Фото: МУП Србије
Политика Србија

ЈОШ БЕЗ ОДЛУКЕ О ИЗБОРИМА! Стефановић: Тим за Београд до краја месеца

Функционер СНС-а Небојша Стефановић изјавио је да та странка још није изабрала кандидата за градоначелника Београда и да ће у наредних неколико недеља представити тим људи и првог на листи који ће бити кандидат за градоначелника престонице, као и да још није донета одлука о ванредним парламентарним изборима.

Стефановић је на конференцији за новинаре прецизирао да ће се тим за Београд и кандидата представити крајем новембра или почетком децембра.

Он је рекао да још увек није донета одлука о ванредним парламентарним изборима и додао да ће о томе обавестити јавност када странка донесе одлуку.

Стефановић је одбацио тврдње појединих опозиционих представника о повећању броја становника у неким београдским општинама, истичући да је реч о лажима и манипулацијама.

„Сваког дана имамо умножавање лажи које се пласирају у Београду и сервирају као истина, свакако да би се прикриле афере које су ти људи оставили док су управљали Србијом и Београдом и који желе по сваку цену да се врате на власт“, рекао је Стефановић.

Он је износећи резултате градске власти у Београду истакао да је буџет града 2013. године био 78 милијарди динара а данас је 102 милијарде, а да је незапосленост рекордно ниска и испод је 90.000 незапослених.

Стефанвић је подсетио и да је Београд 2013. године био дужан 1,2 милијарде евра а данас 450 милиона евра мање иако је много више улагао у инфраструктуру у претходне три године и то без динара новог кредита.

Извор: Танјуг

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ХАОС НА АУТО-ПУТУ КОД НИША: Преврнуо се шлепер – У ТОКУ ЈЕ СПАСАВАЊЕ ВОЗАЧА!

(ВИДЕО) БИВШИ ЧЛАН ИЛУМИНАТА ОТКРИО ДУГО СКРИВАНУ ТАЈНУ: У случају светске катастрофе ових 5.000 људи ће да…

ДОДИК: Или ће БиХ поштовати Дејтонски споразум, или расписујемо референдум (ВИДЕО)

Вулин: Снажан резервни састав важан у одбрани земље

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
29°
Tue
31°
Wed
30°
Thu
26°
Fri