Printscreen
Избори Република Српска

И СНАЈПЕРИСТИ ТЗВ. АРМИЈЕ БИХ НА ПРОТЕСТИМА У БАЊА ЛУЦИ

Ти исти ветерани који су убијали недужну српску децу, жене, старце, који се, како то многе фотографије показују, грле са Давором Драгичевиће оцем трагично настрадалог Давида Драгичевића.

ФИЛМСКИ РАСПЛЕТ У БЕОГРАДСКОМ УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ: Девојка (19) дошла са стравичним боловима у стомаку, а када су лекари открили шта јој је, ОСТАЛИ СУ У ШОКУ

Printscreen

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БОРУ: У пола ноћи позвонила на врата, па из ловачке пушке изрешетала жену пред очима њене 2 ћерке!

И да ли су они у Бања Луци да се солидаришу са Давором Драгичевићем или су они знак да се ту спрема неки сценарио, попут оног са Мајдана, чији ће главни протагонисти бити, управо они, окореле српске убице и снајперисти попут Еде Барјактаревића, Хамзе Кркалића, Фахрудина Мехиновића и других, који су скоро свакоднево на протестима, а вероватно се спремају за сасвим радикалнији сценарио!?

ГДЕ ЖИВИШ? У ГРОБНИЦАМА! А ОДАКЛЕ СИ ТИ? ИЗ ПИЦОДЕРА: Ово су места у Србији са најчуднијим називима! Нећете моћи да верујете када чујете како се све зову

Printscreen

(ВИДЕО) УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ ЗГРОЗИЛО ЕВРОПУ: Обесио тинејџерку, снимао како умире, а онда је дохватио њено мртво тело…

Можда би одговор на ово могла да да Обавештајна служба БиХ (ОБА) или рецимо неке од западних амбасада, односно служби које већ месецима вршљају по Бања Луци и које су ове злочинце послали у Бања Луку. Али нема сумње да би одговор на то могао да да и сам несретни отац страдалог Давида, Давор?

РАДОШ ЈЕ ДОБИО ЈЕЗИВИ СМС: Неколико дана касније је УБИЈЕН! Спортисту су овим речима упозорили да му се спрема КРАЈ!

Printscreen

Је ли могуће да он правду за Давида тражи са убицама српске деце и недужних цивила у протеклом рату?Шта ти крвници, који се окупљају под слоганом „И крв своју за Босну моју“ раде у мајицама покрета ,,Правда за Давида“ вршљајући по Бања Луци и фотографишући се, како то фотографија показује и недалеко од кабинета председника Додика? И какву то они  „правду“ траже, сасвим извесно можемо да претпоставимо.

БЕБА НАПРАВИЛА ХАОС: Малишан (1) затворио баку на тераси, па легао и заспао. Јадну жену спасавали ватрогасци!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ДАЧИЋ: Изјаве о брисању границе између Албаније и Косова су претеће, а Брисел мирно ћути!

ИЗРАЕЛСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ ШОКИРАО СВЕТ: Руси имају такво оружје да Европа мора тражити мир и распустити НАТО!

Медојевић: Мигрантска криза — војна окупација Европе

Инфосрпска

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri