Европа Свет

ШОК НА ББЦ: Британски адмирал – АСАД НИЈЕ КРИВ, ПОЛИТИЧАРИ МЕ ТЕРАЛИ ДА БОМБАРДУЈЕМ СРБЕ!

Некада један од кључних људи британске армије, адмирал Лорд Вест шокирао је британску и светску јавност када је на гостовању ББЦ-у рекао нешто несвакидашње: истину!

ПРИШТИНА РУШИ ПРЕГОВОРЕ: Готово је, сад морамо у завршну фазу!

Он је објаснио да је напад на Сирију неоснован. – Асад је дуго „чистио“ тај крај и кад је стигао до краја, онда је наводно користио хемијско оружје. Нема смисла и нема користи, нарочито јер зна да би на то било одговорено. С друге стране, знамо да су исламски екстремисти томе склони… – рекао је адмирал и подсетио да је он лично био под великим политичким притиском да се бомбардују Срби у Босни, иако обавештајни подаци нису говорили у том смеру.

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) РЕШЕНА МИСТЕРИЈА СТАРА 4.000 година: Мумија без главе нађена је још 1915. године, а тек сада је ФБИ открио њен идентитет

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ: Сирија – доказ да Запад више не може да прети Србији

ОПАСАН СЦЕНАРИО: Креће најјачи удар на Српску цркву у Црној Гори

ЛЕПА БРЕНА ЈЕ ПОСЕТИЛА ЧУВЕНУ БАБА ВАНГУ: Данас је највећа балканска звезда, а овакву судбину јој је пророчица предвидела!

(ВИДЕО) ЛАЗУКИЋ ТВРДИ ДА ЈЕ ЖРТВА НАТАШИНОГ ПР: Ово је све платформа за неки нови новац, за неког новог Луку, за неку нову песму… ЈА САМ СВОЈЕ ОТПЕВАО! ЉУБАВ СЕ ПРОДАЛА ЗБОГ НОВЦА

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
20°
Thu
20°
Fri
22°
Sat
25°
Sun