо имати“

(ВИДЕО) НОВО КИНЕСКО ЧУДО: Научници створили вештачко сунце чије је језгро седам пута топлије и достиже температуру од 100 милиона Целзијуса!

Украјина: Постоји опасност од „великог рата“ са Русијом

(ВИДЕО) МИГРАНТСКИ КАРАВАН НАДИРЕ КА АМЕРИЦИ: Трамп не оудстаје од слања трупа на границу са Мексиком!

ВРЕМЕНСКО ЛУДИЛО У СРБИЈИ! Обелодањено КАКВА ће зима бити, а у јануару нас чека НЕВЕРОВАТАН ОБРТ!

(ВИДЕО) ЛЕГИЈА И ДУЋА МИ НУДИЛИ 500.000 ДА НАМАМИМ ЧУМЕТА ДА ГА УБИЈУ! Жабац открива: Зашто је Савићевић слао хеликоптер по Синишу Михајловића, шта се Лука Бојовић заклео на Аркановом гробу

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
28°
31°
Sun
29°
Mon
27°
Tue
27°
Wed

Истакнуто