Фото: Јутјуб
Србија Хроника

СНИМЦИ СА СИГУРНОСНИХ КАМЕРА, ТРАГОВИ КРВИ, ОГРЕБОТИНА НА ЗОРАНОВОЈ РУЦИ… Ово је 5 разлога због којих је пала оптужница против Марјановића

Прикупљање нових и проверавање постојећих доказа из оптужнице против Зорана Марјановића ради бољег разјашњења стања ствари неопходно је за допуну истраге која се води у случају убијене певачице, стоји у образложењу одлуке Апелационог суда.

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ХОРОРА КОД ОБРЕНОВЦА! СИЛОВАЛИ ЖЕНУ КОЈА ИМА РАК! Чупали јој нокте, набијали метлу у гениталије, мокрили у уста!

Како се незванично сазнаје, враћањем оптужнице против Зорана Марјановића на поновно одлучивање и допуну Вишем суду, Апелациони суд указао је на изостанак чињеница које ће бити од кључног значаја за потврђивање основаности сумње против Марјановића. Седам захтева упућено је наводно Вишем тужилаштву које ће у наредном периоду морати да поради на допуни истраге.

Јелена Крсмановић Марјановић, певачица “Гранда”, пронађена је мртва након нешто мање од 24 сата потраге, 2. априла 2016. године у каналу у Црвенки, насељу крај Борче. У следећима данима полиција је саслушала низ сведока, а под лупом истраге најпре су се нашли чланови породице Јелениног мужа Зорана. Сви они негирали су учешће у убиству.

КАМЕРЕ

Сви кадрови који гледају ка насипу

Како наводно стоји у одлуци Апелационог суда, потребно је да се изврши просторно-временско вештачење свих снимака сигурносних камера које се налазе на кући у Улици Пут за Црвенку – односно свих кадрова који гледају на насип.

ДАНАС ВРЕМЕНСКИ ОБРТ! Спремите се, стижу нам снег и велико заклађење! А, још није ни зима!

– То вештачити са посебним указивањем да у списима предмета постоји слика монитора која у доњем делу екрана, по средини показује у ком правцу гледа камера, а са које није вештачен видео запис, а што је у даљем току поступка неопходно обавити – стоји у одлуци суда.

ДНК

Огреботина на руци Марјановића

Биолошком факултету у Београду достављен је брис ДНК узет са десне руке са огреботине Зорана Марјановића одмах по проналаску певачициног тела.

– Наведени материјал није отваран и вештачен. У том смислу је неопходно да се обави ДНК вештачење истог, ради утврђивања да ли се у ДНК материјалу са огреботине уочава присуство материјала Јелене – стоји у налогу за допуну оптужнице.

Апелациони суд указао је да је саслушање мале Јане обављено супротно закону јер девојчица на саслушању није имала пуномоћника иако је то законом прописано. Такође, суд је указао да у предмету фали фото-документација са увиђаја – те је наложено да се фотографије са увиђаја израде и додају предмету.

(ВИДЕО) НАЈБОЉИ СНАЈПЕРИСТА: Oво је српски војник ког би пожелела свака армија!

FOTO: FEJSBUK

КРВ

У „мерцедесу“ Јеленина крв

(ФОТО) ЦИСТЕРНА НАПРАВИЛА ХАОС НА СРПСКОМ АУТО-ПУТУ! Сви су морали да СТАНУ када су видели њен ЗАДЊИ ДЕО! ШОК!

Из налаза који је достављен у оптужници, Биолошког факултета у Београду, утврђено је да ДНК материјал изолован са задњег седишта „мерцедеса“ припада Јелени, а по свом интензитету одговара јачем трагу крви.

Међутим, у фази истраге није обављено вештачење наведеног трага, односно није наведено на који начин је исти могао настати и која је његова старост, о чему се вештаци одговарајуће струке нису изјашњавали – закључују у Апелационом суду.

ИСКЉУЧЕН ТЕЛЕФОН

Зоранов телефон у стању мировања

Незванично, Апелациони суд у образложењу наводи да је неопходно да се у даљем току поступка обави допунско вештачење телефона Зорана Марјановића и објасни на који начин се може доказати да ли је заиста искључио телефон по доласку на насип.

– У том вештачењу би се вештак изјаснио на који начин мрежа детектује искључење телефона, односно да се на јасан начин утврди на бази чега је утврђено да је окривљени свесно искључио телефон – каже Апелациони суд.

(ВИДЕО) Република Српска у сузама радосницама: Уплакани отац Тијане Бошковић послао поруку народу са обе стране Дрине

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

Кретање сведока

Апелациони суд наложио је да је неопходно путем вештака из области телекомуникације обавити просторно и временско вештачење кретања мобилног телефона сведока Милана Р., који се у тренутку убиства певачице налазио у близини насипа и који је у свом исказу навео да је тог дана носио мобилни телефон са собом.

– Он је рекао и да је видео мушкарца и жену како силазе са насипа, те да се на основу анализе базних станица његово кретање доведе у везу са већ обављеном анализом кретања и комуникације Зорана и Јелене како би се на потпун и правилан начин утврдиле чињенице које су од значаја – објашњава наводно Апелациони суд.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДАЧИЋ: Опозиција игра игру без граница – СТАЛНО ТРАЖЕ ИЗБОРЕ, А КАД ИЗГУБЕ КУКАЈУ, ПА ОНДА ОПЕТ!

УДАР НА ПРАВОСЛАВЉЕ ПО ИСТОМ КАЛУПУ: Мираш преузима штафету од украјинских расколника!

ИГОР (38) ЈЕ ИШАО У ТЕРЕТАНУ И БИО СПРЕМАН ФИЗИЧКИ: Његова смрт на базену је за сада мистерија, а постоје 2 верзије трагедије!

Кад ово прочитате, више НИКАД нећете користити сушаче за руке у тоалетима

Kurir.rs/Blic

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu