Друштво Србија

СКАНДАЛ У СВИЛАЈНЦУ: Мајка троје деце конкурисала за место директора и због тога добила отказ!

Специјални педагог Данијела Икановић, мајка троје деце, остала је без посла у Центру за социјални рад у Свилајнцу након што је конкурисала за директора.

ВЛАДИМИР ЈОВАНОВИЋ МАРАДОНА (29) ИЗРЕШЕТАН У ПАНЧЕВУ: Познати ММА борац оставио дете у вртићу, па на њега испалили 7 метака!

– Била сам запослена шест пуних година на неодређено време у Центру за соц.рад „Свилајнац“ у Свилајнцу. Почетком априла ове године ми је престао радни однос као технолошки вишак. Отказ сам добила од стране в.д.директорке Горице Гајић – каже за коментарпресс.нет Данијела Икановић и додаје да је без посла остала по налогу председника општине Предрага Милановића.

НАСА КОНАЧНО ПРИЗНАЛА ЈЕЗИВУ ИСТИНУ, СВЕТ У СТРАХУ: Смртоносни астероид ће погодити Земљу, не можемо да одредимо када

Данијела Икановић тврди да јој је В.Д Директорка Горица Гајић казала да добија отказ зато што је без знања општинског руководства конкурисала на директорску позицију у ЦСР-у.

НЕШТО СЕ ОПАСНО СПРЕМА! И НЕМЦИ ПОВУКЛИ ЗЛАТО ИЗ ИНОСТРАНСТВА: Резерве ТАЈНО пребачене у земљу! БАСНОСЛОВНА вредност!

– Председник општине је преко својих сарадника поништио конкурс без законских основа и по његовом налогу је донета одлука у локалном парламенту да се моја плата преусмерава на дневне трошкове Центра за соц. рад, тако да ја остајем без радног места – каже Данијела Икановић и истиче да није члан ниједне политичке партије и да иза ње стоји само искуство, струка, знање и способности сто је, како каже, свакодневно потврђивала својим радом на послу.
Ја сигурно не одговарам председнику општине на позицији директора, јер не би могао да купује политицке гласове од људи који су у стању социјалне потребе,сто и овог тренутка чини са В.Д. директорком Горицом Гајиц, народном посланицом – закључује Икановић.

(ВИДЕО) ДРАМА НА НЕБУ ИЗНАД ТИВТА: Авион са познатим руским лепотицама нестао с радара! Чули се само врисци!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УКРАЈИНСКА „ЖУТА КУЋА“: Преко Фејсбука врбују децу, па њихове органе продају у ЕУ

БЕОГРАДСКИ ЏЕК ТРБОСЕК: Истина о најмонструознијем југословнеском убици и његовим злочинима!

ОВО ЈЕ ПРВА ИТАЛИЈАНСКА СТАРЛЕТА НА СВЕТУ! Волела је да оргија, а муж је уживао да је гледа! А онда се на ОСТРВУ ГРЕХА једне ноћи све променило…

ПИСМА ИЗ МАГЛЕ: Хрвати од Јасеновца праве „хотел“, а Европа је келнерица!

ВЕЛИКО ОТКРИЋЕ: Руски геолози пронашли нови минерал — дравертит

Извор: govorisrbija.rs/komentarpress.net

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
25°
Sun
25°
Mon
27°
Tue
26°
Wed