saša janković/twitter
Политика Србија

СКАНДАЛОЗНО: Саша Јанковић искоришћава људе преко мајке којој је одузето дете

Лидер Покрета слободних грађана и бивши Заштитник грађана Саша Јанковић, покушао је да срамно злоупотреби хуманост грађана Бора и да једну хуманитарну грађанску акцију прикаже као подршку својој политичкој опцији.
saša janković/twitter

Јанковић је протеклог викенда дошао на отварање просторија ПСГ у овом граду, а недалеко одатле бројни грађани су потписивали петицију да Центар за социјални рад врати дете једној самохраној мајци. Ову случајност Јанковић је искористио не би ли објавио како су сви ти људи заправо дошли због њега и његове политике (!?).

Ничега га није срамота…
Грађане који су дошли да подрже мајку којој је одузето дете, Јанковић представио као своје присталице

– Нисам очекивао да ће ме дочекати толики број Борана. Јасно је да су Борани храбри јер је у граду у коме СНС има апсолутну власт требало имати петљу па доћи на отварање просторија нашег покрета – рекао је Јанковић на почетку свог говора.
Очевидац каже да је у том тренутку део збуњених грађана почео да му звижди и довикује да „нису дошли због њега, већ да дају подршку мајци да врати дете“.
Коментаришући овај случај, лидер „Заветника“ Стефан Стаменковски рекао је да је Јанковић за кратко време показао све слабости политике коју заступа.
– Подршка коју је Јанковић имао топи се захваљујући аферама у којима учествује, као и антидржавним ставовима. На овакве бедне начине покушава да привуче пажњу и поврати изгубљено поверење… – каже Стаменковски.

Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРАМНО: Ево зашто владика Григорије ОДБИЈА да служи парастос ЖРТВАМА ОЛУЈЕ

Додик и Вучић састављају СТРАТЕГИЈУ ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА за 21. век

АМЕРИКАНЦИ ПУШТАЈУ МИЛА НИЗ МОРАЧУ?! На помолу велике политичке промене у Црној Гори?

МАДУРО УГУШИО ПОБУНУ У ВОЈНОЈ БАЗИ: Два нападача убијена, 8 ухапшено, међу њима и један поручник (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
24°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri