Printscreen
Регион

Скопље се огласило после жестоке реакције из Москве

Министарство спољних послова Македоније одбацило је тврдњу Русије да је уценама, претњама и куповином гласова обезбеђена већина у Собрању за изгласавање предлога за приступање изменама Устава Македоније.

ДРАМА ПОЗНАТОГ ПЕВАЧА! ДАРКО ВРАЋЕН С ОПЕРАЦИОНОГ СТОЛА ЗБОГ МОГУЋЕГ УНУТРАШЊЕГ КРВАРЕЊА!У КБЦ Земун стигла породица певача

„Министарство спољних послова Македоније категорично одбацује наводе и квалификације изнете у коментару Оделења Министарства спољних послова Руске Федерације за информисање од 22. октобра у вези с изгласавањем предлога за приступање изменама Устава у Парламенту Македоније“, наводи се у саопштењу.

(ВИДЕО) „НИЈЕ У СВЕСНОМ СТАЊУ“: Возач и менаџер Дарка Лазића открио све детаље његовог здравственог стања, а на питање да ли је био ПИЈАН, ево шта је рекао!

Министарство те наводе сматра потпуно неоснованим и неистинитим, изнетим с јасном тенденцијом да се компромитује политички процес који је од историјског значаја за Македонију и све њене грађане.

ДАРКО ЛАЗИЋ БОРИ СЕ ЗА ЖИВОТ! ДИРЕКТОР КБЦ ЗЕМУН: У тешком је стању, животно угрожен

„Посланици су, уз потпуно поштовање свих демократских принципа предвиђених парламентарном процедуром, донели одлуку која рефлектује деценијска залагања Републике Македоније за чланство у НАТО-у и ЕУ, као стратешке приоритете за које постоји најшири могући консензус, што је добро познато и нашим руским пријатељима“, пише у саопштењу Министарства спољних послова Македоније.

АНА СЕВИЋ У СУЗАМА УШЛА У БОЛНИЦУ: Бивша жена моли лекаре да га спасу, ћеркица Лорена не зна за несрећу!

ДАРКОВА РОЂАКА У СУЗАМА ОТКРИЛА: Ево где је кренуо кобног јутра!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ФЕДЕРЕР ШОКИРАО ЈАВНОСТ: Швајцарац открио да је последњих месеци ПРОЛАЗИО КРОЗ ПАКАО!

Жесток одговор званичног Пекинга Трампу

ДАРКО ПИЈАН ЗАСПАО ЗА ВОЛАНОМ?! Певач пре несреће био на слављу у Брестачу, погледајте ПОСЛЕДЊУ ФОТОГРАФИЈУ ПРЕ СТРАВИЧНОГ УДЕСА

Македонска полиција привела новинара Миленка Неделковског

(ВИДЕО) ЗОВУ ЈЕ АНЂЕО СМРТИ! УБИЈАЛА ЈЕ ДЕЦУ У БОЛНИЦИ, А САД ЖИВИ У ЛУКСУЗУ: Огласио се младић који је преживео њену тортуру и ево шта јој је пожелео

(ВИДЕО) „Хашоги брутално убијен“: Ердоган открио детаље сурове ликвидације новинара

Отворено писмо оца Перовића Ђукановићу: „Агресивно“ светосавље

rs.sputniknews.com

Оставите коментар