Друштво Србија Хроника

СКАНДАЛ ЗА СКАНДАЛОМ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Потукли се родитељи у ОШ Драгојло Дудић

Нема мира у ОШ "Драгојло Дудић" у Малом Мокром Лугу. Само неколико недеља након што је ученица пријавила да су је њени другови две године злостављали и покушавали да присиле на орални секс, дошло је до туче и то међу члановима Савета родитеља!

Отац једног ђака, члан Савета родитеља, физички је напао председника овог тела непосредно пре почетка седнице у школи, након чега је овај, услед задобијених телесних повреда превезен на ВМА.

Ово је највећа претња за Србију: Генерал Диковић најавио формирање ПОСЕБНЕ ЈЕДИНИЦЕ СПЕЦИЈАЛАЦА

До немилог догађаја дошло је прошле недеље.

– Истина је да се у среду догодио инцидент непосредно пре седнице Савета родитеља која је требало да се одржи у 16 сати. Један од чланова Савета насрнуо је на председника, вређајући га и претећи му. Одмах је позвана полиција и Хитна помоћ, те је повређени хоспитализован на ВМА. Детаљи лекарских налаза нам нису познати, тако да не можемо у овом тренутку да говоримо о степену повреда које су му нанете – каже директор школе Ђуро Косић.

(ВИДЕО) ХОРОР! ДОВЕЛИ ЛАВА И БЕБУ У ПРОГРАМ УЖИВО: Можете само да замислите како се то завршило!

Он истиче да физички обрачун није ни у каквој вези са шокантним случајем који је пре пар недеља такође забележен у овој осмолетки.

– Инцидент нема везе с тим. Штавише, иако лично нисам био ту у датом тренутку, изјаве сведока говоре да је до напада дошло без разлога. Школа је и раније имала потешкоћа са родитељима ђака који сматрају да проблеми у установи треба да се решавају њиховом самоиницијативом, без сагласности са осталима, те верујемо да је то у питању и у овом случају – објашњава директор.

Ко су албанска браћа коју је Дачић затекао у Белој кући?!

Косић додаје да је услед тога седница била обустављена и да се даља процедура одвија у складу са прописаним законским обавезама.

– Као школа предузимамо све мере које су складу са законом. О догађају је обавештено Министарство просвете, науке и технолошког развоја, као и друге надлежне службе – каже наш саговорник.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДВЕ КУЋЕ ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Објавили на Инстаграму како јуре 200 на сат, а онда се закуцали у бетонску ограду!

Он подсећа да се у овом, као и у претходно поменутом случају још увек испитује одговорност.

(ФОТО) СТАТУС ЗБОГ КОГ БАЛКАН ПЛАЧЕ ОД СМЕХА: Јутрос ми се у ауту појавио човек на шољи!

– Не желимо никога да оптужимо као насилника, нити прогласимо за жртву. Полицијски и инспекцијски извештаји за оба инцидента још увек нису стигли, те одговорност страна још није установљена – закључује директор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАСТАВЉА СЕ ДРАМА У КИЈЕВУ: Полиција јури Сакашвилија у шатору

ОД КАЛЕМЕГДАНА ДО НОВОГ БЕОГРАДА ЗА ПЕТ МИНУТА: Обезбеђен новац за изградњу гондоле!

ГУЈОН: Сад и Албанци прете ДА ЋЕ МИ ПУЦАТИ У ГЛАВУ – плашим се за своју породицу!

Извор: Блиц/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri