facebook
Регион

СЛОМИО СЕ! Млади ватерполиста из Црне Горе признао да је БРУТАЛНО ИСКАСАПИО УКРАЈИНСКУ МИЛИОНЕРКУ!

Арсеније Становић (22) из Тивта, оптужен да је на подмукао начин убио Украјинку Анастасију Лашманову (30), уколико се потврди оптужница, на главном претресу ће признати злочин

Ово је рекао Становићев адвокат Зоран Пиперовић, након одржаног рочишта ради испитивања и оцене законитости и оправданости оптужнице.

На питање новинара да нема никакве дилеме да је он починио злочин, само остаје питање да се разјасни под којим околностима, бранилац је казао.

ДОБРО СЕ ОБУЦИТЕ! Ујутру хладно, током дана топлије, али се увече чувајте, јер ће бити…

– Тако је – навео је Пиперовић.

Виши државни тужилац Жељко Томковић, заступник оптужнице, остао је код навода да је окривљени Становић починио кривично дело убиство и предложио суду да је потврди.

Бранилац окривљеног адвокат Зоран Пиперовић рекао је да нема примедби, док ће се о доказима изаснити на главном претресу.

„Полицијско – тужилачке активности, спроведене од дана извршења тешког убиства, као и материјални докази који су изведени, указују на сумњу да је А.С. 11.05.2018. дошао у стан који је А.Л. изнајмљивала у мјесту Доброта у Котору, након чега ју је тог дана у јутарњим часовима на свиреп начин лишио живота, задајући јој оштрим предметом више убодних рана у пределу главе и тела као и јак ударац механичким оруђем у пределу потиљачног дела главе. Након што је, како се сумња, извршио кривично дело, А.С. се удаљио са лица места“, саопштено је тада из полиције.

Од конобарице до милионерке
Украјинка Анастасија Лашманова, чије тело је пронађено са видљивим убодним ранама у петак 11. маја у Котору, у стану у Доброти у којем је боравила, дошла је у Црну Гору пре неколико година, и то са руским пасошем. Према писању тамошњих медија у овој земљи првобитно је радила као конобарица. Међутим, поставља се питање како је у року од пар година атрактивна Лашманова постала веома успешна бизнисменка са имовином која, према писању руских и украјинских портала, вреди чак 105 милиона евра.

Тело Анастасије Лашманове пронашла је њена пријатељица, у луксузном стану у Доброти у којем је Лашманова боравила.

ДОДИК: Иванић се и даље прави Енглез, покушава да их демантује и одбрани

Међу најбогатијим Украјинцима
Иза Лашманове остала је њена имовина у Црној Гори, која се процењује на 105 милиона евра, што је чинило једном од најбогатијих држављана Украјине. Она је била директорка неколико компанија, међу којима је и „Сеа Траде“ која је купила хотел „Мимоза“ пре две године, који се налази у центру Тивта

facebook

Поред тога, компаније Лашманове су градиле нове хотеле на Балкану, пише портал „Форт-русс“.

Њене компаније су иза контроверзног пројекта уређења обале и изградње угоститељског објекта на рту Света недеља у Каменарима и изградње Понте Сељаново.

УЖАС У ТРСТЕНИКУ! Супружници се отровали соном киселином, БОРЕ ИМ СЕ ЗА ЖИВОТ!

Иза ње стоји руски бизнисмен?
Мистерија је како је девојка из Украјине, која је у Црну Гору дошла пре неколико година са руским пасошем и конобарисала за живот, постала уплетена у руско предузетништво на црногорском приморју.

Наиме, према незваничним информацијама, иза фирме „Мимоза Гроуп“ стоји руски бизнисмен Валериј Задорин који је власник једне од највећих фирми за трговину луксузним производима у Русији, компаније „Арома“. Он је Тивту, у Кртолима, изградио луксузну вилу на Обали Ђурашевића, док је у Порто Монтенегру држао своју јахту, која такође носи име Арома.

Анастасија Лашманова у Црној Гори била је позната и на „женским сајтовима“, где је величан њен стил и писано да је оличење елеганције и екстагаванције.

(ФОТО) НАЈМОРБИДНИЈА КЛЕТВА НА НИШКОМ ГРОБЉУ УТЕРУЈЕ СТРАХ У КОСТИ! Ко прође овуда, застане да прочита натпис на гробу и СКАМЕНИ СЕ! На овом месту виђају само једну баку…

– Она једноставно увек изгледа као да удише, једе и пије моду. Анастасија као прави хедониста ужива у животу, али је и велики радохолик и перфекциониста, код којег је сваки детаљ доведен до савршенства – написано је о Украјинки.

instagram

Према сазнањима ЦдМ-а убица је тупим предметом више пута ударао по глави, а затим је неколико пута убоо оштрим предметом.

„Стан у коме је убијена Украјинка био је испретуран, а крви је било на све стране“, рекли су из полиције.

Како се тада писало, полицајци су рекли да су у стану затекли ужасан призор какав дуго нису видели, да је тело и лице милионерке било готово унакажено.

СПИСАК ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ ДОГОВОРЕН НА ЗЛАТИБОРУ, ИСКЕШИРАЛИ 5 МИЛИОНА ЕВРА ЗА 10 УБИСТАВА! Сведочење које је уздрмало српско подземље!

За овај злочин одмах је био осумњичен Анастасијин дечко, Арсеније Становић, коме се након убиства изгубио сваки траг. Полиција је недељама трагала за младим ватерполистом чији је отац био запослен на граници и за ког се испоставило да му је омогућио бекство у Албанију. Младић је после неколико недеља ипак ухапшен и признао је злочин.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Лавров: Састанак Путина и Трампа кад сви буду спремни

НОВИ ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У ЖЕЛЕЗНИКУ: Убијени криминалац познавао убицу, усмрћен једним метком у главу, таксиста га пронашао у локви крви!

(ФОТО/ВИДЕО) Први пут се срушио Ф-35

blic.rs

Оставите коментар