Youtube
Друштво Србија

ШОК ЦИФРА, А МЕТА ЈЕ БИЛА КОСОВО! Тајни документ ЦИА открива колико је новца ДОС добио од Америке!

"Новац поделили Ђинђић и остали лидери тадашње опозиције"

САРАЈЕВО СПРЕМА УДАР НА РС: Аутобуси из Сарајева спремни да крену на Трг Крајине – полиција Српске у највишој приправности!

Документ ЦИА од 16. децембра 1998. године у ком ЦИА сугерише Влади САД да уплати 35 милиона долара за рушење режима у Београду, а председник СРС Војислав Шешељ каже да је права цифра била 150 милиона долара, јер ДОС је новац добијао и другим каналима.

Крагујевачки педофил који је пуштен након хапшења поново је приведен, али сада неће тако лако на СЛОБОДУ!

Расходи за рушење режима и субверзивне антидржавне делатности су подељени у 8 ставки, а највећи износи су предвиђени за медије и политичке странке, по 10 милиона долара, мањи за унутрашње НВО и за универзитетско образовање, по 5 милиона америчких долара.

Два милиона долара је предвиђено за омладинске организације, а најмање за синдикате, независно судство и чланове изборних комисија, по један милион долара.

(ФОТО) СКАНДАЛ: После вица о малој Милици уследио нови шок! Ево шта се појавило на друштвеним мрежама

Проф. др Ратко Марковић, тадашњи потпредседник Владе, запитао се 1999. године „какво је то независно судство које се плаћа“!?

– Америка схвата демократију као куповину народних гласова, као подмићивање грађана. Такву демократију остварује ЦИА, а не народ – говорио је проф. др Ратко Марковић.

Документ предвиђа и формирање посебне међународне групе, у чијем би раду учествовале и унутрашње НВО. У документу се признаје да је Влада САД за рушење режима у Београду 1998 године дала 15 милиона долара.

АЛБАНСКИ СНАЈПЕРИСТА УБИО ЈЕ РУСКОГ ВОЈНИКА! БАЋУШКЕ СУ ИМ ПРИРЕДИЛЕ ПАКАО! Амерички командос открио како су Путинови специјалци УНИШТИЛИ терористе на југу Србије!

Председник СРС, а у то време потпредседник Владе проф. др Војислав Шешељ, предвидео је сврху америчког финансирања за субверзивне антидржавне делатности, о ком је отворено говорио.

– Центар свега су Косово и Метохија. Ови квислинзи, ова субверзија се финансира да би се лакше Американци и њихови савезници дочепали Косова и Метохије, да би отргли тај део Србије од државе матице – рекао је Шешељ 12. јануара 1999. године, мање од месец дана после настанка овог документа.

Шешељ: Само Американци су дали 150 милиона долара

Председник СРС проф. др Војислав Шешељ каже да је новац за лидере ДОС долазио и из других Западних држава, као и разних НВО.

– 1999. године само Американци су дали 150 милиона долара, а новац су давале и разне НВО и друге Западне државе. Прозападна опозиција је била затрпана новцем, а како то обично бива, највећи део новца је отишао у приватне џепове лидера ДОС, од Зорана Ђинђића, па надаље… 2000. године лакше је у Београду било наћи доларе него марке – каже Шешељ.

ТЕШКА НЕСРЕЋА НА ПАНЧЕВЦУ! СЛЕТЕО АУТОМОБИЛ СА МОСТА! Има погинулих!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Затвор за бившег шефа ММФ-а због злоупотребе кредитних картица

СКАЧУ ЦЕНЕ ГОРИВА! Велико поскупљење до краја године, ево колико ће коштати бензин и дизел

Овај доктор ради у паклу на Земљи, а недељно сачува 50 живота помоћу АУТО-ДЕЛОВА И УДИЦА!

Безбедносна ситуација у Грачаници се поправља

ХОЋЕ ЛИ ВОЗАЧКИ ПОСКУПЕТИ?! Строжија правила за ауто-школе доносе новине, ево шта чека кандидате

СВЕТСКА ЕКСКЛУЗИВА! ПУТИН ИЗДАО ХИТНУ НАРЕДБУ: Одмах започните Јужни ток (КОРИДОР)! Србија ће бити централно чвориште!

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon
27°
Tue