Регион

СНП-Избор је наш: Нећемо да дозволимо да нас увуку у провокације

Неће проћи ни недељу дана а настаће „дан тишине“ а после њега – свеопшти независни и демократски избори, на којим ће најсвеснији људи за себе и своју децу решавати будућност наше земље. Чини се да све иде по утврђеном реду као у било којој цивилизованој европској земљи. Али да ли је све ведро на политичком хоризонту?, упитали су из Србског народног покрета Избор је наш.

ХОРОР У ЛИПОВАЧКОЈ ШУМИ Предрага тукли КАМЕНИМ ПЛОЧАМА па упуцали, а његово убиство има везе с другим великим злочином

„Сада већ није време да дискутујемо о томе колико су наредни избори демократски, да ли ће стварно њихов резултат бити последица изражавања воље народа, а бројне провокације које смо посматрали за време изборне кампање уклапају се у оквир ‘здраве политичке конкуренције’.

(ВИДЕО) ШЕШЕЉ ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Одложио сам НАТО бомбардовање за шест месеци

Страшније је друго. У жару унутрашњих препирки у слепој жељи ухватити део власти наши политичари су сасвим заборавили о спољном непријатељу. Тај непријатељ је заиста снажан као никад пре. Тај непријатељ се притајио и чека погодан тренутак да све нас удари у леђа. Многи мисле да говоримо о Високом Представнику, који се заиста засад није показивао. Али се не ради само и толико о Високом Представнику“, казали су из Покрета и истакли:

СЛОМИО СЕ! Млади ватерполиста из Црне Горе признао да је БРУТАЛНО ИСКАСАПИО УКРАЈИНСКУ МИЛИОНЕРКУ!

„Желимо да објавимо податке које је сазнала наша организација. Унапред упозоравамо да нећемо никад да откријемо извор наших информација јер бисмо га тиме осудили на смрт.

Зашто то радимо?

Наша организација сматра да је благовремено давање на знање јавности таквих информација најефикаснији начин спречавања могућег зла.

Нова сазнања ЦФИ о бруталном злочину у Борчи: Зоран лагао о убиству Јелене

Скрећемо пажњу да је управо наша организација раније у јеку изборне кампање наступила са упозорењем о могућој примени од стране Високог Представника т.н. ‘бонских овлашћења’ ради обарања законитих институција власти Републике Српске. Нисмо само објавили такво упозорење, него смо послали одговарајуће прогласе политичким странкама и дипломатским установама САД и Велике Британије у Сарајеву и Бањој Луци. Напомињемо о закључку, који је био у тим прогласима, да политичке провокације које се организују у Бањој Луци имају циљ да створе услове Високом Представнику за примену ‘бонских овлашћења’.

Сигурни смо да је промена садржаја активности ангажованих од стране Запада и САД странака и покрета дозволила да се избегне остваривање намера Високог Представника. Сматрамо да је то и наша заслуга“.

ОБЈАВЉЕН ПОВЕРЉИВИ ДОКУМЕНТ АМЕРИЧКИХ ОБАВЕШТАЈАЦА: Шешељ на жестоком удару, био је спреман да…

Сада су добили информације да САД и Велика Британија преко својих дипломатских представништва и специјалне службе такође користе мисију ОЕБС у Босни и Херцеговини (Организација за европску безбедност и сарадњу, ОСЦЕ) ради појачивања кампање против законитих органа власти Републике Српске.

„Без обзира на углавном неутралан карактер ОЕБС-а, Велика Британија и САД врше притисак на босанску мисију Организације и инсистирају на потврђивању од стране ОЕБС-а неких података о противправној делатности садашњег руководства Републике Српске, о наводно постојећем систему угушивања права и слобода.

СРАМАН ИНЦИДЕНТ НА ВОЈНИЧКОМ ГРОБЉУ НА ЗЕЈТИНЛИКУ: Анархисти направили хаос уочи комеморативног скупа

Сматрамо да САД и Велика Британија све то раде у циљу стварања разлога за нови напад на садашње руководство Републике Српске. У случају да оно и његова партијска коалиција победе на изборима, САД и Велика Британија намеравају да ураде све да избори буду проглашени неважећим. Није искључено да се ради и о покушајима створити основу за распаљивање ‘обојене револуције’ у Републици Српској по узорима које смо већ видели у многим земљама Источне Европе.

Гугл открио војну тајну: Снимљене локације главних штабова

Ми позивамо све политичке странке, друштвене и верске функционере, све држављане земље на очување јединства и реда. Неопходно је да сви памте да сви ми можемо да напорима наших непријатеља из САД и Велике Британије будемо увучени у такве провокације које ће на крају крајева довести до рушења наше државности“. поручили су из Покрета и нагласили:

ПЕНЗИОНЕРКА КОПАЛА ПО ПАРКУ, ПА НАИШЛА НА ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ: Помислила да је комад стакла, а уловила највећи драгуљ икад нађен у овој држави!

„Такође сматрамо да зарад добробити целог нашег народа, ради очувања извојеваних демократских вредности, законити органи власти имају право оштро сузбијати покушаје вршења притиска на бираче, који се врши путем организовања нереда, а њихове организаторе кривично гонити“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РАТКО МЛАДИЋ ИМАО НОВЕ МОЖДАНЕ УДАРЕ: Његово здравствено стање је забрињавајуће!

ВОЗАЧ ПИК-АПА КОЈИ ЈЕ УБИО ИСИДОРУ СЕ БРАНИ: Убацио сам у брзину, али се НЕ СЕЋАМ ДА ЛИ САМ ПОВУКАО РУЧНУ!

(ВИДЕО) О НИШЛИЈИ САШИ ГОДИНАМА БРУЈИ ЦЕЛА СРБИЈА, А САДА СЕ ЊЕГОВ ХЕРОЈСКИ ПОДВИГ ПРОЧУО ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ: Скочио у ледену Нишаву да спасе штене, ова акција се не заборавља!

in4s.net

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Wed
26°
Thu
27°
Fri
28°
Sat