Приватна архива
Србија Хроника

ШОК ДЕТАЉИ УБИСТВА ММА БОРЦА! УБИЦА ГА 5 ДАНА ЧЕКАО ИСПРЕД КУЋЕ: Хвалио се у кладионици да ће га упуцати, а онда је Радошу стигла ЈЕЗИВА порука…

Убица Александар Милорадовић (21) пре убиства Радоша Јоксимовића, пет дана га је чекао испред његове куће. Полиција трагала за Радошем због туче викенд пре убиства.

Пре пуцњаве у крагујевачком ресторану „Нептун“ када је убијен бивши ММА борац Радош Јоксимовић убица га је пет дана чекао испред куће на Сунчевом брегу, сазнаје ексклузивно Курир!

(ВИДЕО) ЛЕЖАО ЈЕ У СВОЈОЈ МОКРАЋИ! ММА борац Душан Џакић нокаутирао момка испред клуба! Разлог шокантан

– Он је у кладионици у насељу Аеродром јавно причао да ће „упуцати“ Радоша и да га је пет дана чекао испред куће, али да Радош није долазио што је и истина-каже наш извор.

ФБ

Према његовим речима Милорадовић „је причао да има подршку супарничке екипе из насеља Аеродром и да је увежбавао пуцање из пиштоља“.

УЖАСНА ТРАГЕДИЈА! ДЕВОЈЧИЦА (12) ПОГИНУЛА У НИШУ! Возач „фијата“ је прегазио ВОЗЕЋИ У РИКВЕРЦ!

-То је причао када се „уради“ јер је био метадонски зависник и лечени наркоман. Све то је чуо Радошев пријатељ који му је из кладионице послао поруку на телефон. Радош му је одговорио „е када би се тако убијало“. Није веровао. Одатле је и Радошева екипа одмах кренула у потрагу сумњајући да је убиство наручено, а истог момента су знали да га је убио Милорадовић који је пред тужиоцем признао убиство-каже наш саговорник.

Отуда нико и не верује да је туча од пре годину дана била и повод да Милорадовић потегне пиштољ на Радоша. Ексклузивно сазнајемо и да постоје снимци убиства са оближњих зграда. Самим тим може се реконструисати шта се те вечери 18. септембра дешавало непосредно пре и за време убиства. Око 20 часова, пошто је мотор италијанских таблица оставио поред на паркингу Алекса Милорадовић (21), пришао је столу у башти ресторана. Ту је Јоксимовић седео у друштву познатог крагујевачког адвоката Николе Ивковића и једног музичара из локалног бенда.

Приватна архива

(ВИДЕО) ТУЧА ЗБОГ ДРЕСОВА! Погледајте жесток обрачун Делија и Руса испод северне трибине

-У тренутку када је убица уперио пиштољ у њега покојни Радош га је гађао пепељаром и преврнуо сто ка њему. Све се догодило у секунди. Међутим, Милорадовић је пуцао и тај хитац је био кобан. Метак му је прошао испод плећке, са стране и разорио срце и плућа-каже очевидац догађаја.

Према његoвим речима полиција је трагала за Јоксимовићем због туче са момцима из Велике Плане која се догодила претходног викенда.

ТИНЕЈЏЕР 49 ДАНА ПРЕЖИВЕО САМ НА ОКЕАНУ! Јео сам кад уловим рибу, пио морску воду и читао Библију док су ајкуле кружиле око мене! Бродови су САМО ПРОЛАЗИЛИ!

-Зато је познати адвокат Ивковић и био у друштву у ресторану да би узео пуномоћје-каже наш извор.

Адвокaт Ивковић је покојног ММА борца заступао пред овдашњим тужилаштвом због туче која се викенд пре убиства догодила у кафићу „Казино“ са групом момака из Велике Плане и био му је пуномоћник у готово свим споровима.

ТЕЛЕНОВЕЛА У ПОЖЕГИ: Украо младу са свадбе, због ње му бушили гуме, а онда сви заједно завршили на суду

-Полиција је тражила Радоша да би га сповела у Основно јавно тужилаштво. Ивковић га је у неколико наврата убеђивао да се нађу у канцеларији, али му је Јоксимовић рекао да је гладан и да се виде у ресторану. Од тренутка када су се нашли на састанку прошло је пола сата и догодило се убиство- каже добро упућени извор „Курира“.

Пиштољ са скраћеном цеви

СВИМА У СРБИЈИ ЈЕ СТИГАО ПОЗИВ ИЗ БАНКЕ: Ако не дођете до краја новембра, БЛОКИРАЋЕ ВАМ КАРТИЦЕ! Ево о чему је реч

Пиштољ којим је Милорадовић убио Јоксимовића је преправљена „дуга деветка“. Њој је скраћена цев, испаљен је један хитац пошто се пиштољ заглавио.

Убица имао помагача

Како се прича међу пријатељима покојног Радоша убица Милорадовић је имао помагача такође из насеља Аерoдром. Он је дојавио убици да се Радош налази у ресторану.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кремљ: Поступци израелских авиона у Сирији приморавају Русију на додатне мере

Приштина: Од 1990. до 1999. Београд направио штету од 22 милијарде долара

СВИМА У СРБИЈИ ЈЕ СТИГАО ПОЗИВ ИЗ БАНКЕ: Ако не дођете до краја новембра, БЛОКИРАЋЕ ВАМ КАРТИЦЕ! Ево о чему је реч

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri