Извор: wikipedia.org
Регион

СКАНДАЛ У ВУКОВАРУ: Колинда дошла у усташким чизмама

Обележавање 26. годишњице страдања Вуковара у такозваном "Домовинском рату", данас је у току у Хрватској, као и Дан сећања на жртве Вуковара 1991. године. Међу бројним окупљеним нашао се државни врх Хрватске, а посебну пажњу привукла је председница Колинда Грабар-Китаровић, која је дошла у "зенгама", чизмама усташа.

На опаску новинара како је у Вуковар дошла обучена у вуковарске жуте Боровске чизме, такозване „зенге“ које су 1991. носили хрватски бранитељи Вуковара, Колинда је рекла да тиме „жели да поручи како су Вуковару потребна радна места и за бољу будућност“.

СВЕТСКИ МЕДИЈИ ПРЕНОСЕ: Кинези успешно пресадили људску главу!

Грабар-Китаровић изјавила је коментаришући односе Хрватске и Србије да је потребан разговор у циљу решавања отворених питања између две државе, посебно питања несталих особа, које је потребно што пре решити.

Она је, говорећи о изградњи међудржавних односа Хрватске и Србије казала да су већ учињени неки кораци, преноси Хина.

УЖАС У ШКОЛИ У МАЛОМ МОКРОМ ЛУГУ: Осмаци терали девојчицу на орални секс и давали јој марихуану!

– Већ су учињени неки кораци, и већ сам неколико пута казала како ће пуно воде протећи Дунавом пре него Хрватска и Србија могу говорити да су пријатељске државе, али то не значи да не можемо разговарати – рекла је Грабар Китаровић на обележавању Дана сећања у Вуковару.

(ВИДЕО) УКРАЈИНСКА ДОКТОРКА ИСПРИЧАЛА ШТА ЈЕ ВИДЕЛА ДОК ЈЕ БИЛА МРТВА: Запрепастила свет стравичним визијама пакла!

И док Хрвати праве од свега спектакл, Срби заборављају своје жртве. Чини се ко да је постало срамота наглас рећи да су и Срби страдали у рату, док су сцене које виђамо у Хрватској, где се велича усташтво, прилично обесхрабрујуће.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Мој предлог је да идемо само на градске изборе

ЧАЧАНИН ДОСКОЧИО ПАРКИНГ СЕРВИСУ: Кад је аутомобил породични, КАЗНЕ ЗАСТАРЕВАЈУ ЗА ГОДИНУ ДАНА

Лазански: Срби у строју са Хрватима? Нема шансе

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu