Youtube
Спорт

СЛОБОДНА ДАЛМАЦИЈА: Да ли ће Сплићани у београдском затвору бити жртве освете?

Хрватски хулигани, који су ухапшени после инцидента на 156. вечитом дербију, налазе се у одвојеним ћелијама у Централном затвору, а хрватски медији се свеједно прибојавају освете.

(ВИДЕО) УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Жена монструм ишутирала трудну девојку под воз у Румунији

Слободна Далмација пише како се Сплићани бране ћутањем, те се истрага, која је без правих сведока како наводе, не помера с места, а да је једина нада полиције да неко од хулигана проговори.

Непосредно након што су Хрвати премештени у Централни затвор процуреле су наводне информације да је 18-годишњи Ива Мишковић, који је оставио девојци писмо како иде са још 150 другара у битку са њих 600 и тако потврдио да су Хрвати планирали да направе хаос на дербију, главни циљ осталих затвореника због тетоваже вуковарског водоторња.

ПРЕСУЂЕНО МАЈЦИ ИЗ ПАКЛА: Убила је осмомесечну бебу у Београду, тело увила у најлон кесу и бацила на терасу!

– Међутим, колико год претње биле грозне, питање је колико је могуће да се и остваре ако се заиста спроводи затворска дисциплина. Код оваквих ситуација, када се притворе особе које представљају могућу мету за осталу затворску популацију, ради се процена ризика и у складу с том правосудна полиција подузима потребне мере. Основно је изолација од осталих затвореника – пише Слободна Далмација, која је као пример навела Драгана Васиљковића, познатијег као Капетана Драгана, који је био у хрватско затвиору на Билицама, али није био у контакту са осталим затвореницима.

У ЧЕТВРТАК ЈЕ НАЈМРАЧНИЈИ ДАН У ГОДИНИ: Овај феномен се није десио 350 година и најбоље је да не излазите из куће

Иван Мишковић (18), Стјепан Миховиловић (30), Хрвоје Баковић (31), Јаков Подруг (23) и Дамир Товаровић (37) одређен је притвор од 30 дана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Немачки медији изненађени: Како је Србија одједном добар момак, а Косово лош?

Српски шверцери натерали мушкарца у реку, он се утопио, а они су га оставили!

Без повратка на визе за грађане Србије

Извор: Извор

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
31°
Mon