Wikipedia
Регион

СЛОВЕНИЦИ ОДЛУЧИЛИ ДА УГАСЕ ХРВАТСКУ: Спремају тужбу после које ће ЗАГРЕБ БАНКРОТИРАТИ, а ЕУ им одузети право гласа?!

Словенија прети да ће тужити Хрватску Бриселу и Суду ЕУ, ако Загреб не почне да реализује арбитражну пресуду у вези са Пиранским заливом, што би могло да доведе до финансијског кажњавања Хрватске и одузимања права гласа унутар Уније.

(ФОТО) Чистио је снег код Куршумлије, а онда подигао и камен и ШОКИРАО СЕ!

Према речима економиста, уколико до тога заиста дође Хрватска би, с обзиром на то да је економска ситуација у земљи критична, могла чак и да банкротира

Словенија најављује да је спремна подићи политичке улоге у спору са Хрватском око права на рибарење у Савудријској вали, прецизира лист „Политико“.

(ВИДЕО) ИСПЛИВАО СНИМАК БРУТАЛНОГ НАПАДА ЦРНОГОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ НА МЛАДИЋЕ: Они мирно стајали испред кафића а онда је почело пребијање

Двојица неименованих дипломата поручили су да Словенија планира да пријави Хрватску прво Бриселу, па, ако Европска комисија одбије да интервенише, и Европском суду правде.

Позивање на члан 259. у спору око права на рибарење представља велики корак, јер се он обично користи у случајевима када чланице на поступају у складу са обавезама из ЕУ уговора.

Један од правних стручњака ЕУ оцењује да би то био „екстреман корак“ Словеније, који би водио интервенцији Комисије или пресуди Европског суда правде.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) СТРАВИЧНО! Снимак ужасне туче фудбалера обишао планету! Оволико буталности није виђено ни на ММА мечевима

То би могло да доведе до финансијског кажњавања, па и ограничења права гласа у ЕУ, ако Хрватска буде игнорисала одлуку Комисије или Суда.

– Ако Хрватска ускоро не промени своје гледиште о арбитражи, Словенија ће бити приморана да искористи правна средства на нивоу ЕУ – рекао је за „Политико“ словеначки премијер Миро Церар.

ИЗБОДЕН МУШКАРАЦ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Посвађали се у саобраћају, па му нападач расекао грудни кош!


РЕКЛАМА
Заветници: Београд треба да слави морал, а не ријалити

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

И Мона Лиза се смрзла: Људождери ухапшени у Паризу

​СИЛЕЏИЈА ИЗ РЕШЕТАКА: Ударио полицајца јер га је спречио да туче сина!

(ХИТ ВИДЕО) ДРАГО МИ ЈЕ ШТО ЖИВИМ НА ДНУ МОРА! Јеремић истриповао да је СУНЂЕР БОБ!

Зелена странка за озелењавање равних кровова у Београду

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
11°
22°
Mon
17°
Tue
23°
Wed
25°
Thu