Printscreen
Политика Србија

СКАНДАЛ! СКОТ: СРПСКУ ДЕЦУ УБИЈА ПУШЕЊЕ, А НЕ НАТО БОМБЕ

Срам те било, Скоте! Уместо да се стиди злочина који је НАТО починио над Србијом, амерички амбасадор Кајл Скот усудио се да окриви Србе да су сами криви што све масовније умиру од рака и других тешких болести. Скот је без пардона изјавио да осиромашени уранијум не представља озбиљан здравствени ризик и да су за повећање броја оболелих криви генетика и нездрав живот који водимо.

– Није ми познат научни доказ који би потврдио да је смртност од рака повећана због осиромашеног уранијума. Једнако прихватљива објашњења за виши ниво оболевања од рака могла би да се пронађу у све старијем становништву Србије, генетици, великом броју особа које пуше или се на неки други начин не понашају здраво – рекао је Скот.

ОЖИВЕЛА: Бака Радојка је била мртва 10 сати, ископали јој раку, полепили умрлице, а она у мртвачници опкорачила деду и оживела!

ПОДАЦИ ГА ДЕМАНТУЈУ

Тако нас је Американац практично оптужио што Србија заузима друго место у Европи по броју оболелих и умрлих од малигних болести, а иако су се неким чудом цигарете овде пушиле и пре 1999. године, и то по званичној статистици више него сада, стопа оболелих драстично се увећава тек након НАТО бомбардовања. Познати онколог проф. др Слободан Чикарић, председник Друштва Србије за борбу против рака, није изненађен изјавом америчког амбасадора.

(ВИДЕО) ОВО НИ ТРИ ГОЛМАНА НЕ БРАНЕ: Гол из ниже лиге Србије прети да постане планетарни хит! Оваква голчина се ретко виђа!

– Кајл Скот је агент ЦИА којем је тачно речено шта да говори у јавности. Врло добро амерички амбасадор зна колико је осиромашени уранијум штетан и какве су последице јонизујућег зрачења – огорчен је Чикарић, који износи мишљење да се Скот уплашио зато што смо основали Комисију за истраживање последица НАТО бомбардовања.

Ако држава Србија доведе до суда НАТО и добије их, наглашава Чикарић, Алијанси ће се смркнути:

НАТО НА ГРАНИЦЕ РУСИЈЕ ШАЉЕ 40.000 ВОЈНИКА: Путинов одговор су „ИСКАНДЕРИ“ У КАЛИЊИНГРАДУ!

– Амерички морнари су 2011. добили од Јапана по два милиона долара одштете јер су код Фукушиме били изложени радиоактивним честицама. Замислите колико би НАТО онда морао да исплати одштете за неколико милиона Срба чије су здравље и живот угрозили осиромашеним уранијумом.

С оне стране памети: Милићева тврди да није крив НАТО, већ деца умиру због кинеских играчака

Према мишљењу Јелене Милић, највећег НАТО лобисте у Србији, на све већи број деце оболеле од канцера не утичу осиромашени уранијум и други отрови које су нам оставиле бомбе 1999, већ отровне кинеске играчке! Директорка Центра за евроатлантске студије јуче је то изјавила на ТВ Хепи, а потом поруке исте садржине поставила и на свој Твитер налог.

(ВИДЕО) СКИНУЛА ЈЕ ПАНТАЛОНЕ УСРЕД РЕСТОРАН: Чучнула и обавила велику нужду, а онда је урадила још нешто ШОКАНТНИЈЕ

Аналитичар Бранко Радун каже да Јелена Милић поступа као и сваки НАТО лобиста:

– Њен посао је да скине одговорност са НАТО. Међутим, кривити кинеске играчке за све већи број деце оболеле од рака исто је као тражити кривца у ванземаљцима. Очигледно је да Милићева у својој кампањи не зна за границе, још само фали да нам НАТО лобисти кажу како смо бомбардовани за наше добро.

ПИТАЊА БЕЗ ОДГОВОРА

Некадашњи официр ЈНА Веселин Шљиванчанин поручује да би америчког амбасадора требало да буде срамота онога што је изговорио:

(ВИДЕО) КОПАЛИ РУПУ ИЗА КУЋЕ, ПА ОСТАЛИ У ШОКУ: Пар пронашао СЕФ закопан у дворишту, а кад чујете шта је било у њему…

– Да један амбасадор тако нешто изјави, па то је стварно срамота. Људи су пушили и раније, па нису оболевали и умирали од карцинома ни приближно као данас. Причао сам са много лекара и сви су ми рекли да је раније, од свих који су прегледали, највише 20 одсто имало рак, а да га после НАТО бомбардовања дијагностикују код 80 одсто пацијената.

Из америчке амбасаде јуче нисмо добили одговор на постављена питања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРИСЕЛ НАМ ПОСЛАО СЕДАМ УСЛОВА! Србија мора да изгуби баш све: И Косово, и Републику Српску, и Русију, и границу!

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) ЗОВЕМ СЕ ИВАНА И ЈА САМ ЖРТВА ТРГОВИНЕ ЉУДИМА, ОВО ЈЕ МОЈА ПРИЧА: Потресно сведочење од кога ће вам се следити крв!

Стоп владару из сенке! Може ли Србија да повуче потез као Мађарска

БРУКА И СРАМОТА: Саша Јанковић хоће да укине Цркву и славу Београда

ВУЧИЋ: Решење мора бити за већину прихватљиво иначе…

Извор: Република

Оставите коментар