Шешељ (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

СКАНДАЛОЗАН ДЕТАЉ: Шешељ одговоран за смрт хашког затвореника?

Док у јавности траје полемика да ли је Војислав Шешељ ратни злочинац или је у питању још једна у низу антисрпских политички монтираних пресуда, подсећамо на једну од мало познатих епизода из периода док је лидер радикала био заточен у Шевенингену!

Потресна исповест дечака кога је отац силовао у Књажевцу: Терао ме да отворим уста и да гутам, повраћало ми се, али нисам смео

Он се, наиме, хвалио да је одговоран за смрт бившег председника Републике Српске Крајине, Милана Бабића, а да му је криво што исто није прошла и Биљана Плавшић.

НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ КАРАТИСТА: Срамота је да “Косово” учествује на првенству!

-Кињио сам Бабића до изнемоглости, вређао га и провоцирао. Загорчавао сам му живот, нема сумње да сам допринео да се тај издајник убије – каже Шешељ и додаје да је због тога и премештен у други део затвора.

ОБЛАЦИ ПОБЕДИЛИ СУНЦЕ, АЛИ НЕ И ВРУЋИНУ: Петак широм Србије топао, а за викенд потпуни ХАОС

ЈЕЗИВО! Хијерархија у Земунском клану: Ево како је Душан Спасојевић спроводио терор над својим потчињенима!

Иначе, Бабић се 5. марта 2006. године обесио у својој ћелији. Шешељ додаје да је и Биљани Плавшић поручивао да је боље да се убије, “али је она била толико ђубре да јој то није ни пало напамет”.

(ВИДЕО) МАЈКУ ВАМ ДЕЧЈУ, НЕЋЕТЕ ВИ ДА ГИНЕТЕ, ЈА ЋУ! Пре тачно 19 година пуковник Миленко Павловић извукао је из кокпита млађег колегу и сео у свој миг последњи пут…

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:
Витешке борбе у мистериозној тврђави

Америчка пресуда против Ирана — корак ка опасном обрачуну

Додик: Срби могу имати слободу само кад имају своју државу

Оставите коментар