Политика Србија

СНС: Наталитет питање око којег морамо да се удружимо

Рађање јесте приватна ствар и ствар појединца, али је то питање око кога морамо сви да се удружимо, оценили су први на листи "Александар Вучић – Зато што волимо Београд!" др Зоран Радојичић и кандидаткиња те листе докторка Гордана Ивановић и најавили да ће породилиште на Звездари бити реновирано, још боље опремљено и прилагођено потребама трудница и породиља.

Докторка Ивановић истакла је да је и те како интересује живот Београда и Србије и да у борби за већи наталитет примени своје знање и вишедеценијско искуство и да то сматра својом дужношћу.

(ФОТО) Чистио је снег код Куршумлије, а онда подигао и камен и ШОКИРАО СЕ!

„Желим да пружим исти допринос мом граду и мојој земљи, као што пружам својим пацијентима сваки дан у боници. Желим да им олакшам пут да се остваре у улози родитеља, а на то можемо заједнички, системски и рационално утицати. Зато сам подржала ову листу“, нагласила је Ивановићева.

(ВИДЕО) ИСПЛИВАО СНИМАК БРУТАЛНОГ НАПАДА ЦРНОГОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ НА МЛАДИЋЕ: Они мирно стајали испред кафића а онда је почело пребијање

Оценила је да је државни програм за који Република Србија издваја средства за три бесплатна покушаја вантелесне оплодње, системско решење, које је једнако за све парове.

(ВИДЕО) ПРЕВАРА КОЈА ЈЕ УШЛА У ИСТОРИЈУ: Ушетао је у банку и попричао са менаџером, а после тога је постао богатији за 242 милиона долара! Ево зашто се његово име данас слави!

Ивановићева је најавила да ће још једно породилиште у Београду на Звездари бити реновирано, још боље опремљено и прилагођено потребама трудница и породиља.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СТРАВИЧНО! Снимак ужасне туче фудбалера обишао планету! Оволико буталности није виђено ни на ММА мечевима

Доктор Радојичић нагласио је да човек и његов квалитет живота морају стално бити у центру пажње и да се у континуитету мора радити на његовом унапређењу, а то подразумева и здравље и задравствену заштиту као врло важан фактор.

ИЗБОДЕН МУШКАРАЦ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Посвађали се у саобраћају, па му нападач расекао грудни кош!

Рекао је да је са својом колегиницом разговарао и о могућим новим решењима, како бисмо пре свега помогли паровима који желе да буду родитељи да се у тој улози и остваре.

РЕКЛАМА
Заветници: Београд треба да слави морал, а не ријалити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ХИТ ВИДЕО) ДРАГО МИ ЈЕ ШТО ЖИВИМ НА ДНУ МОРА! Јеремић истриповао да је СУНЂЕР БОБ!

Зелена странка за озелењавање равних кровова у Београду

(ВИДЕО) БИЗАРНЕ ВЕЖБЕ ВОЈСКЕ САД: Ухвате змију, одсеку јој главу, па пију њену крв

Извор: Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
19°
Sun
21°
Mon
17°
Tue
22°
Wed