Youtube
Политика Србија

Случај „Хилари“ на хитном састанку у Министарству просвете

У Министарству просвете заказан је за сутра састанак са представницима Националног савета албанске националне мањине, а једна од главних тема биће предлог да биографија Хилари Клинтон уђе у лектиру за први разред гимназија у општинама на југу Србије у којима се настава одвија на албанском језику.

(ФОТО) НАРОДУ ПУК’О ФИЛМ: КАМИОНИМА САМИ ПРОБИЈАЈУ БЛОКАДУ У МЛАДЕНОВЦУ

План и програм који је предложила посебна комисија албанског Националног савета, односи се на ученике гимназијских одељења у Бујановцу и Прешеву, које је прошле године уписало 330 ученика у 11 одељења.

Председник Националног просветног савета Радивоје Стојковић за Танјуг каже да је тај савет дао позитивно мишљење на план и програм наставе албанског језика, али да је Министарству просвете, односно Заводу за унапређивање образовања и васпитања сугерисано да се уместо одломка из аутобиографије Хилари Клинтон узме аутобиографија Бранислава Нушића, који је био Цинцар.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ПРОТЕСТАНТИ ПРЕТУКЛИ СТАРИЈЕГ ЧОВЕКА И ОТЕЛИ МУ 300 ЕВРА!

„Сматрамо да треба да буду заступљена дела, односно личности које повезују наша два народа. Цинцари су огромну улогу одиграли и када је у питању економија, историја, култура и код српског и код албанског народа“, рекао је Стојковић за Таунјг.

(ВИДЕО) ОРГИЈЕ ТРАЈАЛЕ 24 САТА! Освануо снимак забаве мексичких фудбалера са 30 проститутки

Национални савет албанске националне мањине треба да Заводу достави и додатне садржаје када је у питању историја, затим музичка уметност и ликовна култура, који треба да омогуће неговање албанске посебности.

СТРАВА И УЖАС У КАФИЋУ НА АДИ ЦИГАНЛИЈИ: Газда мамио малолетнице у локал, па их снимао! 2 девојчице и силовао?!

Закон каже да мањински савети могу, али и не морају да прихвате сугестије Завода везано за план и програм мањина, али да последњу реч даје Министарство просвете, односно сам министар.

ШТА СЕ НЕ ЗНА О НАЈПОЗНАТИЈИМ ПРОТЕСТИМА: ГИДРА ХТЕО ТЕНКОМ НА ТИТА, КИШ МЕРКАО СТУДЕНТКИЊЕ!

Министарство просвете може да прихвати или одбије наставни план и програм, са Хилари Клинтон или без ње.

(ВИДЕО) УЖИВО У ЈУТАРЊЕМ ЈЕ УЛЕТЕЛА У КАДАР И НАПРАВИЛА РУСВАЈ: Срђан занемео, док је Јована ПРЕСТРАВЉЕНА одскочила од стола, а онда су прекинули програм

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПАСИЋЕТЕ СЕ! Решите се досадних мрава у кући, помоћу ОВЕ ЈЕФТИНЕ НАМИРНИЦЕ!

ПОЗНАТИ УМЕТНИК ПРОНАЂЕН МРТАВ! Трагедија у центру Београда!

НИНОВА ЋЕРКА СМРШАЛА 27 КИЛОГРАМА: Сада признаје како је било тешко, борила се и са депресијом!

САД прошириле списак санкција против Русије

(ФОТО, ВИДЕО 18+) ПРОСЛАВИЛА СЕ СЕКСИ СПОТОМ СА ЏЕНИФЕР ЛОПЕЗ, САДА ЈЕ СА 3 ФОТКЕ СРУШИЛА ИНТЕРНЕТ: Реперка врелим кадровима поставила високе стандарде!

Извор: rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue