Printscreen
Политика Србија

СКОТ И КОСНЕТ ПАКУЈУ КОФЕРЕ! НИСУ ИЗВРШИЛИ ЗАДАТКЕ – СРБИЈА ИХ ПОБЕДИЛА: Трамп мења амбасадоре у Београду и Приштини?!

Сједињене Америчке Државе, односно Стејт Департмент, како се може сазнати, истина незванично, Кајлу Скоту, амбасадору у Београду, и Филипу Коснету, дипломати САД У Приштини, припрема смену

ВУЧИЋ: Јединице РОСУ су смештене у две базе на само ТРИ МИНУТА ОД СЕВЕРНЕ КОСОВСКЕ МИТРОВИЦЕ!

После, пре свега, америчког дебакла доживљеног на заседању Генералне скупштине Интерпола, на коме такозвана република Косово није прошла код гласања за пријем у Интерпол, оштре замерке упућене су и двојици амбасадора.

И Американци су свесни да су оне државе које су гласале против пријема тзв. Косова у Интерпол гласале против Сједињених Америчких Држава. Гласале су против њихове милитантне, арогантне и злочиначке политике. Оне су данас највећа претња светском миру. Оне и њихови слепи послушници у Европској унији и Европи: Велика Британија, Немачка, Француска и друге како веће тако и патуљасте државе и државице, попут Аустрије, Хрватске, Црне Горе, Естоније, Холандије итд. А ту су и Турска, Канада, Аустралија, као и њихова зликовачка војна организација звана НАТО.

ЗАВЕТНИЦИ: ДОСТА ЈЕ ПОНИЖЕЊА И МЛАКИХ ИЗЈАВА! СРБИМА са КиМ ТРЕБА ПОДРШКА!

Док се за Коснета, амбасадора у Приштини, и може наћи какво-такво оправдање – на дужност у Приштини ступио је почетком друге половине ове године, а како год да се врсним аналитичарима чинило да се ради о врхунском познаваоцу прилика на Балкану, односно у југоисточној Европи, ипак се ради о особи која не познаје довољно шиптарски народ ни са једне стране Проклетија.

А у Приштини је он врховна и једина власт. У то нико не сумња.

Али је зато Кајл Скот, у Београду, према оценама које стижу са оне стране Атлантика, потпуно подбацио. Човек који је већ дуго на дипломатском раду на овим просторима, за кога су били уверени да је веома добар познавалац свега што се деведесетих година догађало на просторима бивше Југославије, као и познавалац свега што се након тога догађало, као и данас што се догађа, говори прилично добро „српскохрватски“, човек је са богатим дипломатским искуством, па је због свега тога и постављен за амбасадора у Србији. И не случајно у Србији. Његов првенствени задатак био је да, како зна и уме, присили српску власт да призна тзв. Косово.

СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ ВОЈСЦИ: Војним хеликоптером отишли у лов на вепра, министарство ћутало, а све ТО ПЛАЋАЈУ ГРАЂАНИ!

И да тако заврши подмукли, терористички пут, започет још давно пре бестијалног НАТО бомбардовања, ка стварању вампирске државе на тлу једне суверене и међународно признате државе.

Е, то Кајлу Скоту не полази за руком. А месеци и године пролазе. А нема шта није радио: укључивао се у „акције“ такозваних невладиних (читај: антисрпских) организација, „прискакао“ у помоћ код реализације разних „пројеката“ појединих мистарстава Владе Србије и њихових министара, да би, кад год би му се пружила прилика, извређао Србију и српски народ, и газећи све дипломатске узусе мешао се у унутрашње послове Србије.

ШИПТАРИ УМАЛО ДА САМИ СЕБЕ ЗАПАЛЕ: Ухапшени Албанаци у центру Приштине спаљивали српску робу, ИНТЕРВЕНИСАЛИ ВАТРОГАСЦИ!

И, на крају, никако тог фамозног признања. Па се томе придружује и његова разочараност због неизгласавања пријема америчког мезимца и у америчкој колевци изљуљаног терористичког шиптарског чеда у Интерпол.

И ова, 2018. година је при крају. Биће занимљиво шта ће и како ће даље бити.

А што се Србије тиче, није ту у питању само Интерпол. Јер Американци неће стати да газе, да понижавају, да наставе да граде ту дивљу, криминалну, терористичку државу на тлу државе чији су део бомбама и уранијумом окупирали.

СРБИЈА ДОБИЛА БИТКЕ ЗА СТРУЈУ И ИНТЕРПОЛ, СЛЕДИ ОБРАЧУН ЗА ЕВРОВИЗИЈУ: Наредног месеца пада одлука о учешћу Приштине на Евросонгу!

Доћи ће други Били или Вили Скот који ће покушати да уради оно што овоме није успело.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МОСКОВЉАНИ У ЧУДУ: Хеликоптери летели изнад Кремља и носили мистериозни товар, нико не зна о чему се ради

ВИДЕО НАДЗОР ОТКРИВА УБИЦУ КАВЧАНИНА: Идентификоване убице! Снимљен како га прати до локала испред ког је убијен

Након увођења СРАМНИХ ПРИШТИНСКИХ ТАКСИ, нож у леђа нам на прљав начин забијају и они…

НИКАД НЕ ПАЛИТЕ МИРИШЉАВЕ СВЕЋЕ БЛИЗУ БЕБЕ Ова мама једва спречила трагедију! Када је видела ово у бебином носу, није знала шта се дешава!

Извор: Intermagazin/mediji

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu