Регион

СНП „Избор је наш“: Да ли опозиција и српски политичари одустају од спречавања дестабилизације Републике Српске?

„‘Избор је наш“ упутила је апел политичким странкама у Републици Српској, амбасадама Америке и Велике Британије, као и канцеларија ОХР-а у БиХ. Да ли у овом случају можемо сматрати да својим ћутањем опозиционе партије не само признају факт учешћа у политичкој прљавој игри, него се и свјесно поносе својим издајничким активностима?, истиче се у саопштењу Српског народног покрета „Избор је наш“

ПИСМО ОД КОГА СЕ ЈЕЖИ КОЖА! Марко Милићев се из затвора обратио јавности, и хладнокрвно тврди: МЕНИ ЈЕ НАНЕТА НЕПРАВДА, ШТА БИ ПРОМЕНИЛО ДА КАЖЕМ ИМЕ ВЛАСНИКА „КАНТРИМЕНА“?!

„16-17 јула наша организација „Избор је наш“ упутила је апел политичким странкама у Републици Српској, амбасадама Америке и Велике Британије, као и канцеларија ОХР-а у БиХ. Разлог нашег обраћања учињен је са намјером да се потврди или негира чињеница да су јасни знаци политичких тензија у Републици изазвани искључиво вјештачким путем који као свој крајњи циљ имају тенденцију стварања нестабилности у друштву и на такав начин послуже за искориштавање овлаштења Високог Представника, чијим би мјерама били склоњени са политичке сцене легитимно изабрани предстваници власти. У овакој изузетно напетој ситуацији која угрожава јавну безбедност, ми смо покушали да добијемо одговоре на конкретна питања од релевантних политички представника у Републици Српској, представника међународне заједнице у БиХ и дипломатских преставника САД и Велике Британије, који су директно укључени у овај политички процес.

Крвави пир усташа на Огњену Марију: Уз благослов Степинца клали и новорођенчад

Током протекле седмице, наше обраћање је објављено на бројним медијима и интернет порталима. Присутност нашега апела у медијима, даје нам за право да унапријед осудимо евентуална оправдања од стране прималаца, да је наше обраћање из неког разлога није дошло до њих или да њима оно није било познато.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) БРУТАЛАН НОКАУТ ИСПРЕД ПРОДАВНИЦЕ У БЕОГРАДУ: Прво се посвађали па га једним ударцем оборио! ДЕТЕ СВЕ ПОСМАТРАЛО

С обзиром да је од нашег обраћања прошло десет дана, а да одговори нису дошли, СНП „Избор је наш“ сматра неопходним и важним да саопшти следеће:

Потпуно одсутство реакције, потврде или негације, дипломатских представника Америке и Велике Британије, те канцеларије Високог Представника, потврђује наше закључке и сумње који су били изнесени у обраћању. Ово нам даје за право да још једном са великом забринутошћу потврдимо да је политичка нестабилност у Републици Српској изазвана искључиво вјештаким путем, и не представља ништа друго до квалитетно испланиран пројекат дестабилизације у Р.С од стране западних земаља и чланица НАТО-а.

(ВИДЕО) ЦЕЛА ГРЧКА БРУЈИ О ПОТЕЗУ ДЕЛИЈА: Атински медији диве се поруци коју су упутили навијачи Црвене звезде

Истовремено потврђујемо одсутство реакције свих наших опозиционих парламентских партија, на чију адресу је такође било послато обраћање. СНП са великом тугом свједочи да ни од једне опозиционе партије, није поступио одговр који би негирао наше закључке који говоре о директном саучешћу опозиције са западним земљама у организацији политичке настабилности у Републици Српској.

ОТРИВАМО! ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ: АДВОКАТ УБИЈЕН ЗБОГ ФОКЕ!

Одстуство одговора и ћутање пред конкретним питањима, природно намеће закључак да се ради о апсолутно свјесној политичкој деградацији опозиције у Р.С, која је зарад остварења својих политичких амбиција активно извршава инструкије из земаља Европске Уније.

ГЛОБАЛНО ЗАГРЕВАЊЕ СВЕ ПОРЕМЕТИЛО У Јадран стигле рибе ОПАСНЕ ПО ЖИВОТ, пазите где се купате!

Да ли у овом случају можемо сматрати да својим ћутањем опозиционе партије не само признају факт учешћа у политичкој прљавој игри, него се и свјесно поносе својим издајничким активностима ?

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ ИСТРАГЕ Убица добро знао навике Огњановића, сумња се да иза убиства стоје ОНИ!

Забринути за стабилност наше земље и будуност српскога народа ми се обраћамо свим политичким партијама и невладиним организацијама са призивом превазилажења политичких тензија и стварања атмосфере напетости пред саме изборе. Нека политичка борба свих партија буде искључиво у духу демократских начела, а не политичких провокација које наше друштво и народ може још више да подјели и разједини“.

ТУЖНА ПОРУКА СИНА УБИЈЕНОГ АДВОКАТА ДРАГОСЛАВА МИШЕ ОГЊАНОВИЋА: Тата, све сам опростио, волео бих да смо се више дружили

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) СРБИЈА БРУЈИ О ОВИМ ГОЛОВИМА: Ево зашто нису досуђени офсајди код погодака Црвене звезде и Партизана! Разлог лежи у ОВОМЕ!

ТЕРЗИЋ ОТКРИО ЗБОГ ЧЕГА ЈЕ НА 3 ГОДИНЕ ПОБЕГАО ИЗ СРБИЈЕ: Ставили су лисице великом Џаји, чему је могао да се нада мали Терзић!

ДЕЦА УБИЈАЈУ ПО СРБИЈИ! Малолетници за 5 година убили 50 људи, неки од њих извршили НАЈМОНСТРУОЗНИЈЕ ЗЛОЧИНЕ!

НА ТРАГУ УБИЦАМА ОГЊАНОВИЋА? Полиција тражи „голф“ тамне боје, таблице БГ *****, блокирали излазе из Београда

ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА ОТМИЧАРА: Деду Јелене Ђоковић отели ГЛУПАН И ТУПАН!

СТРАХ И ТРЕПЕТ ЦЕЛОГ ЗАПАДА И НАТО-А: Русија добија нуклеарне мишиће из далеке будућности

(ВИДЕО) ДАЧИЋ: Нека се сви изјасне о Косову, па и црква! Ми предлажемо…

АЛБАНЦИ МИСЛЕ ДА ЈЕ И ДАЉЕ 1999! Ђурић: Они живе у илузији, Београд више није у тако слабој позицији

ЧУВАЈТЕ СЕ ГРОМОВА ОГЊЕНЕ МАРИЈЕ: Данас славимо заштитницу жена, ње се боје и верници и неверници!

in4s.net

 

Оставите коментар